Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا صیاد روز سه شنبه در نشست قرارگاه مقابله با کرونا که در سالن اجتماعات فرمانداری فردیس برگزار شد، افزود: احتمال برگشت محدودیت های کرونایی در همه سطوح برای شهرستان فردیس متصور است.

وی ضمن تشکر از خدمات کادر بهداشت و درمان، هلال احمر و بسیج و همه دستگاهها  در مقابله با کرونا اظهار داشت: تلاش های کادر بهداشت و درمان در کنترل  موج سوم کرونا موثر بوده  و مردم باید رعایت فاصله اجتماعی، شست و شوی دست ها و استفاده از ماسک را جدی بگیرند تا از موج چهارم کرونا جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیاد گفت: امسال مراسم اعتکاف  و جشن عروس در ماه های رجب و شعبان نخواهیم داشت و کنترل ازدحام جمعیت با جدیت در دستور کار همه دستگاه ها قرار دارد.

 وی با اشاره به اثرات مفید طرح محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی در فردیس، افزود: این طرح با هدف مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ با همکاری  شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر، بسیج و همه دستگاه ها در حال اجرا است.

معاون فرماندار فردیس با یادآوری مرگ این بیمار مبتلا به ویروس کرونا انگلیسی در بیمارستان شهر هشتگرد استان البرز اظهار داشت: این واقعه خطری جدی برای مناطق مختلف کشور از جمله البرز و فردیس است.

محمدرضا ترابی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس نیز گفت: وقتی وضعیت در شرایط زرد اعلام می شود مسوولان از برگزاری جلسات ضروری بیشتر از ۱۵ نفر پرهیز کنند و جلسات باید لغو شود.

شهرستان ۶۰۰ هزار نفری فردیس در جنوب شرقی کرج مرکز استان البرز قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک فاصله اجتماعی البرز فردیس ستاد ملی مقابله با کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک فاصله اجتماعی ویروس کرونا ماسک فاصله اجتماعی البرز فردیس ستاد ملی مقابله با کرونا اخبار کنکور بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت