Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرد کینه ای باجناق خود را به قتل رساند و زمانی که در یک قدمی قصاص بود راز سال ها خیانت خواهرزنش با مرد غریبه فاش شد و خواهر مقتول در دادگاه حرف هایی زد که نشان از خیانت زن مقتول بود.

مردی که به اتهام قتل باجناق با همدستی خواهرزنش بازداشت و محاکمه شده بود، پس از جلب رضایت اولیای دم به‌لحاظ جنبه عمومی جرم در شعبه 10 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌گزارش رکنا، رسیدگی به این پرونده از سال 91 با گزارش قتل مردی به‌نام رضا در خانه‌اش آغاز شد. پس از آن مأموران بلافاصله به محل جنایت رفتند و با جسد خونین مرد ۵۷ ساله در حالی روبه رو شدند که با شلیک گلوله به سرش کشته شده بود.

میترا همسر مقتول به مأموران گفت: من به همراه دختر و پسرم به خانه خواهر شوهرم رفته بودیم و رضا در خانه تنها بود. وقتی به خانه برگشتیم با جسد غرق در خون همسرم مواجه شدیم. رضا تاجر آهن بود و تا آنجایی که من می‌دانم با هیچکس خصومت نداشت.

شلیک گلوله مرگبار به باجناق

در حالی که 6 سال از این ماجرا گذشته و تحقیقات پلیس به نتیجه مطلوبی نرسیده بود، مأموران متوجه رابطه پنهانی میترا با یک مرد جوان به‌ نام کوروش شدند که ردیابی و بازداشت آن مرد پرده از راز جنایت خانوادگی برداشت.

کوروش پس از دستگیری و در بازجویی گفت: من نقشی در قتل مرد تاجر نداشتم اما می‌دانم چه کسی او را به قتل رسانده است. من با سهراب باجناق مقتول دوست بودم او به من گفت که رضا را به‌خاطر اینکه به دخترش سوء‌نیت داشته کشته است.

با توجه به اظهارات کوروش، مأموران سهراب را بازداشت کردند و وی در بازجویی به قتل باجناقش اعتراف کرد و گفت: فکر می‌کردم رضا به دخترم نظر دارد وقتی به خواهرزنم گفتم او هم تأیید کرد و گفت شوهرش مشکل اخلاقی دارد.

من هم تصمیم گرفتم او را به قتل برسانم. روز حادثه وقتی خواهرزنم در ورودی خانه را باز گذاشت من وارد خانه شدم و باجناقم را کشتم و بعد هم فرار کردم.

نبش قبر برای مرد تهرانی / آزمایش دی ان ای فرزندان خیانت مادر را برملا می کند؟

بعد از این اعتراف بود که فرزندان مقتول به‌ عنوان ولی دم در دادگاه حاضر شدند و از قاتل پدرشان اعلام گذشت کردند اما مدتی بعد خواهر مقتول به دادگاه رفت و گفت برادر من اصلاً بچه دار نمی‌شد و این دو نفر فرزند واقعی برادرم نیستند. هرچند نبش قبر انجام و دی‌ان‌ای مقتول گرفته شد اما دو فرزند مقتول حاضر به انجام آزمایش دی‌ان‌ای نشدند و گفتند حاضر نیستند به خاطر ادعاهای عمه‌شان مورد آزمایش قرار بگیرند.

در ادامه پرونده به دادگاه فرستاده شد. قضات دادگاه یکبار دیگر درخواست حل این مسأله را کردند اما چون اولیای دم حاضر به این کار نشدند و اجباری هم برای آنها قائل نشدند پرونده بار دیگر با همان شرایط قبل به دادگاه بازگردانده شد.

اظهارات متهمان در دادگاه

در دادگاه پس‌از اعلام گذشت از سوی اولیای دم متهم ردیف اول به جایگاه رفت و با تکرار اظهاراتش در مرحله بازجویی گفت: به‌خاطر مشکل اخلاقی باجناقم از او کینه داشتم و او را لایق مرگ می‌دانستم.

سپس میترا به‌عنوان متهم ردیف دوم گفت: شوهرم مرد بداخلاقی بود و مشکلات اخلاقی هم داشت به همین دلیل با شوهرخواهرم همکاری کردم. او درباره اظهارات خواهرشوهرش که گفته بود، فرزندان مقتول فرزندخوانده‌اش هستند نیز اظهار کرد: شوهرم بچه دار نمی‌شد و همسر اولش را به همین خاطر طلاق داده بود اما بعد از ازدواج ما پیش پزشکان مختلفی رفتیم و بالاخره مشکل را حل کردیم. من مدارک لازم را هم به دادسرا ارائه داده‌ام.

پس‌از اظهارات متهمان قضات شعبه 10 برای صدور رأی وارد شور شدند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا قتل باجناق قتل نبش قبر اخبار حوادث اعدام قتل باجناق باجناق نبش قبر سهام عدالت قیمت خودرو کرونا تجاوز کرونا ایران اعدام مادر همخوابی مرد قیمت درگذشت آزار و اذیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۹۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟

دانشمندان یک قدم به درک اینکه چرا بعضی چیز‌ها را به خاطر می‌سپاریم و برخی دیگر را فراموش می‌کنیم، نزدیک‌تر شده اند.

به گزارش روزیاتو، محققان دانشگاه رایس ِ آمریکا دست به پژوهشی زدند که نشان داد ما برخی جنبه‌های یک تجربه همچون شرایط کلی را به جای جزئیات کوچک‌تر به خاطر می‌سپاریم.

به همین دلیل است که احتمال فراموش کردن تجربه‌های جزئی‌تر و پیش پا افتاده تری مانند قفل کردن یا نکردن در ِ خانه، بیشتر است.

برای درک بهتر نحوه‌ی عملکرد حافظه‌ی انسان، محققان دانشگاه رایس تصاویری را به شرکت کنندگان پژوهش خود نشان دادند.

در این آزمایش حافظه، برخی از تصاویری که برای شرکت کنندگان به نمایش درمی آمدند، تکراری و برخی دیگر جدید بودند.

برخی تصاویر شباهت زیادی به یکدیگر داشتند، اما در برخی دیگر تشخیص تفاوت‌های آن‌ها از یکدیگر دشوارتر بود. هدف از نمایش تصاویر مشابه، مختل کردن حافظه با شبیه سازی تجربیات پیش پا افتاده‌ای بود که روزانه داریم، مانند قفل کردن در ِ خانه.

محققان پی بردند که به یاد ماندنی‌ترین تصاویر که احتمال به خاطر سپردن آن‌ها توسط شرکت کنندگان بیشتر بود، تصاویری رنگارنگ با حضور افرادی در عکس بودند. به عبارت دیگر، تصاویری که شلوغ و بی نظم نبودند، فراموش نشدنی‌تر بودند.

گرچه شرکت کنندگان به یادماندنی‌ترین تصاویر را به درستی به یاد آورده بودند، اما اثر آن بعد از ۲۴ ساعت از میان رفت. این به ویژه درمورد به یاد آوردن تجربیات مثبت صدق می‌کرد، امری که نشان داد این دست تجربیات در ابتدا به یاد می‌مانند، اما بیشتر مستعد فراموش شدن هستند.

گرچه معمولاً تصور این است که احساسات می‌توانند فرآیند پردازش حافظه را بهبود بخشند، اما انسان‌ها اغلب جنبه‌ی اصلی یک تجربه یا به عبارتی دیگر «مخلص کلام» را به یاد می‌آورند، نه جزئیات اضافی را. به گفته‌ی محققان، گذشت زمان اغلب این موضوع را تشدید می‌کند.

برای مثال، اگر سعی کنیم که به خاطر آوریم در سال گذشته چه کار‌هایی انجام دادیم، احتمالاً کار‌های زیاد و مختلفی را به خاطر می‌آوریم. با این حال، احتمالاً تنها برخی از این خاطرات را با جزئیات زیاد به خاطر می‌آوریم. ممکن است به یاد بیاوریم که به سفر رفته بودیم، اما احتمالاً یادمان نمی‌آید که در هر روز ِ سفر چه فعالیت‌هایی انجام داده بودیم.

نتایج این پژوهش نشان داد محتوای احساسی، مدت زمان گذشته یک تجربه و ویژگی‌های ادراکی حافظه، همگی در به خاطر آوردن یا نیاوردن جزئیات یک اتفاق تأثیرگذارند.

به گفته‌ی محققان دانشگاه رایس، این پژوهش نشان داد که تجربیاتی که برای یک شخص فراموش نشدنی هستند، مثل جشن تولد، مرگ عزیزان و غیره، به احتمال زیاد برای یک شخص دیگر هم فراموش نشدنی هستند. این‌ها اغلب تجربیات مثبت یا منفی هستند.

این محقان می‌گویند ما اغلب تصور می‌کنیم که خاطرات احساسی بهتر به خاطر سپرده می‌شوند، اما در حقیقت این ویژگی‌های اصلی یک خاطره است که به خاطر سپرده می‌شود، اما جزئیات آن ممکن است فراموش شوند.

یکی از دلایل اینکه ما نمی‌توانیم همه‌ی تجربیات مان را به خاطر آوریم این است که مغز ما ظرفیت محدودی دارد.

به گفته‌ی محققان، مغز ما احتمالاً نمی‌تواند هر چه که تجربه می‌کنیم را به خاطر بسپارد و به همین دلیل مجبور هستیم اندکی از اطلاعاتی که مهم نیستند را به شکل انتخابی فراموش کنیم.

دیگر خبرها

  • شکار سوژه‌های سرقت مقابل مدارس
  • بخشش عجیب‌ در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • وقتی مقتول دستور بخشش قاتلش را داد!
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان: مقتول دستور بخشش قاتلش را داد
  • مردی که «کمجان» را زنده کرد/ دیدار با سیروس زارع که زندگی‌اش را وقف نجات یکی از تالاب‌های کشورمان کرده است
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • شکایت از پورتو به‌خاطر مهدی طارمی!
  • شکایت از پورتو به خاطر مهدی طارمی!‏