Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، درآمد سالانه ورزش ایران را ۲۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ظرفیت اشتغال ورزش کشور نیز حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر است.

به گزارش ایسنا، محمدحسین قربانی در نشست اشتغال در ورزش که امروز (شنبه) به میزبانی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد، اظهار کرد: صنعت ورزش در مجموع ۷۰۰ میلیارد دلار دارایی دارد و رشد سالانه آن معادل ۷ درصد بوده، آن هم در حالی که نرخ رشد ناخالص ملی سالانه کشورها حدود ۲ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ارزش درآمد سالانه ورزش کشور رقمی معادل ۲۵ هزار میلیارد تومان تعیین شده و این درحالی است که ارزش درآمدی ناخالص داخلی کشور معادل ۷۶۰ هزار میلیارد تومان است.

عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با اشاره به اینکه ورزش کشور ۱۲ بازیگر اصلی دارد، گفت: متاسفانه آمار دقیقی از اشتغال ورزش کشور نداریم اما بر اساس تخمین های صورت گرفته حدود ۱۶۴ هزار شاغل در حوزه ورزش کشور فعالیت می‌کنند.

قربانی افزود: همچنین باید بدانیم که ۲۵ هزار باشگاه ورزشی در کشور فعالیت می‌کنند، آن هم در شرایطی که کشوری نظیر آلمان با جمعیت مشابه ایران، ۹۰ هزار باشگاه ورزشی دارد و ما نیز می‌توانیم به فعالیت ۶۰ هزار باشگاه ورزشی در کشور دست یابیم.

وی با بیان اینکه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر امکان اشتغال در حوزه ورزش کشور را دارند، اظهار کرد: پتانسیل دو برابری اشتغال آفرینی نسبت به اشتغال فعلی حوزه ورزش که هم اکنون ۱۶۴ هزار شغل است، وجود دارد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی ادامه داد: بیش از ۶۰ هزار دانشجو در حوزه ورزش وجود دارند و سالانه ۱۲ هزار نفر وارد بازار کار می‌شوند، همچنین باید خاطرنشان کرد که ۱۴۴ طبقه شغلی در دنیا وجود دارد و در ایران نیز ۶۹ شغل ورزشی امکان فعالیت دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نشست اشتغال در ورزش پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی اشتغال ورزش پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی هزار میلیارد تومان حوزه ورزش ورزش کشور ۲۵ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۵۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی و با هدف گسترش فعالیت‌های سلامت‌محور در حوزه بین‌الملل آغاز کرد و پس از شکل‌گیری این معاونت و با همکاری معاونت‌های آموزش، پژوهش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه رشد و توسعه این دانشگاه در حوزه بین‌الملل فراهم شد.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها و اقدامات بسیارخوبی در حوزه بین‌الملل صورت پذیرفت و با ۲ سفری که به کشور‌های عراق و ترکمنستان داشتیم زمینه جذب و حضور بیش از پیش دانشجویان و گردشگران سلامت این کشور‌ها در مشهد فراهم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه‌های علمی و دانشجویی تعامل بسیارخوبی با کشور آلمان و در موضوع نوروساینس داشته و داریم و تداوم این همکاری‌ها فی ما بین را در سال ۱۴۰۳ هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت از جایگاه و وضعیت به مراتب بهتری به نسبت سال‌های قبل برخوردار هستیم و می‌بینیم که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی انتخاب نخست بسیاری از بیماران غیرایرانی جهت درمان در ایران بوده و هست، خاطرنشان کرد: خدمات بسیارخوبی در حوزه‌های سرپایی و بستری به بیماران غیرایرانی در مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارائه شد و در سال گذشته و با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، کمیته گردشگری استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستمی و گردشگری خراسان رضوی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد، دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور و دیگر مجموعه‌های شهری و استانی شاهد رشد خوبی در بحث حضور گردشگر سلامت در مشهد بودیم و رتبه اول کشور را در این حوزه کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جذب دانشجوی غیرایرانی در کنار پذیرشی که به میزان سال‌های قبل بود، ثبت نام و جذب متمرکز ۵۰ دانشجوی عراقی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که بهترین کلاس‌ها و خوابگاه‌ها را با امکانات کامل در اختیار آنها قرار دادند زمینه جذب بیش از پیش این گروه از دانشجویان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم