Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزشکاران نابینا و کم‌بینای ایران با کسب ۹ مدال رنگارنگ به کار خود در مسابقات جهانی دوومیدانی امارات متحده عربی پایان دادند.

این مسابقات از روز بیست و سوم بهمن ماه آغاز شده است. در روز پایانی این رقابت‌ها (شنبه) «هاجر صفرزاده» در دوی ۴۰۰ متر بانوان نقره گرفت. صفرزاده که تنها دختر ورزشکار ایرانی در بخش نابینایان بود  با رکورد  ۶۰:۰۰:۳۴ به مدال نقره رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ماده ورزشکارانی از ترکیه و کنیا به ترتیب با رکوردهای ۵۹:۱۴ و ۶۰:۰۸:۴۱ به مدال‌های طلا و برنز رسیدند.

با کسب مدال صفرزاده شمار مدال های ورزشکاران نابینای ایران در مسابقات فزاع امارات به عدد ۹ رسید. در این مسابقات مهدی اولاد (۲ طلا)  مهدی مرادی و بهزاد عزیزی  مدال طلا، سامان پاکباز و هاجرصفرزاده نقره و  وحید علی نجیمی (۲ برنز) و مسعود حیدری برنز کسب کردند.

همچنین در بخش ورزش‌های جانبازان و معلولین پارالمپین‌های ایرانی به ۶ مدال رنگارنگ دست پیدا کردند. در این بخش حامد امیری ۲ مدال طلا  کسب کرد. سعید افروز، علی اصغر جوانمردی، علیرضا صادقیان و حامد امیری مدال نقره کسب کردند.

مسابقات جهانی امارات یکی از مهمترین رقابت‌هایی بود که ورزشکاران پارالمپیکی  در تلاش بودند تا بتوانند از طریق ان به توکیو برسند. همچنین در این مسابقات کلاسبندی لازم برای ورزشکاران انجام شد تا آنان بدون مشکل در پارالمپیک توکیو شرکت کنند.

براساس اعلام مسوولان برگزاری این رقابت‌ها در این دوره از مسابقات به منظور حفظ سلامتی ورزشکاران و نیز شرایط خاص بیماری کرونا، توزیع مدال نفرات برتر به صورت مجازی صورت گرفت و مدال‌ها به سرپرستان تیم‌ها در هتل تحویل داده شد. همچنین سهمیه‌های کسب شده توسط ورزشکاران برای پارالمپیک توکیو، در پایان مسابقات به کمیته ملی پارالمپیک هر کشوری اعلام خواهد شد.

هر چند که ورزشکارانی مانند حامد امیری، مهدی اولاد، بهزاد عزیزی و وحید علی نجیمی پیش از این موفق به کسب سهمیه پارالمپیک شدند و نام آنان در لیست اعزام به توکیو دیده می شود اما دیگر مدال آوران مسابقات امارات باید منتظر باشند تا بعد از اعلام رسمی مسوولان مسابقات امارات شرایط خود را برای اعزام به توکیو بسنجند.

بنا به اعلام کمیته ملی پارالمپیک شرط اعزام به توکیو کسب مدال یا سهمیه نیست بلکه آنچه ورزشکار را در لیست اعزام به ژاپن قرار خواهد داد رکورد ورزشکاران است که براساس سیاست‌های کیفی‌گرایی کمیته سنجیده خواهد شد. براساس این سیاست تمام ورزشکارانی که شانس حضور در سکوی پارالمپیک را دارند در لیست اعزام قرار خواهند گرفت و گروه چهارم نیز ورزشکارانی هستند که امید اول کسب مدال طلا در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ به شمار خواهند رفت.

اجرایی سیاست‌های کیفی‌گرایی هر چند که با انتقاد برخی از ورزشکاران همراه بود اما به گواه کارشناسان یک تصمیم خردمندانه به شمار خواهد رفت و از اعزام توریست ورزشکار به رقابت های مختلف جهانی و پارالمپیک  جلوگیری به عمل خواهد آورد.

با این سیاست کاوران ورزشی ایران در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا توانست برای نخستین بار در رده سوم جدول توزیع مدال‌ها قرار گیرد. در این دوره از رقابت‌ها ورزشکاران ایرانی ۵۱ مدال طلا کسب کردند و بالاتر از کاروان ژاپن با ۴۵ مدال طلا قرار گرفتند.

چین با ۱۷۲ مدال طلا و کره جنوبی با ۵۳ مدال در جایگاه اول و دوم قرار گرفتند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدال طلا رقابت ها مدال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۲۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک

کادر سرپرستی کاروان ورزش ایران در بازی‌های المپیک پاریس به دلیل قوانین برگزارکنندگان این دوره بازی‌ها نسبت به دوره گذشته کاهش محسوسی خواهد داشت که متاثر از کاهش تعداد ورزشکاران است.

به گزارش مشرق، قوانینی که برگزارکنندگان بازی های المپیک برای تعیین تعداد اعضا و همراهان کاروان ورزش کشورهای شرکت کننده وضع کرده اند، نه تنها محدودیت هایی را برای اعزام مربیان ایجاد کرده است بلکه منجر به کوچک شدن کادر سرپرستی اعزامی به این بازی ها هم خواهد شد.

برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس به هر کشور به نسبت تعداد سهمیه هایی که ورزشکارانش کسب می کنند، مجوز اعزام همراه می دهند. این همراهان شامل اعضای کادر فنی (سرمربی، مربی، سرپرست و ...) و همچنین اعضای کادر سرپرستی می شود.

پیش از این در گزارشی به چالش ورزش ایران در المپیک برای اعزام مربیان اشاره کرده بودیم و اینکه با توجه به سهمیه های کسب شده تا به امروز، ورزش ایران با چالش اعزام اعضای کادر فنی همراه می شود. این چالش اما گریبان مسوولان برای تعیین کادر سرپرستی را هم خواهد گرفت چرا که مجوز اعزام تعداد همراهانی که برگزارکنندگان بازی ها به ازای سهمیه های ورزشکاران تخصیص می دهند، شامل کادر سرپرستی هم می شود.

ورزش ایران تا به امروز در ۹ رشته صاحب ۳۲ سهمیه برای بازی های المپیک پاریس شده است. طبق آنچه کمیته برگزاری بازی‌های المپیک به آن تاکید دارد، تقریباً به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه‌هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام همراه داده می شود. با این اوصاف مسوولان ورزش ایران فعلا مجاز به معرفی حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر - غیر از ورزشکاران - برای قرار گرفتن در ترکیب کاروان اعزامی هستند.

بنابراین نه تنها در تعیین اعضای کادر فنی هر یک از تیم ها و رشته های اعزامی محدودیت اعمال می شود بلکه کادر سرپرستی کاروان ایران نیز متاثر از این موضوع جمع و جورتر از همیشه خواهد شد.

برای بازی های المپیک ۲۰۲۰ علاوه بر نصرالله سجادی که سرپرست کاروان ورزش ایران بود، ۱۱ نفر هم عضور کادر سرپرستی بودند و با حکم رسمی که از سیدرضا صالحی امیری رییس وقت کمیته ملی المپیک گرفته بودند به توکیواعزام شدند اما به نظر می رسد با توجه به قوانین، ترکیب کادر سرپرستی اعزامی به پاریس به نصف دوره قبل یا کمتر از آن کاهش یابد.

شاید به همین دلیل باشد که تا به امروز و در فاصله حدود ۹۰ روز مانده به بازی های المپیک، هنوز اعضای کادر سرپرستی کاروان ایران به صورت رسمی معرفی نشده اند. البته جلسات «ستاد آماده سازی کاروان اعزامی به المپیک» به صورت منظم و با حضور تمام افراد در حوزه های مختلف پشتیبانی، حراست، رسانه و ... در حال پیگیری است اما به جز مناف هاشمی که مهر ۱۴۰۱ حکم خود را به عنوان سرپرست کاروان گرفت، برای دیگر اعضا حکمی صادر نشده است.

سی و سومین دوره بازی های المپیک ۵ تا ۲۱ مرداد در پاریس برگزار می شود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی دولت به رکوردشکنی دونده زن ایرانی در آسیا
  • ورزشکاران پاراکانو در قهرمانی جهان مشخص شدند
  • ورزشکاران زن ایرانی افتخار آفریدند
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک
  • کسب ۵ مدال طلا نشانه موفقیت ووشو است/ آمریکا حق ما را ضایع کرد
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک/وضعیت اعزام دوباره پیچیده شد
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک
  • ابهام در اعزام «الناز رکابی» به مسابقات سنگنوردی گزینشی المپیک
  • طلای تاریخی دختر ایرانی در قهرمانی آسیا