Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی، نحوه ویزیت بدون دفترچه بیمه تأمین اجتماعی در مراکز درمانی از ابتدای اسفند را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهرام غفاری با اشاره به حذف دفترچه‌‌های تامین اجتماعی از ابتدای اسفند ماه اظهار کرد: تمام زیرساخت‌های لازم برای اجرای این طرح از سوی سازمان تأمین اجتماعی فراهم شده است و در همین ارتباط، بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی می‌توانند بدون دفترچه با مراجعه به پزشکان و داروخانه‌های سطح کشور از خدمات بیمه‌ای استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی در این باره توضیح داد: بیمه‌شدگان زمانی که به مطب‌های پزشکان یا درمانگاه‌های سراسر کشور مراجعه می‌کننند در ابتدا از طریق 5 روش احراز هویت می‌شوند.

غفاری در پاسخ به این پرسش که اگر در شهرستان یا استانی شرایط استفاده از اینترنت برای استعلام فرد بیمه شده نباشد چه اقدامی خواهد شد، گفت: در این زمینه هم تمهیدات لازم انجام شده و حتی می‌توانند از طریق موبایل نسبت به استعلام اقدام کنند و تمام بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران اصلی و تبعی قبل از مراجعه مراکز درمانی می‌توانند نسبت به استعلام استحقاق درمان از طریق 5 روش اقدام و از پوشش بیمه درمانی خود اطمینان حاصل کنند.

وی درباره 5 روش اشاره شده تصریح کرد: مراجعه به سایت  medical.tamin.ir، ورود کد ملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان، شماره‌گیری #1420*4*، انتخاب گزینه 1 (استعلام اعتبار درمانی)، ورود کد ملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان، شماره‌گیری #1*1420*4*، ورود کد ملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان، استفاده ازه اپلیکیشن موبایل، مراجعه به سایت pwa.tamin.ir، ورود کد ملی و وضعیت پوشش درمان و در نهایت شماره‌گیری #1666* ، انتخاب گزینه 1 (استحقاق‌سنجی)، ورود کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان، 5 روش استعلام استحاق درمان است و در مواردی که بیمه شده براساس نتایج دریافتی از روش‌های اشاره شده یا اعلام مراکز درمانی، فاقد استحقاق درمان است در صورت اعتراض می‌تواند موضوع را از طریق سامانه 1420 پیگیری کند.

غفاری ادامه داد: پس از استحقاق‌سنجی و احراز هویت از طریق کارت ملی یا در دست داشتن شناسنامه برای افراد زیر 18 سال یا برگه اول اطلاعات دفترچه درمانی، پزشک فرد بیمار را ویزیت و در ادامه اقدام به نسخه‌نویسی برای فرد مورد اشاره می‌کند.

وی در این باره توضیح داد: در همین ارتباط نسخه‌‌نویسی به صورت چند روش انجام می‌شود ابتدا روی سربرگ پزشکان، نسخه‌نویسی الکترونیکی یا بر روی دفترچه‌های بیمه‌شدگان ضمن اینکه دفترچه‌های بیمه‌شدگان برای این موضوع استفاده می‌شود.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: ثبت شماره ملی بر روی نسخه از سوی پزشک الزامی است و در حالی که از سوی پزشک یا بیمه‌شده تخلفی انجام شود این موضوع از طریق سیستم نظارتی تأمین اجتماعی پیگیری و با متخلفان برخورد خواهد شد.

غفاری با تأکید بر اینکه انتظار می‌رود بیمه شدگان تنها از طریق کد ملی خود به پزشکان مراجعه کنند، گفت: در صورتی که فردی با کد ملی شخص دیگری به پزشک مراجعه کند و پزشک نیز بدون احراز هویت بیمه شده اقدام به ویزیت و نسخه‌نویسی کند این موضوع تخلف است و براساس ضوابط تأمین اجتماعی با فرد متخلف برخورد می‌شود به طوری که پزشکان در این فرآیند موظف به پرداخت دو برابر هزینه تحمیل شده به تامین اجتماعی می‌شوند همچنین قرارداد پزشکان از سوی سازمان تامین اجتماعی لغو و به سازمان نظام پزشکی  ارائه می‌شود.

غفاری با تاکید بر اینکه بیمه‌شدگان می‌توانند تا آخرین برگه بیمه دفترچه خود استفاده کنند، گفت: تمام روشهای نظارتی برای طرح حذف دفترچه از سوی سازمان تامین اجتماعی فراهم شده است و انتظار داریم بیمه‌شدگان تنها از طریق کد ملی خود به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی یادآور شد: همچنین براساس سامانه نسخه الکترونیکی، داروهای بیمه‌شدگان به طور مستمر رصد می‌شود و در صورت هرگونه تخلفی با پزشک و فرد بیمه شده برخورد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی بیمه نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی تأمین اجتماعی ورود کد ملی مراکز درمانی بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۹۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی سیزدهمین کنگره روانشناسی کودک و نوجوانان گفت: از ابتدای تولد، کودکان و شیرخواران لازم است تحت نظر مراکز خدمات جامع سلامت بهداشتی، ارزیابی رشد و تکامل دریافت نمایند تا در صورت بروز اولین فاکتور‌های نگران کننده، خانواده به کارشناسان متخصص در این حوزه ارجاع داده شوند.

دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه سیزدهمین کنگره روانپزشکی کودک و نوجوان در شهر مشهد برگزار شد، افزود: برخی از کودکان رشد و تکامل طبیعی را ندارند، به موقع صحبت نمی‌کنند و راه نمی‌روند و توانمندی‌های ارتباطی و اجتماعی متناسب با سن ندارند لازم است برای این کودکان به سرعت مداخلات تشخیصی و درمانی انجام گیرد.

وی گفت: شناسایی و درمان به موقع این اختلالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برخی از کودکان از اولین مراحل رشد دچار نقص هستند و برخی در سنین بالاتر شاهد کاهش توانمندی تکاملی آنها هستیم که برای هر دو گروه باید درمان‌های مورد نیاز در نظر گرفته شود. 

دکتر محرری با اشاره به اینکه از جمله اختلالات عصبی تکاملی می‌توان به اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی و نقص توجه اشاره نمود تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد بیماران طیف اوتیسم هستیم، علاوه براین براساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۵ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه هستند و در شهر مشهد این امار به ۱۰ درصد می‌رسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: کودکان دچار اختلال بیش فعالی عملکرد تحصیلی، شناختی، عاطفی و اجتماعی مناسبی ندارند، بدلیل توجه و تمرکز ناکافی افت عملکرد تحصیلی داشته، در روابط بین فردی کنترل تکانه ندارند و از صبر و حوصله کمی برخوردارند که این موضوع می‌تواند باعث نگرانی خانواده شود.

دکتر محرری با اشاره به اینکه اختلال اوتیسم بیشتر کودکان پسر را درگیر می‌کند، اما اگر کودک دختری به این اختلال دچار شود شدت بیماری اش بیش از پسران است، اظهار کرد: در این کودکان تماس چشمی، خنده اجتماعی و ارتباط کودک با والد کمرنگ است و از همان ابتدا والدین با این علائم هشدار دهنده روبرو می‌شوند، اما در برخی از کودکان بعد از دو سالگی کودک دچار افت عملکرد می‌شود.

وی با تاکید براینکه مهمترین علت مراجعه والدین به مراکز درمانی عدم گفتار کودک است این در حالی است که پس از بررسی‌های بیشتر تشخیص اوتیسم برای کودک گذاشته می‌شود و درمان‌های متناسب با شرایط کودک برای او در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: کودکان طیف اوتیسم ضعف در حوزه‌های ارتباطی و اجتماعی داشته، علائق محدود و رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری دارند، بنابراین برای این کودکان درمان‌های مختلفی مانند گفتار درمانی، مشاوره و آموزش‌های ویژه، بازی درمانی، کار درمان ذهنی و حرکتی توصیه می‌شود.

دکتر محرری با بیان اینکه همکاران متخصص کودکان و نوزادان در حوزه اختلالات عصبی تکاملی مسلط هستند و اکثر خانواده‌ها در قدم اول با متخصص اطفال مشکل کودک را در میان می‌گذارند و در صورت لزوم به سایر کارشناسان ارجاع می‌شوند، ابراز کرد: در اختلالات خفیف شروع با دارو درمانی نیست، اما اگر در معاینه کودک شاهد اختلالاتی در خواب، پرخاشگری یا صدمه زدن به خود و دیگران باشیم، درمان‌های دارویی نیز برای کودک توصیه می‌گردد که هیچ گونه خطری برای سلامتی کودکان ندارند و اعتیاد آور نیست.

وی تاکید کرد: خانواده‌ها باید علائم هشدار دهنده را بشناسند و به موقع برای درمان مراجعه کنند تا از پیامد‌های نامناسب بعدی جلوگیری شود و کودک بتواند حضور موثری در اجتماع داشته باشد.

دیگر خبرها

  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده