Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی میرزایی گفت: اینکه تاکید داریم سند ۲۰۳۰در جایگاهی ندارد چون ما به دنبال تربیت قرآنی هستیم.

به گزارش برنا؛ پنجمین دوره توانمندسازی مدیران دارالقرآن های سراسر کشور  صبح امروز ۲۸ بهمن برگزار شد.

محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش ضمن تبریک فرارسیدن ماه رجب گفت: امید است از برکات این ماه بهره مند شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده به حضور در جمع مروجان قرآنی افتخار میکنم.

او افزود: پیوند نظام تعلیم و تربیت با قرآن از اهمیت برخوردار است. هدف آموزش وپرورش هم پرورش افراد است. قران آمده تا ما را در مسیر تعلیم و تربیت هدایت کند. انسان می تواند تغییر کرده و تحت آموزش قراربگیرد.

حاجی میرزایی افزود: قابلیت یادگیری بسیار ارزشمند است.انسان مورد عنایت خداوند است. انسان جانشین خدا بر روی زمین است. خلقت بر مدار انسان شکل می گیرد و تمام هستی در اختیار انسان است.

او افزود: انسان با تمامی ویژگی ها با آموختن روحش جلا پیدا می کند. در حقیقت می دانیم که کیفیت جوامع با یکدیگر متفاوت است. آموزش به سه قابلیت ممتاز متکی است. این است که انسان می‌تواند بی اندیشند، ببیند و بشنود. ابداعات،اختراعات،فن آوری و ...از این قابلیت ها بروز کرده است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: به تعبیر قرآن جهنم حاصل خوب نشنیدن، عدم توجه به مشاهده و تعقل است. آموزش و پروش به چگونگی دیدن، شنیدن و تعلقشان است. کیفیت دیدن و شنیدن و تعلق وجهه تمایز افراد با یکدیگر است.

او تصریح کرد: بر اساس تعبیر قرآن بشارت باد بر افرادی که به شکل مناسب می بینند و می شنوند. خداوند در قرآن به کررات انسان را دعوت به تعلق کرده است. این مسایل رمز تعلیم و تربیت بر اساس قرآن را نشان می‌دهد. قرآن خواستار افرادی شریف،عزیز و مستقل است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: اینکه تاکید داریم سند ۲۰۳۰در جایگاهی ندارد چون ما به دنبال تربیت قرآنی هستیم. این پیوند ما با قرآن کریم است.

حاجی میرزایی گفت: بنای قرآن بر اساس تعلیم و تربیت است. بنابراین سند تحول بر اساس تربیت اسلامی و قرآنی است. امید است بتوان تربیت قرآنی برای دانش آموزان لحاظ کرد.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حاجی میرزایی تعلیم و تربیت حاجی میرزایی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۰۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی صبح شنبه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

وی ادامه داد: انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده هست، به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این خطه، دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی بوده و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد هست که متأسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این خصوص نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در راستای آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

کد خبر 6089702

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش