Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پیشرفت نظام اسلامی به حیثیت ما مربوط است و تبلیغات مسموم دشمن در پی القای این است که حکومت قرانی، شیعی و اسلامی، توانایی اداره مملکت و آبادانی جامعه را ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که برای سخنرانی در یادواره شهدای یزدانشهر در این شهر حضور یافته، شامگاه جمعه اول اسفند ۱۳۹۹ در نشست هم اندیشی با جمعی از طلاب جهادگر یزدانشهر حضور یافت و به دغدغه های فرهنگی طلاب، که خواستار توجه مسئولان نظام به دغدغه جامعه مذهبی و مشکلات معیشتی مردم بودند، گوش فراداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از شنیدن سخنان این طلاب جهادگر، با قدردانی از امام جمعه و جامعه طلاب یزدانشهر و با تبریک فرارسیدن ایام  میلاد امام علی (ع) گفت: دهه پنجم انقلاب اسلامی که دو سال از آغاز آن گذشته است، متفاوت از دهه های دوم ، سوم و چهارم انقلاب است و باید به استقبال از فرصت های تمدن ساز آن رفت. این دهه، ده سال سرنوشت ساز برای کشور و انقلاب است. عده ای می خواهند با کشور و انقلاب ما تعیین تکلیف کنند. کشور و انقلاب ما هم باید با برخی از افراد تعیین تکلیف کند.

رضایی افزود: بعضی افراد با سوءاستفاده از برخی ناکارآمدی‌ها، انگشت اتهام را به سوی انقلاب و نظام گرفته اند و باید با رویکرد علمی، جهادی و تحول آفرین، تحریم‌ها و توطئه ها را خنثی کنیم و اینطور نباشد که منتظر بمانیم تا گذر زمان، سرنوشت کشور و انقلاب ما را تعیین کند. اتکاء به گذر زمان، یک راه حل نیست بلکه آسیب است و احتمال ورود نااهلان و نامحرمان به اداره کشور را افزایش می دهد. باید اقتصاد و فرهنگ کشور را با تحول علمی و مثبت و همه جانبه، متحول کنیم.

وی ادامه داد: این یک ضرورت است که در اجرای پروژه های عظیم عمرانی و طرح های توسعه ای، پیوست های فرهنگی و اجتماعی درنظر بگیریم و به اینگونه الزامات توجه کنیم. همچنین برای مدیریت فرهنگی - اجتماعی بهتر، لازم است فاصله میان حوزه های علمیه و دولت و مردم را کمتر کنیم. همه باید در کنار هم یکی شویم و در سایه یکی شدن است که می توانیم از سد و موانع برپایی تمدن نوین ایرانی اسلامی عبور کنیم.

رضایی گفت: پیشرفت نظام اسلامی به حیثیت ما مربوط است و تبلیغات مسموم دشمن در پی القای این است که حکومت قرانی، شیعی و اسلامی، توانایی اداره مملکت و آبادانی جامعه را ندارد.

وی افزود: من به عنوان یک سرباز، مسائل یزدانشهر را یادداشت کردم و هر کاری که از دستم بر بیاید، برای مردم این خطه انجام خواهم داد. برای تحقق منویات امام جامعه و ولایت فقیه، به افرادی احتیاج داریم که در بُعد اعتقادی، عاطفی و عقلانی پیرو ولایت باشند و در مواضع از ایشان جلو نزنند یا عقب نمانند.

رضایی با اشاره بیانات مقام معظم رهبری در مورد خسارت بار بودن دلخوش کرده به وعده های بی عمل دولتهای غربی، گفت: اکنون که رهبر معظم انقلاب، شرط هوشمندانه عمل و راستی آزمایی عمل به تعهدات برجامی و برداشته شدن تحریم ها از سوی آمریکا را برای بازگشت ما به تعهدات برجامی تعیین کرده اند، همگی مطیع و همراه ایشان باشیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه شیوه سیاستگذاری در ایران و جهان رو به تحول است و ایران فقط تهران نیست، خواستار مشارکت نخبگان حوزوی و دانشگاهی استانها و عموم مردم کشور در سامانه جمع سپاری سیاستهای دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.

 

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام کشور و انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۰۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهروز همتی، در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه‌های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می‌کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و اینکه توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آنها می‌تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استاندارد‌های سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استاندارد‌ها تمامی آیتم‌های را که در انجام آزمایش‌ها دخیل هستند مانند پذیرش، جواب دهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می‌شود.

رئیس انجمن ای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌گردد؛ بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال‌های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌اند. بدین صورت که آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه‌ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی بیان داشت: به رغم اینکه سالانه میلیارد‌ها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌گردد، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهاد‌های کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی‌ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملاً قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که به رغم تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تأثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته، زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تأثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه‌های کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، صحبت‌هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه‌ها می‌شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می‌برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های کشور و بیمه‌ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن ای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران افزود: در شرایط سختی که آزمایشگاه‌ها با آنها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می‌دهند که آزمایشگاه‌های خود را تعطیل کنند تا به کار‌های خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه‌ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • شرایط ایران با عملیات «وعده صادق» در جهان تغییر یافت
  • مدیریت انقلاب اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را در جهان منزوی کرد
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند