Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و جوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: 50 درصد از مردان مراجعه ای به مراکز بهداشتی برای تشکیل پرونده سلامت نداشتند و صرفا از آموزش های عمومی که در سطح شهر اطلاع رسانی می شود بهره می گیرند.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در مورد هر فردی برنامه مراقبت  در نظر گرفته می شود، عنوان کرد: در غربالگری اولیه بیماری کشف می شود و اگر در این میان بیماری پدیدار شد ؛ در غربالگری ثانویه پیگیری های مستمر از فرد بیمار و شرایط جسمانی وی  به عمل می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط کرونایی مراقبت های بهداشتی برای تمام اقشار و از جمله مردان به صورت غیر حضوری انجام می شود و صرفا مراقبت های ضروری به صورت حضوری ارایه می شود، بیان کرد: مردانی که برای تکمیل پرونده سلامت مراجعه نمی کنند و یا هیچ اطلاعی از آنها در دست نیست در مناسبت های مختلف با اطلاع رسانی در حوزه سلامت نسبت به برخی موضوعات آشنا می شوند اما این موضوع در مقایسه با مراقبت های پیگیر بهداشتی برای سلامتی افراد کارگشا نیست و باید مردان نسبت به سلامتی خود اهمیت ویژه ای قائل باشند.

دکتر احمدیان با اشاره به اینکه برای تشویق مردان به پیگیری مراقبت های بهداشتی خود، برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است، گفت: قبل ازکرونا نشستهای مختلفی در ادارات برگزار شد  تا کارکنان با پاس اداری بتوانند به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه کنند و ضمن دریافت نمره تشویقی برای اهمیت دادن به سلامت خود در ارزشیابی سالانه ، تحت مراقبت های بهداشتی نیز قرار بگیرند.

وی ابراز کرد: با توجه به اینکه سرطان های دستگاه گوارش یکی از سرطانهای شایع در مردان است در مراقبت های مردان تست فیت انجام می شود که بدخیمی گوارشی را مشخص می کند و اگر فرد مشکوک باشد برای انجام بررسی های لازم آندوسکوپی انجام دهند.

دکتر احمدیان با بیان اینکه اطلاع رسانی عمومی در طول هفته سلامت مردان و مناسبت های مختلف بهداشتی از جمله هفته کنترل فشار خون و دیابت یکی دیگر از راههایی است که موجب می شود آگاهی مردان نسبت به بیماریهای زمینه ای افزایش یابد و برای بررسی های بیشتر به مراکز بهداشتی مراجعه کنند .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت مردان خودمراقبتی مراقبت های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست

به گزارش قدس خراسان، حسن عبدالله‌زاده با بیان اینکه در راستای افزایش دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی، اتمام طرح‌های بهداشتی از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: این طرح‌های بهره‌برداری شده شامل هفت خانه بهداشت، یک پایگاه سلامت، سه مرکز خدمات جامع سلامت و یک ستاد شبکه در شهرستان خواف است.

مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ۷۳ طرح بهداشتی دیگر نیز در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال ساخت است که در صورت تامین اعتبار، ۴۳ پروژه دیگر در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی گفت: پروژه‌های بهداشتی با همکاری این دانشگاه و فرمانداری ساخته خواهد شد تا عموم مردم دسترسی خوبی به خدمات حوزه بهداشت و درمان داشته باشند.

دیگر خبرها

  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان