Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی روز یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که با حضور عباس تابش معاون وزارت 

صنعت، معدن و تجارت(صمت) برگزار شد، به مشکل تامین مرغ مورد نیاز شهروندان یزدی اشاره کرد وافزود: مرغدارانی که از حمایت‌های دولت بهره‌مند می شوند باید نسبت به تامین نیاز بازار هم متعهد باشند.

 وی در مورد مجوزهای دام و طیور و آبزیان هم اظهارکرد: لازم است، هم اکنون انحصاری که در این مورد وجود دارد، شکسته شود تا رونق تولید در برخی بخش‌ها با فعال شدن ظرفیت‌های موجود افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد در مورد تصفیه روغن و غلات هم افزود: اقداماتی در استان در حال انجام است ،امید می رود، بتوان  این بخش از ظرفیت استان را نیز فعال تر کرد. 

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: یکی از مباحثی که تحت‌الشعاع تامین نهاده‌های دام و طیور مورد غفلت قرار گرفته است، نهاده‌های مورد نیاز آبزیان است که مشکلات این بخش نیز باید رفع شود.
سیدمسعود عظیمی افزود: شرایطی که امروز در مورد مرغ و تخم مرغ وجود دارد، قابل تامل است و این وضعیت باید به سرعت از سوی دستگاه‌های مرتبط ساماندهی شود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نگرانی‌ مرغداران، تامین دیرهنگام نهاده هاست ،معمولا ۱۰ روز بعد از جوجه ریزی، نهاده ها به دست مرغداران می رسد که این امر نگرانی دایمی این بخش از تولیدکنندگان را به دنبال دارد .
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد با بیان اینکه صنعت مرغداری استان ظرفیت صادراتی دارد، تصریح کرد: لازم است سیاست‌گذاری‌های اصولی در این زمینه انجام تا مرغداران فعال شوند.

تولید روزانه ۱۱۰ تن مرغ مازاد بر نیاز در یزد 

همچنین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت(صمت) یزد در این نشست از تولید روزانه ۱۱۰ تن مرغ مازاد بر نیاز استان خبر داد و گفت:میزان مصرف مرغ  استان روزانه ۷۰ تن است.

محمدرضا علمدار یزدی افزود: میزان کشتار روزانه مرغ در استان به ۱۸۰ تن می رسد. 

وی  با اشاره به مصرف گوشت قرمز و نرخ گذاری آن در استان خاطرنشان کرد: قیمت مصوب گوشت قرمز ماه‌هاست از قرار کیلویی ۱۱۰ هزار تومان ثابت مانده  است با آنکه یزد مولد گوشت قرمز گوسفند نیست و از فارس وارد می‌کند اما همیشه قیمت مصوب استان از فارس کمتر است.

وی تصریح کرد: قیمت تخم مرغ در بازار ثابت مانده و هر کیلوگرم آن ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان عرضه می شود و برای اینکه به ثبات در بازار تخم مرغ برسیم، از ابتدای دی ماه تا ۲۰ بهمن، ۲ هزار و ۱۰۰ مورد بازرسی از واحدهای مرغ تخم‌گذار و صنفی انجام شد که حاصل آن تشکیل ۱۱۱ فقره پرونده تخلف اقتصادی به ارزش ۲۶ میلیارد ریال جریمه است.

رییس سازمان صمت یزد با اشاره به اقدامات شبانه روزی در زمینه کنترل بازار و تولید تخم مرغ اظهار کرد: استان در حال حاضر صادر کننده تخم مرغ است.

وی در مورد تولید و مصرف گوشت مرغ هم اظهار کرد: بازرسان مرتب مشغول نظارت بر تولید، عرضه و فروش گوشت مرغ هستند و اگر استان‌های همسایه قیمت‌های مصوب را رعایت و یزد را در تنظیم بازار قیمت مرغ همراهی کنند،کنترل بازار یزد ساده‌تر است.

علمدار یزدی در مورد تنظیم بازار میوه شب عید هم افزود: امسال ۴۰۰ تن سیب و ۵۰۰ تن پرتغال برای شب عید در نظر گرفته شد.

برچسب‌ها گوشت قرمز صنعت و معدن و تجارت یزد محمدعلی طالبی گوشت مرغ تخم مرغ فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گوشت قرمز صنعت و معدن و تجارت یزد گوشت قرمز صنعت و معدن و تجارت یزد محمدعلی طالبی گوشت مرغ تخم مرغ فارس اخبار کنکور گوشت قرمز تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳

در گفتگوی ویژه خبری موضوع تنظیم بازار کالا‌های اساسی با مشارکت تشکل‌ها مورد بررسی قرار گرفت و آقای پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی و آقای کاشانی رئیس اتحادیه سراسری تولیدکنندگان تخم مرغ به سوالاتی پاسخ دادند.

پیمان پاک گفت: وقتی عرضه از تقاضا فزونی بگیرد و اختلاف داشته باشد، تنظیم بازار محقق نمی‌شود، وقتی شما نتوانید تولید را تثبیت کنید و با هرگونه سیاست و فشاری نمی‌توان به ثبات و تعادل دست پیدا کنیم. کالای تخم مرغ در این زمینه یک نمونه است و ما طی سال گذشته رشد و رونق تولید داشتیم و در کنار آن برای افزایش عرضه باید به تولید کننده هم اطمینان بدهیم. ما در ۶ ماهه اول سال به دلیل افزایش دما کاهش مصرف را داریم و در شش ماهه دوم افزایش تقاضا داریم. برای تنظیم این موضوع، یک راه این بود که دولت با همراهی بخش خصوصی، برنامه ریزی کند مازاد عرضه را به بازار کشور‌های اطراف صادر کند.

در ادامه کاشانی گفت: سال ۱۴۰۰، واردکننده تخم مرغ بودیم و با حضور دولت جدید با واگذاری کلیه وظایف تولید و صادرات به تشکل ها، سال ۱۴۰۱، ۵۴ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ رقم صادرات به ۱۳۷ هزار تن رسیده که این رقم بسیار قابل توجه است. هدفگذاری ما برای امسال ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تن صادرات است. ترکیه که کشور رقیب ما است، امسال نسبت به آنها تولید بهتری داشتیم. در سال ۱۳۹۹، ۹۰۰ هزار تن تولید تخم مرغ ما بوده، امسال این میزان به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسیده است.

او افزود: در گذشته صادرات سنتی به عراق یا افغانستان داشتیم، اما اکنون به قطر، امارات، ترکمنستان و حتی در مقاطعی به پاکستان صادر کنیم. اولین محموله صادرات به روسیه نیز هفته آینده ارسال می‌شود. روسیه یکی از کشور‌هایی است که ضوابط بهداشتی سختی دارد، اما برای نخستین بار صادرات این کالا به روسیه انجام می‌شود. 

پیمان پاک در خصوص تامین نهاده گفت: ۷۰ درصد قیمت تمام شده مرغ و تخم مرغ در حوزه نهاده‌ها است در یک سال گذشته هدف وزارت جهاد این بوده که قیمت تمام شده تولید را کاهش دهد. از جمله نکات مهم در هزینه تمام شده تولید طیور، بخش نهاده هاست. نهاده‌ها امروز به صورت مدت دار و در یک بازه مشخص با ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از نرخ مصوب در اختیار مرغدار قرار می‌گیرد. این الگو در تولید مرغ نیز اجرا خواهد شد. وقتی مرغدار بداند که برای شش ماه آینده، نهاده دارد، افزایش تولید اتفاق می‌افتد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟