Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر محمد کریمیان روز شنبه در نشست استانی مدیریت مقابله با کرونا اظهار داشت: همچنین ۲۳ درصد از افرادیکه تاکنون در این استان به کرونا مبتلا شده اند، دارای بیماری زمینه ای بودند.

وی یادآور شد: میزان نمونه گیری های استان در بهمن ماه سال‌ جاری در مقایسه با دی ماه افزایش یافته است و به تبع آن نیز میزان مبتلایان استان نیز در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان ذکر این مطلب که میزان ابتلا و فوت کرونا مردان در این استان بیشتر از زنان است، افزود: ۶۰ درصد مبتلایان این استان را مردان و ۴۰ درصد را زنان و همچنین ۵۸ درصد فوتی های کرونا این استان را مردان و و ۴۲ درصد نیز به زنان اختصاص دارد.

دکتر کریمیان تاکید کرد: بیشترین میزان مبتلایان کرونا این استان نیز بین گروه سنی ۲۰ تا ۵۰ سال است و کمترین میزان ابتلا به بین یک تا ۹ سال است.

وی به وضعیت میانگین سنی ابتلا و فوت کرونا در استان نیز اشاره کرد و گفت: میانگین سنی مبتلایان به کرونا این استان ۴۲.۸ و میانگین فوت کرونا نیز ۶۰.۴ سال است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام به میزان موارد ابتلا کرونا استان در ۱۰ هزار نفر نیز اشاره کرد و تاکید کرد: شهرستان ایلام با ۵۳۹ و دهلران با ۲۱۳ بیشترین و کمترین موارد ابتلا به کرونا استان را به خود اختصاص دادند.

کریمیان اضافه کرد: همچنین ایلام و سیروان با ۱۵ نفر بیشترین میزان فوت کرونا در ۱۰ هزار نفر و هلیلان با ۲ نفر کمترین میزان را در اختیار دارند.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بیمار جدید به مبتلایان استان اضافه شد و مجموع مبتلایان کرونا استان به ۲۵ هزار و ۲۲۲نفر رسید.

دکتر کریمیان تاکید کرد: هم اکنون تعداد ۲۸ مبتلا به کرونا در بیمارستان های سطح استان ایلام بستری هستند.

وی در خصوص میزان فوت ناشی از کرونا در استان نیز افزود: تاکنون ۶۶۴ نفر ایلامی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را دست دادند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با قدردانی از تلاش و اهتمام کادر درمان استان، افزود: تاکنون ۲۳ هزار ۹۹۱ مبتلا به کرونا این استان بهبود یافته اند.

دکتر کریمیان در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط بحرانی استان خوزستان و قرار گرفتن هشت شهرستان این استان در وضعیت قرمز کرونا اشاره کرد و گفت: شهرستان های جنوبی استان که با استان خوزستان همجوار هستند باید در زمینه کاهش شیوع کرونا بیشتر نظارت و مراقبت کنند.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر چهار شهرستان ایلام در وضعیت زرد و سایر شهرستان ها استان نیز در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.

برچسب‌ها ایلام دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایلام فاصله گذاری هوشمند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام فاصله گذاری هوشمند ایلام فاصله گذاری هوشمند اخبار کنکور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام کرونا این استان استان نیز فوت کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد