Web Analytics Made Easy - Statcounter

نعیمه عسکری کارشناس برنامه ریزی و توسعه اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت ملی حفاری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: راه اندازی سامانه یادگیری الکترونیکی به صورت برخط (Online) و (Offline) اجرای برنامه‌های آموزشی شرکت را در شرایط خاص کرونایی استمرار بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به محدودیت‌های اعمال شده و لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در جهت پیشگیری و مقابله با همه گیری بیماری کووید ۱۹، راه اندازی این سامانه در دستور کار گرفت و در این ارتباط هم اکنون ۴۸ دوره فنی تخصصی در مباحث کنترل فوران، هیدرولیک و پنیوماتیک مقدماتی، انواع روغن و روانکاری صنعتی، محاسبات سیمان، ساق حفاری، تکنولوژی سیالات، اصول کسب اطلاع از سیال حفاری به صورت برخط در حال اجرا است.

عسکری بیان داشت: همچنین ۱۴ دوره عمومی و ایمنی نیز در قالب off line، برنامه ریزی و در مراحل اجرایی قرار دارد و گروه‌های واتساپ برای هر کلاس ایجاد شده تا اطلاع رسانی‌های لازم در مورد شیوه‌های ورود، تاریخ آزمون و ... به فراگیران صورت پذیرد.

کارشناس برنامه ریزی و توسعه اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه ۹۶ دوره شامل ۲ هزار نفر دوره و ۳۳ هزار و ۲۲۷ نفر ساعت آموزش از سوی این اداره برگزار شده است، تصریح کرد: برنامه ریزی و توسعه آموزش، تفکر سازمانی آموزش و تدوین برنامه‌های آموزشی را دنبال می‌کند.

او ادامه داد: این بخش با بهره گِیری از نیرو‌های با تجربه و تحصیلکرده جوان به دنبال ارتقای سطح آموزش‌ها و برگزاری دوره‌های آموزشی جدید مورد نیاز شرکت است و نیاز سنجی آموزشی مورد نیاز کارکنان، برنامه ریزی دوره‌ها و همایش‌های مختلف و ارتباط با مراکز آموزشی خارج از شرکت و ارزیابی اثر بخشی دوره‌های برگزار شده را بر عهده دارد.

عسکری اظهار کرد: برنامه ریزی برای برگزاری دوره‌های کوتاه مدت ضمن خدمت، همایش‌های ارائه شده با تلاش اساتید خارج از شرکت، دوره‌های بلند مدت ترمی کارآموزان تازه استخدام و دوره‌های آموزشی خارج از شرکت در این بخش تدوین و جنبه اجرایی به خود می‌گیرد.

او گفت: عمده وظایف این واحد انجام برنامه ریزی آموزشی، تدوین دوره ها، تعیین سرفصل و محتوای دوره، هماهنگی با ادارات ذیربط، انجام مراحل مختلف پروژه‌های آموزشی، شناسایی مؤسسات و مراکز آموزشی کشور جهت اعزام کارکنان، شرکت در همایش‌ها، تهیه و تدوین تقویم آموزشی و پیگیری موضوع استانداردسازی آموزشی سمت‌های مصوبه در سطح شرکت ملی نفت ایران و تغذیه اطلاعات مربوطه در سامانه فراگیر آموزشی است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه های آموزشی سامانه یادگیری برنامه الکترونیکی برنامه ریزی دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر پیشگیری از جرم دادگستری کل استان کردستان ظهر یکشنبه در حاشیه نخستین دوره از کارگاه آموزش حقوقی مشاوران املاک کردستان در سال‌جاری اظهار کرد: به همت این معاونت و اتحادیه مشاورین املاک استان، نخستین دوره از کارگاه‌های آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در استان در سال جاری با ارائه سرفصل‌های مهم و کاربردی مرتبط با معاملات برای ۸۲ نفر از مشاوران املاک شهر سنندج توسط اساتید مجرب تدریس شد.

حسن اصلانی هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را ارتقا آگاهی‌های حقوقی، پیشگیری از تخلفات صنفی و کاهش ورودی پرونده به محاکم عنوان کرد و افزود: با توجه به نقش مشاوران املاک در پیشگیری از کلاهبرداری، انتقال مال غیر، فروش و پیش‌فروش ملک واحد به چند نفر و غیره این افراد باید دانش حقوقی لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در این دوره‌های آموزشی سرفصل‌هایی چون تعریف سند، انواع آن، آثار سند رسمی، شرایط صحت قرارداد، شناخت اموال منقول و غیرمنقول، وظایف دفاتر ثبت اسناد و املاک، نحوه تنظیم قرارداد و شروط معامله، آشنایی با جرم جعل و اسناد مجعول و راهکارهای پیشگیرانه جرایم مرتبط با اصناف تدریس می‌شود.

اصلانی افزود: این دوره آموزشی به مدت سه روز در محل سالن اجتماعات معاونت اجتماعی دادگستری استان برگزار و در پایان از شرکت‌کنندگان آزمون کتبی به عمل آمد که نهایتاً برای کسانی که نمره لازم را اخذ کنند پروانه تخصصی صادر می‌شود.

وی تاکید کرد: مشاورانی که موفق به شرکت در این دوره‌ها نشوند و یا نمره قبولی اخذ ننمایند، برای آنها پروانه تخصصی صادر نمی‌شود و قانوناً کسانی که پروانه تخصصی نداشته باشند پروانه کسب آنها غیرفعال می‌شود.

کد خبر 6091094

دیگر خبرها

  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه