Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: از جهتی که ویروس کرونا جهش‌های متفاوتی داشته است، این جهش‌ها قطعاً نیازمند کیت‌های تشخیصی و درمان‌های متفاوت است و وزارت بهداشت نسبت به تولید کیت‌ها باید تلاش کند.

دکتر محمدعلی بندپی، نماینده مردم چالوس در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به میزان شیوع کرونای انگلیسی، اظهار کرد: تا به امروز بیش از ۲۰ نفر در کشور به کرونای انگلیسی مبتلا شده‌اند که این نتیجه باز کردن مرزها به روی مسافران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اگر ما پروتکل‌های بهداشتی را سخت گیرانه‌تر برای مسافران اجرا می‌کردیم و افراد در هتل‌ها ۱۴ روز قرنطینه می‌شدند، شاید امروز کرونای انگلیسی شیوع پیدا نمی کرد.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به خطرات ویروس انگلیسی کرونا، عنوان کرد: میزان کشندگی ویروس کرونا بسیار نگران‌کننده است و ۳۰ درصد از ویروس فعلی، بالاتر است و تمامی گروه‌های سنی را درگیر می‌کند.


وی اضافه کرد: ویروس کرونا در روزهای نخست شیوع، تنها افراد بالای ۶۵ سال و دارای بیماری‌های زمینه‌ای را مبتلا می‌کرد و این افراد بیشتر در معرض خطر بودند.


بندپی با اشاره به گسترش ویروس انگلیسی کرونا در برخی کشورهای اروپایی، بیان کرد: هفته گذشته در کشور انگلستان در یک روز بیش از ۱۸۰۰ نفر در پی ابتلا به کرونا جان باختند که در آمار فوتی های ۱۰ ماه گذشته این کشور بی‌سابقه بوده است. در همین حال، آمار ابتلا به کرونا و جان‌باختگان این ویروس در ایتالیا نیز افزایش چشمگیری داشته است.


وی با بیان اینکه نقش وزارت بهداشت در مقابله با کرونا دارای اهمیت است، ابراز کرد: ما در کمیسیون بهداشت و درمان، از تلاش‌های وزیر بهداشت و معاونین وی نسبت به حساسیت در ایام کرونا قدردانی و از هر تلاشی برای کمک به این مجموعه دریغ نمی‌کنیم.


این نماینده مجلس، با اشاره به جهش‌های پی درپی کرونا و تولید کیت‌های تشخیص این ویروس، خاطرنشان کرد: در ایامی که ویروس کرونا به صورت مداوم در حال تغییر جهش است، باید کیت‌های تشخیص کرونا را تولید کنیم.


وی اضافه کرد: لازم است وزارت بهداشت درباره کیت‌های تشخیصی و داورهای درمانی کرونا تلاش کند. از جهتی که ویروس، جهش‌های متفاوتی داشته است این جهش‌ها قطعاً نیازمندکیت‌های تشخیصی و درمان‌های متفاوت هستند و این وزارتخانه باید نسبت به تولید آن تلاش کند.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: بهترین اقدام برای مقابله با کرونای انگلیسی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی و پرهیز از سفرهای غیرضروری است تا بتوانیم با خطرات ویروس کرونا مقابله کنیم.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان کرونای انگلیسی ویروس کرونا جهش ها کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۹۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت