Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید نمکی گفت: کانون اصلی گرفتاری با ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی در استان خوزستان، مسافرانی بودند که از کشور عراق آمده‌اند و به همین دلیل مرزهای این استان را بستیم و تا اطلاع ثانوی عبور و مرور از مرزهای خوزستان نخواهیم داشت.

به گزارش برنا؛ سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان در خصوص آخرین وضعیت شیوع ویروس جهش یافته کرونا در کشور گفت: ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی در کل کشور در چرخش است و هفته گذشته گزارش‌هایی از ابتلا و مرگ و میر به علت ابتلا به این ویروس در استان قزوین و البرز داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز دوشنبه در استان قزوین و ستاد استانی این استان حاضر شدیم. استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و البرز به دلیل مراودات بین این دوستان حاضر بودند و تصمیم‌های خوبی گرفته شد.

او ادامه داد: با کمک و پشتکار همکاران من در دو دانشگاه علوم پزشکی البرز و قزوین و استانداری‌های این دو استان، امیدواریم این ویروس جهش یافته شیوع بیشتری نداشته باشد.

نمکی اظهار کرد: گرفتاری در استان خوزستان با ویروس جهش یافته کرونا، خواب و خوراک را از همکاران ما گرفته است. ابتدا در شادگان به عنوان اولین کانون و بعد در رامهرز و اهواز و آبادان و قسمت‌های جنوب و به خصوص غرب استان خوزستان گرفتاری ایجاد شده است. ویروس جهش یافته به مراتب سرکش‌تر و مهاجم‌تر از ویروس قبلی کرونا است. بر خلاف حرفی که از روز اول انگلیسی‌ها می‌زدند، این ویروس هم ابتلای بالاتر و هم بیماری زایی و مرگ و میر بیشتری به نسبت ویروس ووهان به دنیا تحمیل می‌کند.

او ادامه داد: دیروز استاندار جدید خوزستان نیز جلسه شورای تامین استان را با حضور معاونان وزارت بهداشت برگزار کرد. امروز هم در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم‌های خوبی گرفته شد. همچنین از وزیر کشور به عنوان فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا خواستیم مرزهای کشور به عراق از استان‌های غربی مثل کرمانشاه و ایلام هم به سرعت بسته شود. همچنین پروازها به استان خوزستان هم مدیریت می‌شود.

وزیر بهداشت افزود: همکاران ما در بیماریابی به شدت کار می‌کنند. قرار شد رفت و برگشت قسمت‌های شمال و شرقی استان خوزستان که گزارشی از آلودگی ویروس جهش یافته نداشته، به سایر بخش‌ها قطع شود.

نمکی گفت: استان‌هایی مثل هرمزگان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و اصفهان معمولا بعد از خیزهای استان خوزستان، به شدت گرفتار می‌شوند و باید مراقب باشند.

او بیان کرد: مردم باید به شدت مراقب باشند. همان طور که پیش بینی می‌کردیم، در تله ویروس سرکش‌تری افتادیم، اما نباید ایجاد وحشت کند، زیرا تنها راه مقابله با آن فاصله گذاری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

نمکی افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بسیاری از شهرهای خوزستان به کمتر از ۱۰ درصد رسیده بود. اگر فاصله گذاری رعایت شود، دچار وحشت از شیوع ویروس جهش یافته نمی‌شویم.

وزیر بهداشت گفت: پروژه‌های تولید واکسن کرونا در داخل به خوبی پیش می‌رود و تلاش می‌کنیم اثربخشی واکسن‌های تولیدی را روی ویروس جهش یافته هم ارزیابی کنیم.

او ادامه داد: تزریق واکسن «اسپوتنیک وی» را برای ۱۰۰ هزار مورد دیگر نیز در گروه آسیب پذیر آغاز کردیم. ۲۵۰ هزار دوز واکسن سینوفارم چین نیز از هفته دیگر وارد می‌شود. همچنین واکسن‌هایی مثل آسترازنکا که در سبد کوواکس بود نیز تا آخر ماه میلادی وارد کشور می‌شود. همچنین واکسن‌های دیگری از هند و کره جنوبی هم در دستور کار واردات قرار دارد. امیدواریم واکسیناسیون گروه‌های آسیب پذیر تا پایان اسفند انجام شود.

نمکی اظهار کرد: واکسنی هم که با انتقال دانش فنی از کوبا در حال تهیه است. مزیت این واکسن این است که افرادی که قبلا مبتلا شده‌اند با تزریق یک دوز از واکسن کوبایی می‌توانند به صورت یادآور، ایمنی آنها را تحریک کنیم و در برابر ویروس مقاوم شوند.

وزیر بهداشت بیان کرد: از مردم عزیزمان می‌خواهیم که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و با نظام سلامت همکاری کنند تا به دام ویروس جهش یافته کووید ۱۹ نیفتیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا ویروس جهش یافته کرونا استان خوزستان وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۶۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت