Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، عصر امروز وبینار بررسی وضعیت طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور سیما سادات لاری، معاون وزیر بهداشت و جمعی از رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور به‌صورت وبیناری در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

 

گیلان نمونه و الگوی طرح شهید سلیمانی در کشور

سیما سادات سالاری و معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت نیز در این نشست با تقدیر از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اجرای طرح شهید سلیمانی، اظهار کرد: گیلان ازجمله استان‌های خوب در کشور بود که ارتباط و تعامل بسیار خوبی با سپاه و بسیج در اجرای طرح‌های غربالگری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت بهداشت اجرای موفق طرح سیلمانی گیلان را نمونه و الگوی موفقی برای سایر نقاط کشور دانست و گفت: اگر بیماریابی و غربالگری فعال استان گیلان که در تعامل با سپاه و بسیج صورت گرفت انجام نمی‌شد، یقیناً پیک کرونا در استان گیلان بسیار بلندتر بود.

همکاری قریب ۷ هزار بسیجی در طرح غربالگری گیلان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به نتایج و دستاوردهای طرح شهید سلیمانی در گیلان، اظهار کرد: این طرح کمک شایانی به کاهش موارد بستری بیماری‌های تنفسی در استان داشته و همچنان نیز ادامه دارد.

ارسلان سالاری با اشاره به همکاری‌های بسیج و سپاه در اجرای موفق طرح شهید سلیمانی در گیلان، افزود: دو هزار و ۳۹۱ نفر از پرسنل مراکز بهداشت و همچنین ۶ هزار و ۷۷۳ نفر از داوطلبین بسیجی در اجرای طرح شهید سلیمانی گیلان مشارکت داشتند که این سطح از همکاری در کشور کم نظیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه اغلب جمعیت گیلان در طرح شهید سلیمانی غربالگری، شدند، گفت: خوشبختانه بالغ‌بر ۹۵ درصد جمعیت گیلان در طرح محله و خانه محور شهید سلیمانی توسط تیم‌های عملیاتی مورد غربالگری قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه ۹۱ درصد موارد مشکوک در غربالگری‌ها توسط پزشک ویزیت شدند، گفت: به‌طور میانگین حدود ۵.۱ نفر به ازای هر مورد مثبت شناسایی‌شده در طرح شهید سلیمانی مورد ردیابی تماس قرارگرفته‌اند و همچنان این ردیابی‌ها ادامه دارد.

سالاری با بیان اینکه ۹۳ درصد موارد مشکوک تست‌شده تحت قرنطینه خانگی قرارگرفته‌اند، گفت: ۱۰۰ درصد موارد مثبت کووید ۱۹ در ایزوله خانگی و تحت مراقبت تیم‌های درمانی قرارگرفته‌اند.

وی با اشاره وضعیت سلامت جمعیت غربالگری شده در طرح شهید سلیمانی نیز بیان کرد: هشت درصد موارد مشکوک شناسایی‌شده سالمند و هفت درصد نیز بیماری زمینه‌ای داشتند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به آمار بازید تیم‌های نظارتی در شهرستان‌های استان، گفت: از ابتدای طرح تاکنون ۱۷۴ هزار و ۶۷۹ بازدید توسط تیم‌های نظارتی بهداشت محیط و هلال‌احمر انجام‌شده که هفت هزار و ۷۰ فقره منجر به صدور اخطار و ۵۶۷ مورد نیز پلمپ صورت گرفته است.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید وزارت بهداشت گیلان عملکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان طرح شهید سلیمانی شهید سلیمانی درصد موارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۴۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد