Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، نشست هم‌اندیشی مشترک مجازی میان معاونت‌های «فرهنگی و دانشجویی» و «آموزشی» وزارت بهداشت با برخی از نمایندگان شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D و تنی چند از  معاونان دانشگاه‌های علوم پزشکی با هدف بررسی مشکلات صنفی و رفاهی و همچنین مطالبات این دانشجویان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع کاهش مدت کشیک دستیاران و اینترن‌ها در مراکز درمانی به ویژه در ایام کرونا و فشار روانی ناشی از مشغله کاری، بررسی وضعیت پایون‌های آموزشی دستیاران و پیگیری بهسازی و نوسازی این مراکز، لزوم رسیدگی مطالبات حقوقی و صنفی از جمله وام دستیاری و بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی، بررسی پرونده‌های انضباطی دانشجویان دستیاری و پایش و غربالگری سالانه سلامت روان دانشجویان از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.

رحمان خدابنده لو مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت در این نشست به اهمیت وجودی شورای صنفی به عنوان یک نهاد دانشجویی قانونی و مشروع در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: آیین‌نامه‌های شورای صنفی دانشجویان پایه علوم پزشکی و همچنین دانشجویان مقطع دستیاری جداگانه و مجزا هستند که امیدوارم در همه دانشگاه‌ها، تعامل خوب و هدفمندی میان مدیران و اعضای شورای صنفی وجود داشته باشد و در خیلی از امور اجرایی، از دانش و تجربه اعضای شورای صنفی استفاده‌های مطلوبی صورت گیرد.

وی افزود: متاسفانه شاید در برخی از دانشگاه‌ها، به ابعاد وجودی شورای صنفی توجهی نمی‌شود که به نظر می‌رسد باید در این زمینه تجدید نظر شود. قطعا سپردن مسئولیت و امور اجرایی بخش‌های مختلف دانشگاه به جوانان و اعضای شورای صنفی، می‌تواند در حل مشکلات موثر و سازگار باشد.

خدابنده لو از شورای صنفی به عنوان مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی یاد کرد و گفت: شوراهای صنفی در سطح دانشگاه‌ها، تنها نهادهایی هستند که با انتخابات دانشجویان و رای گیری گزینش می‌شوند و اعضای شوراهای صنفی در حقیقت معتمد و نماینده دانشجویان هستند، رسالت خطیری در پیگیری احقاق حقوق و مطالبات دانشجویی دارند و از این نظر، اهمیت فعالیت این شوراها در دانشگاه‌ها برهیچ کس پوشیده نیست.

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه شورای صنفی به عنوان یک نهاد دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به مقبولیت و جایگاه واقعی خود رسیده است، گفت: رسالت همه دبیران و اعضای شوراهای صنفی در احقاق حقوق دانشجویان و پیگیری مطالبات آنها، بسیار خطیر است.

وی با اشاره به اینکه برخی افراد تلاش دارند از طریق جایگاه شورای صنفی دانشگاه‌ها و در مسیر انتخابات این نهاد دانشجویی، استفاده‌ها و بهره‌های سیاسی ببرند، اظهار کرد: باید خیلی هوشیار و مراقب باشیم تا دیگران نتوانند از جایگاه این شورا سوء استفاده کنند. 

خدابنده لو تاکید کرد: اگر ما نتوانیم از حریم و جایگاه شورای صنفی حفاظت و نگهداری کنیم و در قالب این شورا وارد فضاهای سیاسی شویم، در آینده ضررش به خود ما و شورا بر می‌گردد. باید تلاش کرد صرفا در مسیر فعالیت‌های شورای صنفی و خدمت به دانشجویان و نه به خاطر منافع سیاسی حرکت کنیم.

وی گفت: شوراهای صنفی در دانشگاه‌ها به محبوبیت و مقبولیت زیادی رسیده‌اند و اکنون داشنجویان زیادی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی عضو این نهاد دانشجویی هستند و در مسیر تحقق نیازها، خواسته‌ها و مطالبات صنفی و رفاهی دانشجویان، تلاش می‌کنند.

کد خبر 5149199

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت شورای صنفی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علامه طباطبایی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها دانشجویان خارجی جذب هیات علمی سازمان سنجش مرکز سنجش آموزش پزشکی وام دانشجویی ویروس کرونا شوراهای صنفی علوم پزشکی نهاد دانشجویی دانشگاه ها وزارت بهداشت شورای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۲۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی در حاشیه این مراسم گفت: هدف از برگزاری این جشن، ترویج هرچه بیشتر ازدواج آسان بین دانشجویان است.

حجت الاسلام طاهری واسطه گری در امر ازدواج را یکی از اولویت‌های اساسی نهاد‌های فرهنگی موجود در دانشگاه عنوان کرد و گفت: خانه وصال در این دانشگاه برپا شده و با جمع آوری ملاک‌ها و معیار‌های هر یک از دانشجویانی که تمایل به ازدواج دارند، آن‌ها را برای ازدواج به یکدیگر معرفی می‌کنند.

وی بر اهمیت جایگاه مشاوره‌های پیش از ازدواج تاکید کرد و افزود: در خانه‌های وصال دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین برپا می‌شود و دانشجویان می‌توانند با بهره مندی از این دوره‌ها آموزش و آگاهی لازم را برای ازدواج و آغاز زندگی مشترک کسب کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ازدواج در دوران دانشجویی را یکی از موفق‌ترین زمان‌های تشکیل خانواده عنوان کرد و گفت: بمنظور تسهیل ازدواج دانشجویان سال گذشته به همت ریاست دانشگاه علوم پزشکی ۲۴ واحد خوابگاه متاهلی ساخته و در اختیار دانشجویان قرار گرفت و در سال جاری نیز برنامه ریزی‌ها برای ساخت ۶۰ واحد خوابگاه متاهلی دیگر انجام شده و امیدواریم با عملیاتی شدن ساخت این واحد‌ها تمام نیاز دانشگاه به خوابگاه‌های متاهلی برطرف شود.

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی