Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@03:43:41 GMT

نشست استانی سومین کنگره ملی خانواده برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۱۹۹۶

نشست استانی سومین کنگره ملی خانواده برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه تربیت در فضای مجازی با همکاری بنیاد ملی خانواده، سومین کنگره ملی خانواده را در بستر فضای مجازی با موضوع تربیت فرزندان و کنترل آنها در فضای مجازی در استان کرمان برگزار کردند.

مخاطبین این کنگره ملی را بانوان فعال فرهنگی و افراد دغدغه مند در حوزه تربیت، مادران، معلمان تشکیل می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبلیغات این کارگاه توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی در مدارس و نیز انجمن‌های زیر مجموعه در استان، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه مخاطب آن از جمله مساجد، هیئات خانگی، کارمندان ارگان‌ها، جامعه مداحان و…، جامعه ایمانی مشعر استان کرمان که جامعه مخاطب آن هیئات استان و خانواده هاست، سازمان سراج استان کرمان، بلاگر های مطرح کرمان، کانال‌ها و گروه‌هایی که در بستر شبکه‌های اجتماعی از جمله تلگرام، ایتا، واتس آپ و اینستاگرام بوده‌اند، صورت گرفته است.

این مراسم ساعت ۱۸ روز ۲۳ بهمن در کرمان به صورت مجازی توسط مرکز امور بانوان سازمان فضای مجازی سراج استان کرمان برگزار شد.

در این وبینار سید کمیل حسینی به مزایا و معایب فضای مجازی، چگونگی مواجهه ما با آن و دیدگاه روانشناختی و روش‌های مؤثر در تربیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پرداخت.

مادران از سراسر کشور سوالات خود را به صورت مجازی مطرح کردند و حسینی به تمام سوالات مادران پاسخ داد.

این وبینار به صورت تعاملی و با حضور فعال شرکت کنندگان برگزار شد.

در این مراسم که به علت رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا به صورت مجازی با حضور مادران سراسر کشور از طریق پخش زنده بستر ایرانی اسکای روم برگزار شد.

کد خبر 5149315

منبع: مهر

کلیدواژه: تربیت فرزندان خانواده فضای مجازی ویروس کرونا شیوع کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیراز کرمانشاه شهرکرد شهرستان کرج مجلس شورای اسلامی مشهد اردبیل همدان لیگ برتر فوتبال ایران استان کرمان فضای مجازی برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۱۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید امور ایثارگران کشور با اشاره به کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری فرزندان در جامعه ایثارگری از استخدام همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد با هر مدرک تحصیلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، شامگاه _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت و پاسداشت روز معلم در جمع خانواده‌های شهدا و اساتید و نخبگان شهرستان بابل، شهید مطهری را الگوی تعلیم و تربیت عنوان و اظهار کرد: ایشان غیر از لباس تعلیم و تربیت بر تن، میدان‌دار مبارزه و رفع شبهات هم بودند.

وی افزود: پاداش این الگو بودن شهید مطهری شهادت بود که خداوند به او بخشید.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه کمال و قله معلمی شهادت است، غایتی که همه ما برای آن می‌دویم و شهید مطهری با شهادت به آن رسید، تصریح کرد: کار معلم تربیت نفس است و انسان‌های جاهل را عالم می‌کند؛ شهید انسان‌های جاهل را بصیر می‌کند و به او زندگی کردن درست و مرگ درست را می‌آموزد.

قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه علم ابزار زندگی کردن است، اظهار داشت: ما تحصیل می‌کنیم و مدارک تحصیلی را در دوره‌های مختلف آموزشی اخذ می‌کنیم برای اینکه شغلی داشته باشیم و کسب درآمد داشته باشیم، شخصیت ما حول محور شغل و درسی که خواندیم شکل می‌گیرد اما شهدا هم زندگی کردن و هم چگونه ابدی شدن را به ما می‌آموزند پس آن‌ها معلمان بلند مرتبه تری هستند.

وی ادامه داد: همه شهدا و والدین و خانواده‌های شهدا و جانبازان و آزادگان معلم هستند چون در حال تربیت اطرافیان خود هستند و ایثارگران هم اصالت معلمی بر دوش دارند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آخرین وضعیت فرزندان شهید و جانبازان عنوان کرد: با اهتمام دولت همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد با هر مدرک تحصیلی استخدام می‌شوند مگر در موارد خاص که مشکل گزینشی داشته باشند.

وی با اعلام اینکه نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری قبل از این دولت ۲۰ درصد بود که در شرایط فعلی با همکاری دولت و مجلس به ۹ درصد کاهش یافته است، گفت: همه تلاش‌ها در این دولت سیزدهم این است تا قبل از پایان دولت نرخ بیکاری در خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران به زیر پنج درصد برسد.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: مشکلات بهبود اقتصادی و معیشتی هم دغدغه مردم است، البته در این دو سال یک همت جدی برای اینکه بخشی از این آلام مردم کم شود وجود دارد؛ وضعیت معیشت و درمان خانواده‌های شهدا و جانبازان نیز در سال‌جاری بهبود می‌یابد.

کد خبر 749876

دیگر خبرها

  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی