Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی از برپایی 382 همایش و رویداد استارتاپی در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در سراسر کشور خبر داد و گفت: بخش عمده این رویدادها در چند ماه اخیر و در شرایط کرونایی برگزار شده است.

دکتر محمد علی گودرزی در رویداد شتابی-استارتاپی طراحی اپلیکیشن موبایل که به همت جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد اظهار کرد: علاوه بر این‌ها 154 نمایشگاه و 738 کارگاه آموزشی مختلف در مراکز علمی کاربردی وابسته به جهاددانشگاهی در سراسر کشور برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از توسعه مراکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی خبر داد و افزود: 27 مرکز از 38 مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی حداقل مجوز یک مرکز نوآوری و شکوفایی را اخذ کردند.

سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی توسعه مراکز نوآوری در مراکز دانشگاهی را ضروری خواند و افزود: یکی از ماموریت‌های اساسی ما در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی آماده‌سازی دانشجویان برای پذیرش مسوولیت‌های شغلی است و مراکز نوآوری در این مهم نقش جدی دارند.

وی با بیان اینکه دانشجویان پیش از ورود به بازار کار باید واقعیات بازار کار را درک کنند ادامه داد: حوزه it یکی از اساسی‌ترین حوزه‌هایی است که برای 40مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تعریف شده و خوشبختانه در همین راستا اقدامات زیادی در مراکز وابسته به این نهاد انقلابی انجام شده است.

وی با بیان اینکه 11 مرکز از مراکز نوآوری ما به طور تخصصی و 100درصدی به حوزه it می‌پردازند به اهمین این بخش پرداخت و اظهار کرد:  بی‌شک آینده کشور و جهان در حوزه it است و این بخش در آینده با رشد و توسعه بیشتری روبرو خواهد بود.

سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی افزود: اگر می‌خواهیم به رشد کشور شتاب بیشتری بدهیم باید ویژه‌تر به حوزه it توجه کنیم.

گودرزی از علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان به عنوان یکی از مراکز موفق و فعال نام برد و گفت: خوشبختانه همکاران ما در جهاددانشگاهی سمنان زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم را فراهم و گام‌های خوبی در این بخش برداشتند.

وی با بیان اینکه ایجاد مراکز نوآوری یکی از اهداف موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی است اضافه کرد: امسال و در این 10 ماهه خوشبختانه 27 مرکز از 38 مرکز فعال جهاددانشگاهی کشور موفق به راه‌اندازی مراکز نوآوری و شکوفایی شدند. البته جهاددانشگاهی از عقبه بسیار خوبی برخوردار است و پیش از این مراکز نوآوری نیز از طریق سازمان فناوری و تجاری‌سازی به اشتغال فارغ‌التحصیلان ورود کرده بود.

وی با ابراز رضایت از رشد کمی در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تصریح کرد: خوشبختانه ما در برخی حوزه‌ها حتی گام‌هایی از برنامه ششم توسعه نیز جلوتر هستیم. ضمن اینکه از این پس تمرکز ما بیشتر بر رشد کیفی این مراکز و به ویژه توسعه‌بخشی به مراکز نوآوری است.

سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی از برنامه‌ریزی برای تخصصی‌تر شدن مراکز نوآوری در علمی کاربردی‌های جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: در همین راستا در هر کدام از مراکز متناسب با ظرفیت‌های استانی یک موضوع کاملا تخصصی انتخاب کردیم.

وی از تلاش برای تبدیل ایده‌ها به محصول به عنوان یک هدف‌گذاری مهم در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور نام برد و افزود: بنا داریم به تدریج به سمتی حرکت کنیم که مراکز نوآوری را ارتقاء و به سمت راه‌اندازی مراکز دانش‌بنیان برویم. البته در این زمینه نیازمند کمک، تسهیل‌گری بیشتر و حمایت بیشتر دستگاه‌های مرتبط هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان استارت آپ ها برنامه ششم توسعه مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مراکز نوآوری حوزه it

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۴۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه کمک به اشتغال است، گفت: در این راستا از سال گذشته طرح " آباد" یا آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در استان کردستان آغاز شده است.

دکتر شاهین فکور افزود: در قالب این طرح دوره‌های مکمل تخصصی برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با هدف رفع خلاء‌های مهارتی دانشگاهی و با محوریت نیاز‌های بازار برگزار می‌شود.

وی گفت: هم اکنون در قالب این طرح تفاهمنامه‌ای با دانشگاه کردستان منعقد شده و شرکت کنندگان در پایان ضمن دریافت گواهینامه به بازار کار نزدیکتر می‌شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به راه اندازی مرکز کاریابی تخصصی با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توسط این دانشگاه گفت: مجوز اولین مرکز کاریابی تخصصی با هدف آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با بازار کار در شهرستان بیجار اخذ شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دکتر شاهین فکور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه برای کمک به اشتغال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با سود چهار درصد و تنفس باز پرداخت یکساله است که در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال در استان کردستان به دانشجویان، دانش آموختگان و متقاضیان پرداخت شده است و تلاش می‌کنیم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی به افزایش ۲۳ درصدی پذیرش دانشجو در سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: هزار و ۷۹۰ نفردر سال گذشته در این دانشگاه پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره تاسیس رشته‌های جدید تحصیلی در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار گفت: در سال گذشته ۳۶ رشته جدید به این دانشگاه اضافه شد.

هم اکنون سه هزار و ۳۵۰ نفر در ۹ واحد دانشگاهی علمی و کاربردی در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • انتصاب اعضای شورای علمی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • برپایی کاروان اصفهان قدیم در چهارباغ + فیلم
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد