Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کرم گودرزی در سخنانی با اشاره به گاز رسانی به ۱۸۵ روستای لرستان طی امسال، اظهار داشت: همچنین کار گاز رسانی به ۲۴۹ واحد صنعتی استان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه از مجموع دو هزار و ۳۶۹ روستای واجد شرایط گاز رسانی لرستان، حدود هزار و ۸۸۱ روستا گاز رسانی شده‌اند، بیان داشت: ۱۵۳ هزار و ۵۰۰ مشترک خانگی گاز در روستاها داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت گاز لرستان، عنوان کرد: ضریب نفوذ گاز رسانی به روستاهای لرستان حدود ۹۱.۲ درصد است.

گودرزی در ادامه با تاکید بر اینکه از مجموع ۲۵ شهر در استان لرستان، ۲۴ شهر تا کنون گاز رسانی شده‌اند، تصریح کرد: شهر «شول آباد» به عنوان آخرین شهر فاقد گاز در استان بوده که عملیات اجرایی گاز رسانی به آن در حال انجام است.

وی، افزود: در حال حاضر عملیات گاز رسانی به شهر بالای ۷۶ درصد است و با اتمام این پروژه علاوه بر شهر «شول آباد»، بیش از ۵۰ روستای تابعه آن تحت پوشش گاز رسانی قرار خواهند گرفت.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان، ضریب نفوذ گاز رسانی در شهرهای لرستان را ۹۹.۹ درصد اعلام کرد و گفت: حدود ۳۳۵ هزار مشترک خانگی گاز در شهرهای استان داریم.

گودرزی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از هزار و ۸۲۳ صنعت در استان از نعمت گاز بهره مند هستند، عنوان کرد: گاز رسانی و فروش گاز به صنایع در استان طی امسال نسبت به سال گذشته ۸۲ درصد افزایش یافته است.

وی، بیان داشت: تعهد ما طی امسال ۲۰۰ هزار متر مکعب در ساعت جایگزینی گاز به جای سوخت مایع بوده که تا کنون این عدد به ۲۴۰ هزار متر مکعب در ساعت رسیده است.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان با تاکید بر اینکه با توجه به وقوع سیلاب سال گذشته در لرستان، زیرساخت‌های استان به خصوص در شهرستان‌های خرم آباد، چگنی، معمولان و پلدختر آسیب جدی دیدند، عنوان کرد: تا کنون بیش از ۴۵۰ آسیب دیده شناسایی و مقاوم سازی شده‌اند.

کد خبر 5148018

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت گاز لرستان گاز رسانی ویروس کرونا بوشهر شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه شهرکرد مجلس شورای اسلامی شیراز اردبیل لیگ برتر فوتبال ایران مشهد شهرستان کرج واکسن کرونا گاز رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تولید مواد معدنی همواره به عنوان نقطه آغازین یک زنجیره تأمین با ارزش در بخش‌های تأمین کننده مواد اولیه بخش صنعت و مصالح مورد نیاز برای ساختمان، بنادر، سدها، فرودگاه‌ها و … محسوب می‌شود.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی از نظر وجود ذخایر مختلف و متنوع معدنی، یکی از مناطق غنی کشور به شمار می‌رود؛ به طوری که همواره ذخایر غنی مواد معدنی را به عنوان یک امکان بالقوه در توسعه صنعتی استان در نظر می‌گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در این استان تاکنون ۵۲ ماده معدنی متنوع شناسایی شده است و همواره معادن فلزی استان را رنگین‌کمانی از معادن توصیف کرده‌اند.

وی توضیح داد: آخرین نتایج منتشر شده از نتایج حاصل از اجرای طرح معادن فعال استان در سال ۱۴۰۲ حاکی از آن است که تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۷۹ واحد معدنی در استان فعال بوده که از نظرتعداد، ۴.۸ درصد از کل معادن فعال کشور را به خود اختصاص داده و برای هفت هزار و۲۸۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است که سهم ۵.۴ درصدی از کل شاغلان بخش معدنی کشور را در برمی‌گیرد.

فتح‌زاده ابراز داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در بخش معدنی استان، منجر به ایجاد ارزش افزوده‌ای به مبلغ ۱۸۱ هزار و ۳۵۸ میلیارد ریال شده است که با نسبت ۷ درصدی، رتبه ۴ کشوری از کل ارزش افزوده ایجاد شده را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین نتایج نشان می‌دهد نسبت به سال ۱۴۰۰ میزان رشد ارزش افزوده ایجاد شده در معادن فعال استان حدود ۱۳.۷ درصد بوده است.

وی افزود: میزان رشد ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته در معادن در حال بهره برداری کل کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ برابر ۶۹.۴ درصد بوده که این میزان در آذربایجان شرقی دارای ۲۱۱.۵ درصد رشد بوده است و با ۹ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ۷ درصد از کل میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش‌های معدنی کشور را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6098239

دیگر خبرها

  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • قم آماده استقبال از رئیس‌جمهور / نصب بیش از ۳۰۰۰ متر مربع بنر در ۲۵۰ نقطه شهر
  • قم آماده استقبال از رئیس‌جمهور / نصب بیش از ۳۰۰۰ مترمربع بنر در ۲۵۰ نقطه شهر
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی