Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم کوشکی گفت: اطرافیان افراد مبتلا به کرونا حتما باید مورد تست تشخیص کرونا یا همان "پی سی آر" قرار گرفته شوند.

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان؛ کوشکی در جلسه با روسای شبکه های بهداشت و درمان سراسر استان،اظهار کرد: در طرح غربالگری، افراد مثبت و اطرافیانشان باید با دقت و نظارت بیشتری مراقبت شوند.

اوافزود: خطر شیوع ویروس جهش یافته کرونا بسیار جدی است و برای مقابله با آن باید نظارت ها و مراقبت ها را چند برابر و با کیفیت بیشتری انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی  لرستان با اشاره به این موضوع که در حال حاضر ظرفیت پاسخ دهی 2500 نمونه کرونا طی 24 ساعت در استان وجود دارد، تصریح کرد: علیرغم این که در برنامه ی نمونه گیری جزو دانشگاه های برتر کشور هستیم، باید تعداد نمونه ها بازهم اضافه شوند.

 کوشکی خاطر نشان کرد: برنامه ی نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح جامعه به ویژه در اماکن عمومی و مراکز تجمعی بازهم باید تشدید شود.

او بیان کرد: به هیچ عنوان نباید مراکز غربالگری 16 ساعته و مراکز جامع سلامت شبانه روزی دو شیفته شوند و فعالیت آنها باید به صورت مستمر و بدون تنفس میان شیفت ادامه پیدا کند.

رپید تست ها برای افراد پرخطر که مبتلا نیستند انجام شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان ه انجام رپیدتست ها را برای افراد پرخطر و دارای بیماری زمینه ای که هنوز مبتلا نشده اند ضروری دانست و یادآورشد: این تست ها صرفا برای افراد پرخطر غیر مبتلا انجام شوند.

کوشکی خاطر نشان  کرد: رپید تست ها بیشتر برای برنامه ی غربالگری عمومی انجام شود و برای اطرافیان افراد مبتلا ضرورتی ندارد چرا که برای این افراد تست "پی سی آر" انجام می شود.

پاداش های کرونا فعلا برای نیروهای محیطی است

اوخطاب به روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای استان نیز عنوان کرد: پاداش کرونای ارسالی از وزارت طبق دستورالعمل فعلا برای نیروهای محیطی تخصیص پیدا کرده است.

کوشکی با اشاره به این که نحوه ی پرداختی در شهرستانها توسط کارشناسان مالی معاونت رصد خواهد شد، افزود: به هیچ عنوان نباید از این اعتبار برای نیروهای ستادی پرداختی داشته باشیم.

او یادآوری  کرد: اساس پرداخت این پاداش ها بر میزان فعالیت نیروهای محیطی در برنامه ی مبارزه با کرونا به تشخیص مسئولین شبکه ها و مراکز بهداشت است.

حساسیت محدودیت های کرونایی در شرایط موجود به استاندار لرستان اعلام شده است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در مورد حساسیت محدودیت های کرونایی در شرایط موجود نیز گفت: خطر نحوه ی عرضه ی کالاهای اساسی مردم مانند روغن و مرغ که منجر به ایجاد فضاهای پرازدحام می شود را به استاندار لرستان اعلام کرده ایم و در ستاد مبارزه با کرونای آتی استان بررسی خواهد شد.

کوشکی همچنین در مورد فعالیت تالارهای پذیرایی تاکیدکرد: طبق مصوبه ی ستاد کرونا فعلا در شهرهای آبی و زرد با 30 درصد ظرفیت فعالیت خواهند داشت.

او افزود: تعیین ظرفیت فضاهای مختلف این تالارها را تیم ارزیاب متشکل از چند دستگاه از جمله دانشگاه علوم پزشکی و طبق دستورالعمل ابلاغی انجام می دهند.

کوشکی خاطر نشان  کرد: از بازرسان بهداشت محیط انتظار دارم هر تالاری کوچکترین مورد از پروتکل های بهداشتی ابلاغی را نادیده گرفته باشد حتما پلمب و از فعالیتش ممانعت شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علوم پزشکی کرونا در ایران ویروس جهش یافته دانشگاه علوم پزشکی برنامه ی تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۴۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!