Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین صدیفیان شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه یکی از مشکل‌های داروهای سنتزی (ترکیب یا تجزیه مواد برای تولید ماده یا ماده‌های جدید) در برهه کنونی خوب حل نشدن آن در آب یعنی در بدن یا خون است، افزود: در این راستا با نوآوری، روش سیال فوق بحرانی که همزمان امواج فراصوت به آن اضافه شده در مقیاس نانو ابداع و تا حد زیادی بر مشکل انحلال غلبه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، اکنون می‌توان با استفاده از ترکیب روش سیال فوق بحرانی و امواج فراصوت داروی سانیتینیب مالات را در مقیاس نانو (دارو ریزشده است) تولید و به راحتی در بدن حل کرد.

سرپرست تیم تحقیقاتی تولید داروی سانیتینیب مالات در دانشگاه کاشان اظهار داشت: استفاده از این دارو سبب افزایش حلالیت دارو تا حد قابل قبولی در آب و در نتیجه افزایش اثربخشی آن با مصرف دوز کم‌تر برای بیمار می‌شود.

صدیفیان با بیان اینکه دستگاه سیال فوق بحرانی با هزینه شخصی خودش ساخته شده‌ است، گفت: اگر این نمونه این دستگاه قرار بود برای دانشگاه خریداری شود باید سه میلیارد تومان هزینه می‌شد.

به گفته وی، ترکیب روش سیال فوق بحرانی و امواج فراصوت برای نخستین بار در دنیا به نام این محقق کاشانی در تولید داروی سانیتینیب مالات به عنوان داروی ضد سرطان ثبت شده است.

وی یادآور شد: روش سیال فوق بحرانی روش سازگار با محیط زیست است، به طوری که در این الگو با به کار گرفتن دی اکسید کربن فوق بحرانی در فشار بسیار بالا و دمای مناسب با اضافه شدن امواج فراصوت (امواجی شبیه امواج در تصویربرداری پزشکی) نانوذرات دارو را به شکل کپسول با حامل پلیمری تولید کرده ‌است.

ضرورت حمایت از تولید نانوذرات داروی ضدسرطان

به گفته این دانشمند حوزه مهندسی شیمی، تولید دارو در برهه کنونی که در مرحله پژوهشی است حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه دولت و شرکت‌های دارویی را در راستای تولید آن تا مرحله نهایی تحقیقات می‌طلبد.

صدیفیان با قدردانی از همکاری فریبا رزمی‌منش و سیدعلی سجادیان اعضای تیم تحقیقاتی تولید داروی سانیتینیب مالات تا این مرحله گفت: انجام مراحل بعدی پژوهش و تکمیل تحقیقات تا آزمایش بالینی، پزشکی و تجاری‌سازی هزینه‌های سنگینی دارد که نیازمند مشارکت دولت و شرکت‌های دارویی است.

وی با بیان اینکه تا این مرحله از تحقیقات تولید دارو نزدیک به ۴۵ میلیون تومان به طور شخصی هزینه کرده ‌است، گفت: برای انجام تحقیقات و تولید این دارو هیچ اعتبار پژوهشی از دانشگاه کاشان دریافت نشده است و کار را به عنوان محقق دانشگاه در آزمایشگاه این نهاد علمی انجام داده است.

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان اظهارداشت: در صورت حمایت از او در تولید داروی ضد سرطان کبد، مراحل تکمیلی پژوهش به سرعت و با انرژی بیشتر انجام و به مرحله تولید نهایی، انبوه و کمک به بیماران سرطانی می‌شود.

صدیفیان، اختصاص پژوهانه و نقش موثر آن بر فعالیت‌های پژوهشی به ویژه در تولید دارو را خواستار شد و گفت: برای تولید داروی سانیتینیب مالات ضدسرطان در مرحله بالینی دست کم ۱۵۰ میلیون تومان نیاز است.

وی یادآور شد: هر چند مشابه این دارو با روش‌های دیگر وجود دارد اما برای نخستین بار است با روش جدید و در مقیاس نانو در دنیا به این موضوع پرداخته شده است.

به گفته وی، این داروی جدید با ساختاری کوچک می‌تواند در درمان سرطان پیشرفته کبد و دستگاه گوارش با عوارض کمتر و اثربخشی سریع‌تر در درمان موثر واقع شود؛ دارویی که اکنون بیماران سرطانی در درمان سرطان کبد با دوز بالا استفاده می‌کنند عوارض زیادی با تاثیر بر سایر بافت‌های سالم بدن دارد.

نتایج ارزشمند این پژوهش نوین، به تازگی در مجله سیالات فوق بحرانی (The Journal of Supercritical Fluids، با ضریب تاثیر ۳.۷۴۴) در ۱۵ صفحه برای ماه آوریل ۲۰۲۱ به چاپ رسیده است.

غلامحسین صدیفیان متولد سال ۱۳۵۰ در شهر نوش‌آباد دارای مدرک دکترای مهندسی پلیمر از جانبازان دفاع مقدس است که از سال ۱۳۸۲ تا کنون در دانشگاه کاشان تدریس می‌کند.

تاکنون روی پنج دارو تا مرحله تحقیقات موفق خارج از بدن از جمله سرطان سینه، زخم معده و روده، سرطان کبد و داروی مقابله با اثرات شیمی درمانی در سرطان‌ها را در چهار سال اخیر تحقیق و پژوهش کرده‌است.

انتخاب پنج دوره مستمر به عنوان پژوهشگر نمونه از دانشگاه کاشان از سوی معاونت پژوهشی تا سال ۹۷، دانشجوی نمونه کشور از مقطع لیسانس تا دکترا، صاحب پنج عنوان اختراع، صاحب پنج عنوان کتاب در حوزه مهندسی شیمی از جمله افتخارات این محقق و پژوهشگر کاشانی است.

برچسب‌ها تولید دارو سرطان کبد دانشگاه کاشان کاشان فنی و مهندسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید دارو سرطان کبد دانشگاه کاشان تولید دارو سرطان کبد دانشگاه کاشان کاشان فنی و مهندسی اخبار کنکور دانشگاه کاشان امواج فراصوت تولید دارو سرطان کبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، متخصص جراحی مغز و اعصاب در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور گفت: آقایی ۴۱ ساله با شکایت افت هوشیاری به اورژانس مرکز مراجعه کرد و پس از معاینه اولیه و با توجه به شرح حال اخذ شده و اقدامات تشخیصی صورت گرفته، تشخیص خونریزی مغزی به دنبال آنوریسم مغزی داده شد که بلافاصله بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت.    دکتر معراج فروغی اصل با اشاره به اینکه این نوع بیماران در گذشته برای معالجه به مشهد اعزام می‌شدند، افزود: انجام عمل جراحی درمان خونریزی جزء عمل‌های پرخطر بوده و آمار مرگ و میر آن بسیار بالاست، اما این عمل جراحی در بیمارستان حکیم به طور موفقیت آمیز انجام و بیمار با وضعیت عمومی مناسب و بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شد.   وی تصریح کرد: به همت مسئولین بیمارستان امکانات و تجهیزات لازم برای انجام عمل‌های مشابه و مراقبت‌های ویژه از این بیماران در این مرکز مهیا شده است و همشهریان و بیماران نیازمند دیگر نیازی به مراجعه به مشهد و سایر استان‌ها ندارند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران