Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمحمدی

از این رو پول درآوردن در محیطی که دیگران با زیر آبی رفتن، رشوه دادن وگرفتن، اختلاس کردن، استفاده از رانت قدرت، پارتی،دوستی و غیره تبدیل به یک اصل اساسی شده است، سیستمی را پایه گذاری می کند که بر اساس همان چرک کف دست یا پول کثیف بنا شده است و این پول کثیف قرار است با آن چه کارها که نکند؟

این پول در چرخه صنعت به کار می رود پس محصولاتی که ممکن است، تولید شود از جنس  سرمایه آلوده ای است که در بافت تولید محصولات این صنعت به کار می رود خب، بدیهی است محصولی که تولید می شود احتمالاً کم رمق، بی کیفیت و از چندین  نقص دیگر برخورداراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا؟

چون سرمایه گذار این ثروت کثیف تمام تلاشش این است که سود بیشتری کسب کند یعنی با کم فروشی یا بی کیفیتی و غیره پول روی پول بگذارد.فرض کنیم یکی از مصرف کنندگان  این محصول فردی  است که شغل اصلی آن دندانپزشکی است.

از دو حال خارج نیست یا این دندانپزشک دارای عزت نفس است و از استفاده چنین محصول بی کیفیتی متاسف می شود و یا این که دارای عزت نفس نیست و او هم مقابله به مثل کرده  و در کیفیت محصولاتی که برای دهان و دندان بیمارانش به کار می برد ، دچار کم فروشی شده  و کاری بی کیفیت تحویل بیمارانش می دهد.

فرض کنیم یکی از بیماران این دندانپزشک ، سازنده  یا پیمانکار پروژه های شهری است که واحدهای مسکونی را بنا میکند که مردم  قرار است در  آن سال‌های سال زیر سقفش زندگی کنند به نظر شما تکرار ادامه چنین روندی منجر به این نخواهد شد که این پیمانکار نیز از سر و ته مصالح وسازه های واحدهای مسکونی بزند و واحدهایی با کمترین استحکام تحویل مشتریانش بدهد.

پس اینجا یک سوال مطرح می شود که باهوش کیست؟ 
در دنیای آدمهایی که چرتکه می اندازند و صبح به این امید در اداره وبازار کار حاضر می شوند که کم فروشی کرده و یااختلاسی کنند،رشوه ای بگیرند و یا از رانت قدرتشان برای حیف ومیل بیت المال استفاده کنند، باهوش چگونه تعریف می شود؟

مفهوم هوش در اقلیم انسانهایی که فرصت پرورش هنر وعلم درآنجا وجود دارد وارزش دانش، سلامت فردی و عمومی، ثروت تلقی شده، چگونه تفسیر می شود؟

نویسنده : محمدمحمدی

۴۶

کد خبر 1487349

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است

به گزارش خبرنگار مهر، شروع سال جدید تأثیر زیادی در قیمت بازار میوه نداشت اما نرخ‌ها را در بازار سبزی و صیفی‌جات افزایش داد.

سال گذشته در نیمه اسفند ماه هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، هویج ۹.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۹.۸۰۰، سیب زمینی ۱۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۱۵.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۴.۸۰۰ تومان بود.

این قیمت‌ها از اواخر فروردین ۱۴۰۳ تغییر کرده و به این ترتیب هر کیلو گرم گوجه فرنگی در خرده فروشی‌های سطح شهر بین ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۲.۸۰۰، کاهو ۲۵، سیب زمینی ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۹.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۶.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در کمتر از دو ماه شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار صیفی‌جات هستیم که اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار در این خصوص به مهر گفت: قیمت‌ها در میوه فروشی‌های سطح شهر دارای یک نرخ متعارف بوده و سود آن مشخص است. فروشندگان نمی‌توانند از سود متعارف تعریف شده افزایش قیمت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در میوه فروشی‌های سطح شهر با موضوع گران فروشی مواجه نیستیم بلکه با گرانی محصولات رو به رو هستیم، افزود: گرانی نیز از مبدا رخ می‌دهد. اگر خرده فروشی مبادرت به فروش محصولات با قیمت نامتعارف کند قطعاً با آنها برخورد می‌شود.

کارگر عنوان کرد: افزایش قیمت عمده فروشی‌ها منجر به افزایش صیفی‌جات شده زیرا فروش در اتحادیه بار با قیمت و سود مشخص نبوده و عرضه و تقاضا نرخ‌ها را مشخص می‌کند.

این فعال بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا، نوعی هرج و مرج به وجود می‌آورد و در برخی مقاطع زمانی بدون دلیل موجه موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.

کارگر با گلایه عنوان کرد: در حال حاضر نرخ محصولات در میدان بارفروشان در ساعت‌های مختلف، متفاوت است در حالی که نه زمان عرضه مشخص است و نه قیمت‌ها؛ اینکه مثلاً عنوان شود از ساعت ۲۲ تا ۸ محصولات با نرخ مصوب عرضه شود. بنابراین قیمت‌ها در بارفروشان ساعت ۱۶ یک قیمت است، ساعت ۱۸ یک نرخ دیگر و همین قیمت‌ها در ساعت ۲۲ تغییر می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار علت گرانی صیفی‌جات از جمله پیاز و گوجه فرنگی را مربوط به قیمت محصولات در مبدا بارفروشان اعلام کرد و گفت: اما شهروندان در صورت مشاهده هر نوع گران فروشی در سطح خرده فروشی‌های شهر، با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام دهند تا با افراد خاطی برخورد شود. ‌

کد خبر 6090097 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • واکنش باشگاه پرسپولیس به یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره بلیت فروشی
  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقا چیست؟
  • توضیحات پرسپولیس در مورد بلیت فروشی
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • شوم تار ؛ عرفان طهماسبی
  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقاً چیست؟
  • دستگیری استاد فلسفه دانشگاه کلمبیا نماد سیاست سرکوب سیستماتیک در غرب است
  • ادعای ستاره سابق لیورپول درمورد جانشین کلوپ
  • وقتی می گوئیم چیدمان هوشمندانه داخل خانه دقیقا منظورمان این است!(+تصاویر)