Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جنرال موتورز، فورد، استلانتیس، تویوتا، وی دبلیو، هوندا، نیسان و سوبارو به دلیل کمبود تراشه تولید خود را از دست داده اند و در سطح جهانی در سه ماه گذشته یک میلیون ماشین کمتر تولید کرده اند.

در سرتاسر آمریکای شمالی، خودروسازان به دلیل کمبود تراشه‌های کوچک مجبور به تنظیم برنامه تولید شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش بینی می‌شود که در سطح جهانی، این کمبود ۶۱ میلیارد دلار برای این صنعت هزینه داشته باشد و در سه ماهه اول سال، یک میلیون وسیله نقلیه کمتر در سراسر جهان تولید شود.

اولین نشانه‌های کمبود تراشه در اواخر سال گذشته ظاهر شد و اکنون، با گذشت یک ماه و نیم از سال ۲۰۲۱، دامنه تأثیرات در حال مشاهده است. همانطور که اخیراً نیویورک تایمز متذکر شده است، یک ماشین یا کامیون جدید می‌تواند در حدود ۱۰۰ تراشه به عنوان اجزای اساسی در همه چیز، از صفحه‌های لمسی گرفته تا انتقال قدرت داشته باشد.

 به طور کلی، خودروسازان در اولویت قرار دادن وسایل نقلیه پر حاشیه خود مانند کامیون‌ها و SUV‌ها هستند و تولید وسایل نقلیه پرمخاطره را کاهش می‌دهند، اما با این وجود، این موضوع مانع کاهش تولید وسایل نقلیه مانند فورد F-۱۵۰ نشده است.

بیشتر بخوانید

پیش فروش خودرویی که استاندارد ندارد!

فورد برنامه‌های تولید را در پنج کارخانه آمریکای شمالی تنظیم کرده است، از جمله در کارخانه کامیون میشیگان دیربورن، مجمع شهر کانزاس، مجمع شیکاگو، مجمع لوئیزویل و مجمع اوکویل در انتاریو، کانادا؛ این پنج کارخانه بسیاری از وسایل نقلیه از جمله فورد اکسپلورر، F-۱۵۰ (در هر دو شهر Dearborn و Kansas City)، Escape و Edge و همچنین لینکلن Corsair، Nautilus و Aviator را جمع می‌کند.

در جنرال موتورز، کمبود تراشه اثرات مشابهی داشته است. اکنون تولید در سه کارخانه، از جمله مجمع Fairfax در کانزاس سیتی، مجمع CAMI در Ingersoll، انتاریو و مجمع San Luis Potosí در مکزیک تنظیم شده است. این سه نیروگاه مسئول کادیلاک XT۴، شورولت مالیبو و اعتدال و GMC Terrain هستند.

دو کارخانه دیگر، مجمع Ramos Arizpe در مکزیک و مجمع Wentzville در میسوری، در حال ساخت وسایل نقلیه مونتاژ شده هستند. هنگامی که ریز تراشه‌های مورد نیاز دوباره در دسترس قرار گرفتند، این وسایل نقلیه به پایان می‌رسند. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو وسایل نقلیه کمبود تراشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۰۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران

حسن جهانیان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت استان در فروردین ماه امسال بیش از ۱۷۹ هزار تردد از وسایل نقلیه باری را رصد و پایش کرده و بیش از ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ده درصد مجاز شناسایی شده است این میزان از تخلفات معادل بیش از ۱۰ درصد تردد وسایل نقلیه سنگین بوده که عدد قابل توجهی می‌باشد.

او افزود: با توجه به اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه آن اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است بنابراین کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگینی که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت بالایی در حفظ راه و کاهش هزینه‌های نگهداری آن دارد.

جهانیان گفت: بدین منظور اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را مجهز به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت کرده است.

او افزود: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست که مزایایی، چون عدم اتلاف زمان، صرفه جویی سوخت و حذف نیروی انسانی را به همراه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی کرده و اطلاعات آن را به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌کند. در مرحله بعد در باسکول‌های ثابت پلیس راه وسیله نقلیه خاطی به طور دقیق وزن شده و نسبت به اعمال مقررات از جمله اعمال جریمه، تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌گردد. "

او افزود: از دیگر مزایای استفاده از این تکنولوژی شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین، شناسایی وسایل فاقد بار نامه و مجوز حمل بار و تشکیل پایگاه آماری جامع از حمل و نقل بار در استان جهت برنامه ریزی و مدیریت بر آن است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری
  • ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران