Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، نصرالله پژمانفر پیش از ظهر امروز در افتتاحیه همایش ملی اوقات فراغت که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: مسئله اوقات فراغت موضوع مهمی است که مجلس نیز به عنوان قانون‌گذار باید محتواهای مناسب این حوزه را پیشنهاد دهد.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید تلاش‌ کنیم برنامه‌های سالمی را جهت گذراندن اوقات فراغت تولید کنیم، عنوان کرد: اوقات فراغت نیز مانند فضائل دینی باعث رشد و تعالی انسان در حوزه‌های فردی و اجتماعی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اوقات فراغت یک مسئله بنیادین است، افزود: باید به این موضوع توجه ویژه کرده و از تمامی فرصت‌ها به خوبی بهره‌برداری کنیم.

کم تحرکی و عدم تغذیه مناسب دو عامل اساسی افزایش بیماری‌های غیرواگیردار

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزرات ورزش و جوانان در بخشی از این همایش، گفت: در ارتباط با موضوع اوقات فراغت و اینکه مردم چگونه اوقات فراغت را سپری می‌کنند، مطالعات زیادی انجام شده که لازم است مورد توجه قرار بگیرد زیرا به خوبی می‌شود از نتایج آن‌ها استفاده کرد.

عبدالحمید احمدی با اشاره به مطالعاتی که در سال ۸۸ انجام شده، اظهار کرد: آمارها نشان می‌دهد مردان در گذراندن وقتشان در حوزه‌های فرهنگ، فراغت، ورزش و رسانه ۴ساعت و ۱۷ دقیقه زمان سپری می‌کنند که این رقم در بین زنان ۳ ساعت و ۵۶ دقیقه است.

وی متذکر شد: جوانان با ۴ساعت و ۱۴دقیقه بیشترین زمان را در گذراندن اوقات دارند، همچنین افراد شاغل به نسبت افراد غیر شاغل زمان کمتری را به اوقات فراغت اختصاص می‌دهند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزرات ورزش و جوانان یادآور شد: طبق آمارهای وزرات ورزش و جوانان ۵۰ درصد مردم ایران ورزش می‌کنند و ۵۰درصدی که ورزش نمی‌کنند چالش جدی ما هستند.

احمدی با بیان اینکه مردم ایران تقریباً هفته‌ای ۲۳۷ دقیقه زمان صرف ورزش کردن می‌کنند و این آمار در گذشته ۱۸۹ دقیقه بود و خوشبختانه با یک ساعت افزایش مواجهه هستیم، ابراز کرد: با افزایش سطح آگاهی و شرایط اقتصادی میزان استقبال مردم از ورزش بیشتر می‌شود.

وی تصریح کرد: تقریباً ۱۳ الی۱۴ درصد مردم در منزل ورزش می‌کنند و ۳۵درصد ورزش‌ها به پیاده‌روی اختصاص دارد.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزرات ورزش و جوانان با اشاره به اینکه جوانان بیشترین مشارکت را در تماشای ورزش دارند، افزود: میانگین ساعات تماشای ورزش از تلویزیون حدوداً دو ساعت است.

احمدی خاطرنشان کرد: اگر برای اوقات فراغت برنامه‌ریزی مناسبی نداشته باشیم سلامت افراد به مخاطره می‌افتد، هرچه بیشتر به موضوع اوقات فراغت توجه شود شاهد کاهش آسیب‌ها در ابعاد مختلف هستیم.

وی ورزش کردن را کم‌هزینه‌ترین و ساده‌ترین راه برای حفظ ارتقای سلامت روحی و جسمی افراد توصیف کرد و ادامه داد: علت افزایش آمار بیماری‌های غیرواگیر دار کم تحرکی و عدم تغذیه مناسب است.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزرات ورزش و جوانان افزود: ۵۶درصد مردم ایران کم‌ تحرک هستند، ورزش می‌تواند فرد را در ابعاد گوناگون رشد دهد.

ضرورت وجود اوقات فراغت فعال 

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی کشور نیز در ادامه این همایش با اشاره به اینکه ورزش هیچ زمانی تعطیل نیست، اما باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم، گفت: باید اوقات فراغت فعال در الویت نخست ما باشد، زیرا با کم‌تحرکی بالای میانگین روبرو هستیم.

افشین ملایی از برگزاری لیگ تندرستی در تمامی شهرستان‌های کشور خبر داد و اظهار کرد: این برنامه به به عنوان یک رویکرد ملی و بازی‌های اجتماعی در حال برگزاری است.

وی یکی از اقدامات فدراسیون در شرایط کرونایی را بازی و ورزش برای کودکان در خانه به منظور جلوگیری از کم تحرکی عنوان کرد.

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی کشور با بیان اینکه باید از دانش موجود برای طراحی بهتر برنامه‌های اوقات فراغت استفاده کنیم، افزود: به امید روزی که با افزایش آگاهی و سطح فعالیت‌ها ایران همیشه در صدر کشورهای جهان باشد.

یکی از مولفه‌های سبک زندگی اسلامی و دینی اوقات فراغت است

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) نیز در پایان این همایش اظهار کرد: اگر بتوانیم اوقات فراغت متناسب با سبک زندگی دینی و اسلامی را در جامعه نهادینه کنیم از بروز خیلی از نابسامانی‌های روحی، روانی و جسمی در جامعه جلوگیری می‌کنیم.

مرتضی رجوعی با اشاره به اینکه یکی از مولفه‌های سبک زندگی اسلامی و دینی اوقات فراغت است، افزود: غنی سازی اوقات فراغت در پرتو تعالیم دینی از اهداف این جشنواره است.

وی شادی‌آفرین بودن، افزایش سلامت فردی و اجتماعی و تقویت ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی را  سه ویژگی مهم اوقات فراغت عنوان کرد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۳۹

منبع: فارس

کلیدواژه: اوقات فراغت نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ عبدالحمید احمدی رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا ع اوقات فراغت مردم ایران کم تحرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۳۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی در یادداشتی به مناسبت روز روانشناس و مشاور با بیان اینکه مراتب قدردانیم را از این قشر دغدغه‌مند و دلسوز در راستای سلامت روان جامعه اعلام می‌دارم، گفت: حضور و فعالیت روانشناسان و مشاوران در سازمان بزرگ انتظامی کشور نیز منشاء خیر و مفید فایده بوده است.

وی در ادامه یادداشت یادآور شد: بیش از یک سده از جای گرفتن روان شناسی «علم النفس» در متون دانشگاهی ایران می‌گذرد وزمینه برای نشر و اشاعه این رشته علمی نوپا در کشورمان فراهم شد؛ در این سال‌ها روان شناسی و متعاقب آن مشاوره، به تدریج قلمرو کاربست خود را به بسیاری از حیطه‌های حیات فردی و اجتماعی مردمان این دیار بسط و گسترش یافته بگونه‌ای که اینک کمتر حیطه اجتماعی، سازمانی، بین فردی و فردی را می‌توان نشان کرد که در آن روانشناسان ایفای نقش نکرده باشند.

وی گفت: اینک گروهی از روان شناسان در قلمروهای آموزشی و یادگیری به معلمان و مربیان می‌آموزند تا فعالیت‌های آموزشی و تربیتی خود را به نحوی سامان دهند که بهتر از همیشه به شکل گیری «شخصیت» و منش کودکان، نوجوانان و جوانان این سرزمین یاری رسانند. گروهی دیگر از آنان، به همراه مشاوران و روان پزشکان، در کلینیک‌ها و درمانگاه‌های خصوصی و عمومی صبورانه و حرفه‌ای چم و خم «کنار آمدن» با رنج‌های ناگزیر زندگی و فروکاستن از آلام حاد و مزمن روان را به درمانجویان یاد می‌دهند. آنان با بهره جستن از دانش بالینی و مشاوره ای خویش روان یاری گیرندگان را شفا می‌بخشند و ذهن آنان را پذیرای تجارب نو و کامرواساز می‌کنند.

منتظر المهدی گفت: خدمات روان شناسان و مشاوران، به ویژه در این سالیان، بسیار فراتر از این دو قلمرو آموزشی و درمانی (تراپی) رفته است؛ هم اکنون دهها روانشناس در صنایع، کارخانجات، موسسات اجتماعی، سازمان‌های نظامی و سازمان پلیس حضور دارند و با دانش روان شناختی خود (از روان شناسی اجتماعی گرفته تا روان شناسی صنعتی و سازمانی و روان شناسی نظامی و جز آن) به مدیران کمک می‌کنند تا منابع انسانی خویش را بگونه‌ای به کار گیرند که هم رضایت و سلامت و انگیزش آنان فرونی یابد و هم بهره وری و عملکرد سازمان افزایش یابد.

وی بیان داشت: ما درسازمان پلیس بسیاری از موفقیت‌های خود را مرهون تلاش‌های حرفه‌ای و مسئولانه‌ی روان شناسان و مشاورانی هستیم که در جای جای این سازمان بزرگ (از پلیس آگاهی تا گزینش و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و کلانتری‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز مشاوره و …) به ایفای نقش می‌پردازند و به گره گشودن از مشکلات مردم و کارکنان یاری می‌رسانند.

سردار سعید منتظرالمهدی افزود: حاصل تلاش بیش از ۱۸۰۰ مشاور در ۱۱۰۰ کلانتری و ۵۵ مرکز مشاوره، همانا صلح و سازش ۷۰ درصدی در پرونده‌های ارجاعی است؛ پرونده‌هایی با اختلافات چندین ساله به دست و تدبیر روانشناسان و مشاورانِ معاونت فرهنگی و اجتماعی مستقر در کلانتری‌ها و مراکز و دوایر مشاوره حل و فصل گردیده و در نهایت از حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی کاسته شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا خاطر نشان کرد: در انتها باید قدردانِ روان شناسان و مشاورانی باشیم که با ارائه دامنه وسیعی از خدمات حرفه‌ای و تخصصی، سهم سترگی در پویایی و توسعه و سلامت جامعه دارند؛ همانانی که رنجمان را تسکین می‌بخشند و راه و روش خوشبخت زیستن، فضیلت‌مند بودن و شکوفا شدن را پیش رویمان قرار می‌دهند.

کد خبر 6092142

دیگر خبرها

  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم
  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی