Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه نشست مشترک وزارت امور خارجه و معاونت تحقیقات و پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه منتخبی از روسای پارک های علم و فناوری کشور روز سه شنبه برگزار شد.

به گزارش برنا، رحیمی معاون تحقیقات و پژوهش وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به همراه منتخبی از روسای پارک های علم و فناوری کشور روز سه شنبه با دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امورخارجه دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که از سوی معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه و با توجه به نقش مهم و ویژه پارک های علم و فناوری در شکل گیری و توسعه بخشی از فناوری های نوین و ضرورت تبادل فناوری و توسعه صادرات محصولات دانش بنیان به بازارهای بین المللی برگزار شد، ظریف پس از شنیدن نقطه نظرات، دستاوردها و مشکلات فعلی این پارک ها از سوی مدیران پارک ها ، از تلاش های مدیران حوزه علم و فناوری قدردانی کرد و آمارهای تکان دهنده پیشرفت های علمی و چشمگیر در حوزه  دانش بنیان و فناوری را موجب امیدواری بیشتر و تقویت انگیزه مسئولین وزارت خارجه و همکاران حوزه اقتصادی وزارت متبوع دانست.

وزیر امور خارجه  از جمله حوزه  هایی را که کشورمان می تواند با قدرت وارد شود و توان حضور در عرصه جهانی را خواهد داشت، حوزه علم و فناوری خواند. وی افزود: دراین حوزه، با ارتباط تنگاتنگ علم و صنعت، محصولاتی تولید می شوند که قابلیت صادرات به بازارهای بین المللی را دارند.

ظریف افزود: ما اگر بتوانیم در داخل کشور با استفاده از این پارک های علم و فناوری، محیط مساعدی را برای کارآفرینی دانشجویان و نخبگان کشورمان فراهم کنیم، قطعا موجب عدم خروج نخبگان کشورمان خواهد شد که پارک ها دراین زمینه نقش مهمی ایفا خواهند نمود. نکته دیگر اینکه شرایط فعلی اقتصادی کشور، اهمیت شرکت های دانش بنیان را بیش از پیش افزایش داده است. بحث تحریم ها سبب شده تا ما نیازمند تولید داخلی باشیم و با توجه به قیمت ارز، فرصت ویژه ای برای صادرات محصولات دانش بنیان ایجاد شده که شرکت های دانش بنیان باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنند.

وزیر امور خارجه اضافه کرد: تا قبل از شیوع کرونا در سفرهای خارجی، عمدتا بخشی از هیات همراه را تجار و بخش اقتصادی تشکیل می دادند که معمولا بیش از یک سوم همراهان متعلق به شرکت های دانش بنیان بود و اتفاقا بیشترین موفقیت در امضای قراردادها هم مربوط به همین شرکت ها بود.

ظریف تصریح کرد: در معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، اداره کل «اقتصاد مقاومتی» امور مربوط به شرکت های دانش بنیان را برعهده دارد و همکاران بنده در این اداره کل و همچنین در تمامی نمایندگی های سیاسی در خارج از کشور آمادگی دارند تا در زمینه برگزاری نمایشگاه، شناسایی بازارهای خارجی و امور مربوط به صادرات محصولات دانش بنیان به شما خدمات مورد نیاز را ارائه نمایند.   

دراین نشست تخصصی علاوه بر روسای پارک های علم وفناوری کشور، معاون تحقیقات و پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  به ارائه گزارشی از اقدامات بعمل آمده واز جمله محصولات دانش بنیان این پارک ها و کمک به خودکفایی داخلی ارائه کردند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ظریف پارک های علم و فناوری شرکت های دانش بنیان محصولات دانش بنیان امور خارجه وزیر امور شرکت ها پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۳۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد