Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران می‌گویند به کمک یک درمان ترکیبی می‌توانند سرطان لوزالمعده را مهار کنند. خبرگزاری میزان _ ایسنا به نقل از نیوزبریک نوشت: پژوهشگران "دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس" (UCLA)، یک روش جدید بالقوه را برای هدف قرار دادن تومور‌های لوزالمعده کشف کرده‌اند که به بیان سیگنال‌دهی پروتئین موسوم به "اینترفرون‌" (IFN) می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران دریافتند که سیگنال‌دهی اینترفرون، در زیرمجموعه‌ای از تومور‌های لوزالمعده وجود دارد و به کاهش سطح "نیکوتین‌آمید آدنین دی‌نوکلئوتید" (NAD) و شکل احیاشده موسوم به "NADH" در سلول‌های سرطان لوزالمعده منجر می‌شود که از عوامل حیاتی در فرایند‌های مهم متابولیکی هستند.   پس از این که پژوهشگران، مکانیسم تخلیه NAD را مشخص کردند، نشان دادند که سلول‌هایی که سیگنال‌دهی اینترفرون آن‌ها بالا است، نسبت به مهارکننده‌های "NAMPT" حساس‌تر هستند. مهارکننده‌های NAMPT، به مهار مسیر اصلی در تولید NAD می‌پردازند. اخیرا نسل دومی از مهارکننده‌های NAMPT براساس این مکانیسم ساخته شده‌اند که شاید بتوان از آن‌ها در ترکیب با دارو‌های سیستمیک جدید استفاده کرد تا سیگنال‌دهی اینترفرون افزایش یابد. هنگامی که ترکیبی از سیگنال‌دهی اینترفرون و مهارکننده‌های NAMPT روی موش‌ها آزمایش شد، نه تنها رشد تومور لوزالمعده را کاهش داد، بلکه به متاستاز کبدی کمتری نیز منجر شد.   دکتر "الکساندرا مور" (Alexandra Moore)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: با توجه به ظهور این دو روش درمانی جدید و بهبود یافته، پژوهش ما به موقع انجام شده است، زیرا امکان دارد این ترکیب، تومور‌ها را نسبت به کاهش NAD حساس کند.   سرطان لوزالمعده، یکی از دشوارترین سرطان‌ها برای درمان به شمار می‌رود. یکی از ویژگی‌های بارز این بیماری، شبکه متابولیکی آن است که به طور گسترده برنامه‌ریزی شده است. همه سلول‌ها از جمله سلول‌های سرطانی باید مواد مغذی محیط را به عناصر سازنده فرایند‌های سلولی تبدیل کنند و بسیاری از این فرایند‌ها به NAD یا NADH به عنوان یک عامل حیاتی نیاز دارند. این پژوهش، بر مهار کاهش NAD تمرکز دارد و سعی می‌کند که درمان بهتری برای سرطان لوزالمعده ارائه دهد.   دکتر "تیموتی دوناهو" (Timothy Donahue)، از پژوهشگران این پروژه گفت: این پژوهش، آسیب‌پذیری ناشی از اینترفرون را در سرطان لوزالمعده شناسایی می‌کند که می‌تواند یک راهبرد درمانی موثر باشد.   این پژوهش، در مجله "PNAS" به چاپ رسید. بیشتر بخوانید: علت اصلی آمبولی ریه چیست؟ انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.   برچسب ها: سرطان سلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرطان سلامت سرطان لوزالمعده سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه ای است که می تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت ‌اپ قرار می گیرند.

رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

 مصطفی زمانیان عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئيس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد. 

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره وضعیت سلامتی چارلز سوم
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان