Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@00:09:54 GMT

نخستین پردیس سلامت کشور در قم راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۸۳۷۸

نخستین پردیس سلامت کشور در قم راه‌اندازی می‌شود

گروه استان‌ها ـ رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به ارتقاء جایگاه این دانشگاه گفت:جایگاه این دانشگاه از تیپ سوم به تیپ دوم ارتقاء یافت. - اخبار استانها -

محمدرضا قدیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ‌قم  ‌با اشاره به ارتقای دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: با توجه به محدودیت‌های کرونایی، این دانشگاه رشد چشم‌گیری در حوزه علم و فناوری داشته است، به‌طوری‌که رتبه برتر را در میان دانشگاه‌های تیپ سه کشور را به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راه‌اندازی نخستین پردیس سلامت کشور نیز توسط این دانشگاه در دست اقدام است که امیدواریم در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه در دوران کرونا اشاره و مهم‌ترین آن را بررسی و دریافت بیش از 300 طرح تحقیقاتی مربوط به کووید 19 و انجام حدود 90 طرح تحقیقاتی عنوان کرد.

میزان تست‌گیری سریع کرونا در استان قزوین 2 برابر شدکرونا قربانی ویروس سهل انگاری مردم؛ آمار مبتلایان کرونا در شادگان 3 رقمی استوضعیت نگران‌کننده کرونا در استان فارس؛ خیز چهارم بیماری کرونا در کمین غفلت و سهل‌انگاری‌ها

قدیر تصریح کرد: استان قم با دارا بودن یک شهرستان، پنج بخش، شش شهر و 9 دهستان خصوصیت‌هایی نسبت به سایر استان‌ها دارد که یکی در بحث تجمع نسبت به مساحت و دیگری تراکم و تردد زیاد است، به‌طوری‌که این استان معبر 17 استان دیگر است و این موضوع نیز حساسیت خاصی به استان داده است.

 استان قم دارای 27 مرکز خدمات جامع سلامت شهری است 

وی ابراز کرد: استان قم دارای 27 مرکز خدمات جامع سلامت شهری، 9 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی،87 پایگاه شهری و 59 خانه بهداشت و پنج مرکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم همچنین به اقدامات مهم زیرساختی و تجهیزاتی این دانشگاه در دوران همه‌گیری کرون‌ ویروس اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین اقدام راه‌اندازی بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) در هشت طبقه بوده که افتتاح شد.

قدیر اضافه کرد: این بیمارستان یکی از مجهزترین بیمارستان‌های کشور است که با نقشه تیپ ساخته‌شده و در حال حاضر نیز خدمات زیادی را به بیماران کرونایی ارائه می‌دهد.

وی به‌اضافه شدن نیرو به تعداد نیروهای درمانی قم اشاره کرد و گفت: از ابتدای اسفندماه سال گذشته تا نیمه آذرماه امسال، 934 پرسنل، در قالب نیروهای پیمانی، قراردادی و جهادی و برخی دانشجویان ترم آخر پرستاری و پرستاران داوطلب در مراکز درمانی این شهر ازجمله بیمارستان‌ها به‌کارگیری شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: از تهدید کرونا فرصت ساختیم و در این مدت سه دستگاه سی‌تی‌اسکن برای بیمارستان شهدا، امیرالمؤمنین(ع) و کامکار به همراه سایر تجهیزات بیمارستانی ازجمله دستگاه‌های مجهز اکسیژن ساز برای توسعه بخش بهداشت و درمان این استان خریداری شد.

قدیر از همکاری تمام نهادهای اجرایی استان و نیروهای داوطلب مردمی به‌ویژه  نیروهای بسیج و طلاب جهادی در دوران کرونا قدردانی کرد و افزود: این همکاری‌ها تأثیر بسزایی در راستای مبارزه با کووید19 داشته و امیدواریم هرچه زودتر شاهد ریشه‌کنی این بیماری باشیم.

انتهای پیام/459/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۸۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مصری ظهر سه شنبه در نشست خبری هفته سلامت در جمع خبرنگاران گفت: شعار هفته سلامت امسال، «سلامت خانواده و مردمی‌سازی» تعیین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم بیان کرد: موضوع سلامت خانواده در دولت سیزدهم در اولویت قرار گرفته و برنامه‌هایی در این راستا در حال اجرا است.

وی گفت: طرح پزشک خانواده در سال گذشته از پردیسان آغاز شده و امیدواریم بتوانیم تا تیرماه امسال جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر را تحت پوشش این طرح قرار دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، مردمی سازی سلامت را گامی مهم در راستای تقویت و ارتقا شاخص‌های سلامت برشمرد و گفت: هوشمندسازی فرآیندها در حوزه سلامت می‌تواند امر مهمی در یکپارچه سازی و ارتقا خدمات درمانی باشد.

وی اضافه کرد: در طرح سلامت خانواده، بهبود شاخص‌های سلامت در بعد جسمی، روانی و معنوی مدنظر است که مجموعه این برنامه‌ها موجب تقویت امید آفرینی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه خواهد شد.

مصری اضافه کرد: در طرح سراج تلاش می‌شود تا بهداشت روانی جامعه بهبود یابد و در سال گذشته پایگاهی برای این امر راه اندازی شد که در سال جاری نیز چندین پایگاه دیگر افتتاح خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان قم، ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی به زیر مجموعه‌های خود از جمله کارکنان، پزشکان و پرستاران دارد؛ این در حالی است که از سایر سازمان‌های بیمه گر رقمی بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان طلب داریم.

وی با بیان اینکه اگر سازمان‌های بیمه گر بتوانند بدهی‌های خود را به دانشگاه علوم پزشکی قم پرداخت کنند در این صورت مطالبات کارکنان نیز پرداخت خواهد شد گفت: تلاش می‌شود تا نیروهای متخصص در استان قم جذب شوند و در حال حاضر استان قم در برخی از رشته‌ها در رتبه‌های آخر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در سال گذشته رشته فوق تخصص گوارش در استان قم راه اندازی شد و از مهر امسال نیز سه پزشک فوق تخصص غدد اطفال و یک دندانپزشک اطفال برای قم جذب شوند.

وی افزود: طی چند سال آینده تا ۲۷ رشته در استان قم جذب داریم که این امر موجب تقویت کیفیت خدمات دهی در نظام سلامت استان و رضایتمندی شهروندان خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: در حال حاضر ۳۰۰ نفر در استان قم عضو هیأت علمی هستند که طی فراخوانی جدید این آمار به ۳۳۰ نفر می‌رسد و برنامه داریم طی چند سال آینده این تعداد به ۴۰۰ نفر افزایش یابد.

مصری گفت: در زمینه نیروی انسانی استان قم هزار نیرو در بخش پرستاری، حوزه سلامت خانواده، اورژانس و مرکز بهداشت کمبود نیرو دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه استان قم در زمینه سرانه تخت بیمارستانی در رده‌های آخر کشوری قرار دارد افزود گ: تلاش می‌شود تا تخت‌های قدیمی با تخت‌های جدید جایگزین شود و در این راستا ۲۵۰ تخت مادر و کودک در بیمارستان شهید بهشتی قم اضافه می‌شود.

مصری بیان کرد: ۱۲ خودروی اورژانس ۱۱۵ به زودی به دانشگاه علوم پزشکی قم ملحق خواهد شد تا بخشی از کمبودها در این حوزه برطرف شود.

کد خبر 6086839

دیگر خبرها

  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا