Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای رسیدن به موفقیت اصلا مهم نیست که چند سال تان باشد؛ جوان باشید یا پیر؟ شما در هر سنی که باشید می توانید با تلاش و پشتکار ایده ها و افکارتان را به اجرا دربیاورید. حال چه بهتر که این کار را از همان جوانی شروع کنید، مثل دکتر میثم شکری ساز.

تنها 34 سال سن دارد، یعنی متولد سال 1365. اما این سن کم، نشان دهنده این نیست که او هم مثل برخی از همسن و سالانش هنوز در حال و هوای جوانیست و به فکر سفر و تفریح و گشت و گذار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکنون با سن کمی که دارد توانسته افتخارات زیادی را در کارنامه خود به ثبت برساند؛ افتخاراتی که سبب شده تا نامش در سال 1396 در کنار مدیران برتر به عنوان برترین مدیر فناوری اطلاعات کشور قرار بگیرد. ممکن است بپرسید میثم شکری ساز کیست؟ و چطور توانسته در این سن به چنین جایگاهی برسد؟

میثم شکری ساز مردی 34 ساله است که درحال حاضر صاحب بزرگترین مرکز آموزش مجازی در ایران و صاحب و مدیر هولدینگ بزرگ پارس پندارنهاد است. ایشان بیش از یک دهه پیش زمانی شروع به راه اندازی کسب و کار خود کرد که کم تر کسی به فکر توسعه آموزش الکترونیک و مجازی بود. وی با تاسیس "مرکز توسعه آموزش مجازی پارس" توانست نوع دیگری این آموزش را به جامعه معرفی کند. بخش اعظم فعالیت های دکتر شکری ساز در حوزه ی آموزش است و در حال حاضر مدیریت هولدینگ پارس پندار نهاد و مجموعه های کوچک و بزرگ آن را به عهده دارد و همچنین به ارائه مشاوره تخصصی در حوزه مدیریت و کارآفرینی نیز می پردازد. اما این تنها بخش فعالیت های ایشان نیست!

درباره یک کارآفرین جوان بیشتر بدانید

برای شروع معرفی دکتر میثم شکری ساز باید بگوییم که ایشان یکی از کارآفرینان جوان کشور و استان اصفهان است که موفق به اخذ مدرک دکتری کارآفرینی خود را از دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد MBA و کارشناسی مهندسی صنایع خود را از دانشگاه اشتنبایس برلین آلمان و امیر کبیر تهران شده است.

همان طور که در ابتدای مطلب هم اشاره شد ایشان به عنوان یکی از کارآفرینان فعال ایران در سال 1396 یکی از مدیران فناوری اطلاعات برتر کشور شناخته شده است. دکتر شکری ساز که امروز به عنوان یکی از برترین و برجسته ترین مشاوران در زمینه بازاریابی، مدیریت، ارتباطات و منابع انسانی شناخته می شود در زمینه های دیگر از جمله مدیریت هولدینگ پارس پندار نهاد نیز فعالیت دارد.

همچنین وی علاوه بر فعالیت هایی که ذکر شد در ترجمه و نوشتن کتاب های پرمحتوا و کاربردی نیز فرد فعالی هستند و تا امروز کتاب هایی از جمله استوار، توهم باهوشی، روابط فرد و سازمان، مذاکره با دستان خالی و غیره را به جامعه علمی کشور عرضه کرده است. سایر افتخاراتی که ایشان تاکنون کسب کرده اند می توان به دریافت لوح سپاس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد و لازم به ذکر است که مدارک ارائه شده از طرف موسسات آموزشی دکتر میثم شکری ساز که پس از پایان دوره به دانش پذیران اعطا می شود مورد تایید این وزارت خانه است.

اما بازهم باید بگوییم که این پایان موفقیت های او نیست. شکری ساز از سوی دانشگاه صنعتی اصفهان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، دانشگاه آزاد و اتحادیه های دیگر نیز لوح های سپاس و تقدیرنامه های فراوانی به پاس خدمات ایشان در بازاریابی و کارآفرینی تقدیم شده است. همچنین وی سه سال پیاپی در سال های 96، 97 و 98 مفتخر به اخذ تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان شده است.

اما نکته قابل توجه اینجاست که ایشان حتی با رسیدن به چنین جایگاهی هنوز هم براین باورند که می توانند با تلاش بیشتر و با ارائه دوره های آموزشی با کیفیت تر و سطح بالا کمک شایانی به جوانان ایرانی در آموزش و مهارت آموزی آن ها کرد. جوانانی که هر کدام می توانند برای ساختن گوشه ای از آینده این کشور ایفای نقش کرده و برای خود و وطن شان افراد ثمربخش و مفیدی باشند.

میثم شکری ساز، کارآفرین جوان، نزدیک به یک دهه است که با استفاده از پیشرفت علوم و فناوری های نو و تغییراتی که در حوزه آموزش به سبک های مختلف به وجود آمده است در بخش مجازی و الکترونیک آن فعالیت می کند. البته این آغاز راه ایشان در حوزه آموزش بوده و در کنار این سبک از آموزش از شیوه های دیگر نیز مانند آموزش حضوری نیز برای ارائه مطالب جامع در حوزه های بازاریابی و فروش و ساری حوزه ها استفاده می کنند.

اگر به دهه 80 برگردید و شرایط و سبک های آموزشی موجود در آن سال ها را بررسی کنید، کاملا درک خواهید کرد که فکر نو این کارآفرین جوان در ارائه آموزش مجازی به افراد علاقمند به یادگیری چه تاثیر مثبتی داشته و چه کمک بزرگی به آن ها کرده. در آن روزها آموزش بیشتر روی کلاس های حضوری تمرکز داشت و اگر چه هنوزهم این سبک آموزش جایگاه خود را دارد اما کمتر کسی به این موضوع فکر کرده بود که می توان با کمک تکنولوژی آموزش مجازی را نیز به سایر روش های آموزشی اضافه کرد. ممکن است افرادی وجود داشتند که از پیش این ایده را داشته اند اما کسی که آن را به اجرا درآورد و با تلاش و کوشش خود توانست مرکز توسعه آموزش مجازی پارس را به بزرگترین موسسه آموزش مجازی ایران تبدیل کند دکتر میثم شکری ساز بود.

اما همان طور که می دانید، کارآفرینی یعنی خلاقیت؛ به همین دلیل هم میثم شکری ساز با ذهن خلاق و پویایی که داشت تنها به راه اندازی یک مرکز آموزش مجازی اکتفا نکرد و هر روز زمینه اصلی کار خود را که همان آموزش است گسترده تر کرد و امروز صاحب یک هولدینگ شناخته شده با تعداد زیادی زیرمجموعه های کوچک و بزرگ است.


منبع: خرداد

کلیدواژه: دکتر میثم شکری ساز آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند خبر داد و اظهار کرد: این طرح به منظور ترویج فرهنگ درخت‌کاری‌اجرا شده است.

وی گفت: با هدف تحقق تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پویش ایران سرسبز - ایران قوی و طرح کاشت یک میلیارد درخت به مدت چهار سال، «طرح هر مدرسه یک نهالستان» برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی سطح شهرستان دماوند در حال اجراست.

شکری افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی یک روزه مدرسه ابتدایی خواهران بابایی دماوند در نهالستان و ایستگاه تولید بذر و نهال مرتعی شمس منابع طبیعی شهرستان دماوند برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عوان کرد: در این برنامه کارشناسان واحد جنگل اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند در مورد اهمیت درختکاری، حفظ طبیعت، نحوه کاشت بذر و نگهداری و مراقبت از آن را به دانش‌آموزان آموزش دادند.

شکری تصریح کرد: همچنین در این برنامه جهت دریافت کارت همیار طبیعت از دانش‌آموزان دعوت به عمل آمد تا با تحویل مدارک شناسایی به واحد آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند مراجعه و ثبت‌نام کنند.

کد خبر 6097471

دیگر خبرها

  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • فیلم/ مرثیه‌سرایی میثم مطیعی در ‌روز شهادت امام صادق(ع)
  • وزرای خارجه ایران و مصر ‌در گامبیا دیدار کردند
  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در گامبیا
  • مداحی میثم مطیعی برای شهادت امام صادق(ع) + دانلود
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی