Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از این خبرگزاری، انگلیس در پی آن است با در نظر گرفتن اقداماتی تلافی جویانه ناشی از تصمیم وزاری اتحادیه اروپا برای منع واردات صدف دو کفه ای خوراکی از انگلیس، واردات آب معدنی و چندین فرآورده غذایی را محدود کند.

اتحادیه اروپا به تازگی واردات انواع صدف دو کفه ای را از آب های معروف به کلاس "بی" (Class B آب هایی که نسبت به کلاس "آ" از پاکیزگی کمتری برخوردار است) انگلیس منع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس قوانین دیرینه اتحادیه اروپا، واردات اینگونه نرم تنان از کشورهای غیر عضو اتحادیه اروپا تنها در صورت صید از آب هایی که بالاترین کیفیت را داشته باشند، امکان پذیر است. گفته می شود صادرات صدف از آب های کلاس "آ" انگلیس که اساسا در آب های تمیزتری صید می شود، به اتحادیه اروپا همچنان مجاز است.

از تاریخ اول ژانویه (۱۲ دی)، وزرای اتحادیه اروپا در نشستی در بروکسل، منع وارادت انواع صدف از انگلیس را اعلام کردند. در حالی که کمیسیون اروپا به شبکه خبری «اسکای نیوز» گفته است این ممنوعیت به دلایل بهداشتی و برای همه کشورهای ثالث اعمال می شود، دولت «بوریس جانسون» اعلام کرد در پی صدور یک قطعنامه فوری و تلافی جویانه است.

گزارش ها نشان می دهد بازار صادرات این صدف ها اگرچه کوچک و به ارزش ۱۲ میلیون پوند در سال است، اما محل امرار معاش ماهیگیران بسیاری است. همزمان یک شرکت بزرگ صید صدف (The Sailors Creek Shellfish) در شهر «کرنوال» در جنوب غربی انگلیس اعلام کرده است در پی منع صادرات صدف به اتحادیه اروپا، شاهد از بین رفتن ۹۹ درصد تجارت خود بوده است.    

این در حالی است که پیش از این هم رسانه های انگلیسی از کاهش ۶۸ درصدی صادرات انگلیس به اتحادیه اروپا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داده بودند. کاهشی که به گفته کارشناسان ناشی از همزمانی همه گیری کووید-۱۹ و برگزیت بوده است.

در پی جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا در تاریخ یک ژانویه (۱۲ دی) و توافق تجاری میان آنها، محصولات غذایی صادراتی از انگلیس مشمول سختگیرانه ترین کنترل ها خواهند بود و اتحادیه اروپا اجازه خواهد داشت حتی محصولات تجاری صادر شده از انگلیس به ایرلند شمالی را هم بازرسی کند.  

برچسب‌ها انگلیس اتحادیه اروپا برگزیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس اتحادیه اروپا برگزیت انگلیس اتحادیه اروپا برگزیت اخبار کنکور اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۵۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه