Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تعاونی روستایی گفت: با اجرای طرح روستابازار، امکان عرضه محصولات کشاورزی، صنایع روستایی و دستی با حذف واسطه‌ها فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طهماسبی مدیرعامل سازمان تعاونی روستایی افزود: یکی از بند‌های اساسنامه سازمان تعاون روستایی ایران کوتاه کردن فاصله‌ها بین تولید و مصرف است که بر همین مبنا در قالب طرح روستابازار، شرایطی فراهم شده که تولیدات روستایی به صورت نمایشگاه و فروشگاه‌های ثابت از طریق امکانات فروشگاهی سازمان تعاونی روستایی عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به این ترتیب فروشگاه‌هایی از طریق سازمان تعاونی روستایی در استان‌ها و شهر‌های مختلف دایر می‌شود و تولیدات روستایی در این فروشگاه‌ها عرضه می‌شود که هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت شرایط مناسبی دارند.

مدیر عامل سازمان تعاونی روستایی افزود: این فروشگاه‌ها در شهر‌های بالای ۲۵ هزار نفر و همه کلانشهر‌ها افتتاح خواهند شد و با کاهش فاصله تولید و مصرف امکان عرضه محصولات استاندارد روستائیان را فراهم می‌آورد.

طهماسبی گفت: این طرح در مرحله آغازین قرار دارد و به صورت پایلوت در شش شهر استان خراسان رضوی اجرایی شده که امیدواریم به زودی شاهد اجرای طرح در سراسر کشور و ارائه محصولات روستائیان با کمترین واسطه به مردم باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روستا تعاونی کشاورزی واسطه گری سازمان تعاونی روستایی فروشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟