Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@21:28:37 GMT

6راهکار برای درمان قارچ ناخن پا

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۰۵۹۲

قارچ ناخن انگشتان پا عفونتی شایع و مسری است که با چند ترفند خانگی می‌توان آن را درمان کرد. ناطقان: به نقل از Healthline، میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا به قارچ ناخن پا مبتلا می‌شوند؛ قارچ ناخن پا عفونت قارچی شایع است که ناخن‌های شما را تحت تأثیر قرار داده و بطور معمول باعث تغییر رنگ ناخن به سفید، قهوه‌ای یا زرد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عفونت می‌تواند گسترش یابد و باعث ضخیم شدن ناخن‌های دیگر شود.

قارچ‌ها و مخمر‌هایی که با بدن تماس می‌گیرند می‌توانند در ترک ناخن یا پوست اطراف آن رشد کنند؛ بنابراین تمیز و خشک نگه داشتن ناخن‌ها برای درمان و پیشگیری از بروز قارچ ناخن پا مهم است.

برخی از افراد این عفونت قارچی را از استخر‌های شنا و با استفاده از حوله و رختکن‌های فرد آلوده دریافت می‌کنند. هنگامی که پا‌های شما زیاد عرق می‌کند یا خیس و مرطوب می‌ماند، احتمال ابتلا به قارچ ناخن پا افزایش می‌یابد.

مشکلات پوستی قارچی بیشتر در تابستان دیده می‌شود. اگر از قارچ ناخن پا رنج می‌برید، ممکن است ناخن‌هایتان بوی نامطبوعی داشته، تغییر رنگ داده و سفید یا زرد شود و همچنین ناخن آلوده نیز شکننده و خرد شود.

برای قارچ ناخن انگشتان پا چندین گزینه درمانی طبیعی و پزشکی در دسترس است و شما همیشه می‌توانید روی تعدادی از روش‌های درمانی خانگی برای درمان این نوع عفونت حساب کنید.

درمان‌های خانگی برای درمان قارچ ناخن پا

ناخن‌های شما باید حداقل یک بار در هفته تمیز، مرتب و کوتاه شوند، زیرا پا‌های خشک و تمیز به راحتی به جلوگیری از قارچ ناخن پا کمک می‌کنند. می‌توانید هر روز پاهایتان را در آب گرم خیسانده و برای استراحت دوش بگیرید. افزودن مواد طبیعی یا محصولات ضد قارچ پا می‌تواند از شیوع عفونت مخمر جلوگیری کرده و آن را از بین ببرد. در این گزارش ۶ درمان خانگی مفید برای درمان قارچ ناخن پا آورده شده است:

۱. روغن پونه کوهی

پونه کوهی گیاهی است که به مرزنجوش وحشی نیز معروف است و روغن این گیاه می‌تواند قارچ ناخن پا را به طور مؤثر درمان کند، زیرا حاوی خواص ضد قارچ است.

روغن پونه کوهی قوی است و ممکن است پوست شما را کمی تحریک کند؛ بنابراین باید آن را با یک روغن حامل مانند روغن نارگیل یا روغن زیتون مخلوط کنید. روغن پونه کوهی از پونه کوهی وحشی ساخته شده و حاوی ضد قارچ‌های تیمول و کارواکرول است که می‌تواند از ابتلا به عفونت‌های قارچی و حتی از شیوع این عفونت‌ها جلوگیری کند.

۲. روغن درخت چای

روغن درخت چای از درخت melaleuca در استرالیا گرفته می‌شود و یک روغن مفید برای پوست شماست. این روغن می‌تواند به درمان و جلوگیری از ابتلا به بسیاری از عفونت‌ها کمک کند، زیرا حاوی مواد ضد قارچ، ضد باکتری، ضد انگل، ضد میکروب و ضد ویروس است.

این روغن گیاهی همچنین به درمان بسیاری از عفونت‌های پوستی کمک می‌کند و شما می‌توانید برای درمان علائم قارچ ناخن پا به این داروی خانگی اعتماد کنید، فقط چند قطره روغن درخت چای را به منطقه آسیب دیده بمالید و به آرامی آن را ماساژ دهید.

۳. جوش شیرین

جوش شیرین یا بی کربنات سدیم دارای خواصی است که می‌تواند قارچ‌های عامل عفونت را از بین ببرد. جوش شیرین را به آب اضافه کرده و پاهایتان را خیس کنید تا ناخن آلوده به قارچ را درمان کند. همچنین می‌توانید از جوش شیرین با مقدار کمی آب خمیر درست کنید و آن را مستقیماً به ناخن‌های پا بمالید. خمیر را به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه روی ناحیه آسیب دیده بگذارید. سپس آن را با آب گرم بشویید و پا را با حوله کاملا خشک کنید. جوش شیرین را می‌توانید روی پا یا درون کفش و جوراب مانند پودر پا نیز بپاشید.

۴. سیر

سیر می‌تواند به درمان قارچ ناخن پا کمک کند، زیرا حاوی خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است که به مبارزه با عفونت‌هایی مانند قارچ ناخن پا کمک می‌کند.

همچنین این ماده خوراکی می‌تواند به کاهش سریع علائم این عفونت قارچی مانند تغییر رنگ و گاهی اوقات درد کمک کند. سیر یکی از بهترین دارو‌های درمان عفونت‌های قارچی ناخن است، زیرا حاوی ترکیبات موثری مانند آلیسین و آئائین است که به عنوان یک ضد قارچ شناخته می‌شوند.

۵. چای سیاه

یکی دیگر از درمان‌های خانگی برای درمان قارچ ناخن پا چای سیاه است، درست مانند جوش شیرین، می‌توانید شستشوی پای خود با چای سیاه را امتحان کنید، زیرا برای این نوع عفونت بیشترین تأثیر را خواهد داشت.

این چای حاوی اسید تاننیک است که باکتری‌ها را از بین می‌برد و تعریق بیش از حد را کاهش می‌دهد، کافی است دو کیسه چای سیاه برداشته و در دو فنجان آب به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، پاهایتان را بیش از ۳۰ دقیقه در آن خیس کنید. این روند را روزانه تکرار کنید و منتظر نتایج خوب باشید.

۶. سرکه سیب

سرکه نیز حاوی یک اسید طبیعی به نام اسید استیک است که می‌تواند از عفونت‌ها جلوگیری کرده و از آن جلوگیری کند. دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را با مقداری آب گرم مخلوط کرده هر روز حداقل ۲۰ دقیقه پا‌ها را داخل آن قرار دهید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: راهکار خانگی ، درمان ، قارچ ، ناخن پا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: راهکار خانگی درمان قارچ ناخن پا برای درمان قارچ ناخن پا پونه کوهی جوش شیرین عفونت ها ضد قارچ ناخن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۰۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی

مینا کاویانی، با اشاره به مواد مغذی موجود در شلغم، گفت: شلغم در دسته سبزی‌های بسیار کم‌کالری قرار دارد و هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۸ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است (حدود ۸/۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم) و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش مؤثر است.

به گزارش سرگرمی روز، مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، ویتامین C را از دیگر مواد مغذی موجود در شلغم نام برد که جزو ویتامین‌های محلول در آب است و با خاصیت آنتی‌اکسیدانی نقش مهمی در از بین بردن عوامل زمینه‌ساز بیماری‌هایی مانند سرطان دارد. این ویتامین ضمن کاهش التهاب، باعث تقویت ایمنی بدن نیز می‌شود.

به گفته کاویانی، هر ۱۰۰ گرم شلغم حدود ۲۱ میلی‌گرم ویتامین C دارد که می‌تواند تقریباً یک سوم نیاز روزانه بدن فرد را تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامین‌های گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.

کاویانی با اشاره به مواد معدنی موجود در این سبزی گفت: شلغم حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و سدیم و منیزیوم است. در هر ۱۰۰ گرم از این سبزی ریشه‌ای ۳۰ میلی‌گرم کلسیم و ۱۹۱ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد که می‌تواند بخشی از نیازهای روزانه افراد را تأمین کند.

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه همچنین شلغم را دارای ترکیبات شیمیایی عنوان کرد که دارای خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی است و رشد باکتری‌ها را مهار می‌کند و به همین دلیل است که از دیرباز در فصل زمستان و ماه‌های سرد سال از شلغم پخته به منظور تسکین علائم عفونت‌های تنفسی، سرماخوردگی، سینوزیت (التهاب در حفره‌های سینوسی اطراف بینی)، بهبود سرفه و گرفتگی صدا استفاده می‌شده است.

کاویانی خاطرنشان کرد: برگ‌های سبز شلغم نیز از ارزش غذایی زیادی برخوردار هستند. به این معنی که برگ‌های سبز شلغم سرشار از ویتامین‌های K،C، اسید فولیک و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) هستند.

به گفته وی، ریشه و برگ‌های سبز شلغم حاوی مقدار کمی اسید اگزالیک هستند (۲۱/۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم) که این ماده طبیعی در بعضی سبزی‌های متعلق به خانواده براسیکا (کلمیان) یافت می‌شود.

کاویانی با اشاره به اینکه اسیداگزالیک قابلیت تبدیل‌شدن به بلور و ایجاد سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری را دارد، تاکید کرد: افراد دارای کلیه سنگ‌ساز باید با احتیاط بیشتری شلغم را مصرف کنند. به این افراد توصیه می‌شود همراه با مصرف این سبزی‌ها مقدار کافی آب سالم بنوشند تا با افزایش حجم طبیعی ادرار سبب کاهش خطر ابتلاء به سنگ کلیه شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مرزهای طراحی لاک ناخن جابجا شد (فیلم)
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش