Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل شیلات هرمزگان با حضور معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، رئیس شیلات شهرستان قشم با نمایندگان تعاونی های صیادی قشم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، در این دیدار مدیر کل شیلات هرمزگان ضمن ابراز خرسندی از حضور و خدمت به جامعه صیادی  گفت: شیلات هرمزگان با بهره گیری از  مدیران جوان و با انگیزه در کنار پیشکسوتان عرصه صید ، صیادی و دریا  با جدیت ، تلاش و بهره گیری از  دانش در جهت پیگیری و رفع مشکلات جامعه صیادی گام بر می دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرسول دریایی خام فروشی را یکی از مشکلات و مسائل پیش روی جامعه شیلاتی دانست و گفت: در دنیا هیچ آبزی دور ریز ندارد و کل اجزاء آن ها سود آور و ارز آور است که مانیز باید به آن سمت حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: با استعانت از خداوند متعال  در تلاش هستیم با استفاده از نخبه های شیلات کارگروهی شیلاتی را در جهت پیشرفت و تعالی بیش از پیش در مسیر توسعه های شیلاتی تشکیل دهیم.

مدیر کل شیلات هرمزگان در خصوص موج شکن های مردمی  تصریح کرد: شیلات با استفاده از مهندسین مشاور و مساعدت های معاونت صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران طی مکاتبات و جلساتی که با اداره بنادر و دریانوردی داشته است توانسته  مصوبات لازم را حاصل نماید  تا کلیه موج شکن ها بعد از رفع و اصلاح کلیه نواقص موجود به شیلات تحویل نمایند تا حقی از صیادان عزیز ما ضایع نگردد.

وی اظهار داشت : همچنین  مقرر شده  است بعد از تحویل موج شکن های مذکور پس کرانه های آنها نیز جهت احداث تاسیسات پشتیبانی به شیلات تحویل گردد  تا بتوانیم خدمات شایسته و در خوری را به جامعه صیادی ارائه نماییم و  از دولت و مجلس طی جلسات و مکاتبات متعدد در خواست تخصیص اعتبار جهت احداث تاسیسات پشتیبانی بنادر مردمی را نیز کرده ایم.

مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به محدود بودن ذخایر آبزی در دریا، از صیادان عزیز خواست تا  جهت حفظ و بازسازی ذخایر به بخش آبزی پروری به ویژه پرورش ماهی در دریا با محوریت پرورش گونه های بومی ورود نمایند که در این بخش شیلات با جدیت  و با استفاده از همه ظرفیت های قانونی از صیادانی که به این بخش ورود نمایند حمایت می نماید.

دریایی استفاده از سرمایه گذاران بومی جهت سرمایه گذاری در خصوص تجهیز بنادر و  استفاده از بنادر و موج شکن های مردمی جهت پرورش ماهی در قفس و پشتیبانی از سایت های آنها را از دیگر برنامه ها خواند.

وی در ادامه گفت : درحال حاضر صید پرساین با رسیدن به نهایت ظرفیت خود و افزایش شناورهای غیر مجاز به یکی از معضلات شیلات تبدیل شده است که باید در اسرع وقت نسبت به ساماندهی شناورهای غیر مجاز اقدام گردد  که  این مهم تنها با همکاری شیلات و جامعه صیادی محقق می شود.

مدیر کل شیلات هرمزگان در رابطه با لایروبی بندرباسعیدو گفت : با پیگیری های شیلات  و تخصیص اعتبار فاز مطالعات آن شروع شده که به امید خدا در سال آینده عملیات اجرایی آن نیز آغاز می گردد.

دریایی همچنین تصریح کرد: باید با استفاده از توان و دانش داخلی و استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و اعتماد به جوانان و نخبگان جامعه صیادی به سمت تولید کلیه ادوات صیادی به دست خود قدم برداریم.

مدیر کل شیلات هرمزگان  تصریح کرد: شیلات امیدوار است بنادر صیادی با استفاده از همه ظرفیت ها حتی  ظرفیت های گردشگری دریایی باعث رونق اقتصادی بیش از پیش در منطقه  گردند.

وی با بیان اینکه مشکل بازاریابی محصولات شیلاتی را باید حل کنیم و  باید در توسعه صیادی زنجیره کامل صنایع شیلاتی را داشته باشیم  گفت : امید است با همکاری جامعه صیادی درواقع  صید ، بسته بندی و فروش و صادرات توسط خود جامعه صیادی انجام شود و از خام فروشی محصولات جلوگیری نماییم.

این مقام مسئول افزود: امروزه شیلات با استفاده از ظرفیت هایی که دارد در جهت توسعه فعالیت های شیلاتی قدم بر داشته و در این رابطه  در حال انجام تفاهم نامه با بعضی کشورهای اروپایی مانند ایتالیا هستیم.

دریایی پیگیری ثبت سفارش جهت خرید ادوات صید،آمادگی هر نوع همکاری و مساعدت در احداث جایگاه اطفاء حریق ، بررسی افزایش قدرت موتور با کار کارشناسی توسط کمیته مدیریت صید و بررسی توان ذخایر،همکاری شیلات و تعاونی ها جهت کار فرهنگی در خصوص صید غیرمجاز و استفاده از ادوات صید غیرمجاز، استقبال از سرمایه گذاری در بنادر صیادی با اولویت تعاونی های صیادی،بهره برداری از بندر صیادی رمچاه تا پایان دولت و همچنین شروع تجهیز و تکمیل تخلیه صید کووه ای و دولاب، ساماندهی شناورها را از دیگر پیشنهادات، راهکارها و برنامه های مطرح شده در این نشست خواند.

وی در پایان با بیان اینکه مشکلات صیادان همیشه از دغدغه های شیلات است  و تا حد امکان جهت مساعدت به جامعه صیادی قدم بر می داریم گفت: مجموعه شیلات هرمزگان به عنوان خادم جامعه صیادی همیشه به جهت رفع مشکلات آماده هر نوع همکاری لازم است.

لایروبی حوضچه و دهنه ورودی بندرصیادی باسعیدو ، تحویل موج شکنهای ریگو ،مسن ،شیب دراز سوزا به شیلات  ، اتمام عملیات اجرایی مخازن سوخت، رفع مشکلات تخلیه صید در بنادر و موج شکن ها و در خواست صیادان جهت احداث جایگاه سوخت در بندر دوحه متعلق به سازمان منطقه ازاد قشم ، درخواست یخ سازی و انبار در بنادری که فاقد این ساختار ها هستند از جمله مشکلات مطروح از سوی جامعه صیادی در این نشست بود.

گفتنی است مدیر کل شیلات هرمزگان و هیئت همراه در سفر به شهرستان قشم از بنادر صیادی،اسکله ها،ظرفیت های شیلاتی و مراکز تخلیه صید شهرستان  مزارع پرورش ماهی در قفس در حال احداث ، مراکز فراوری و عمل اوری قشم بازدید و مسائل و موارد جامعه شیلاتی را از نزدیک مورد بررسی و دستورات لازم را صادر نمودند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قشم جامعه صیادی صید در هرمزگان مدیر کل شیلات هرمزگان جامعه صیادی موج شکن ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۶۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا

فرهاد فتوره چی مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عمده فعالیت این شرکت دانش بنیان در دو زمینه انجام می شود یکی محصولات دانش بنیان و دیگری ارائه راه حل های تکنولوژیک و دانش بنیان برای حل مسائل صنایع بالاخص صنعت دریایی.

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت در زمینه الکترونیک دریایی، تولید کننده انواع مانیتور دید در روز ، دوربین ضدانفجار، موتور ژنراتور، سیمیلاتور، پایه های شبیه سازامواج دریا، کامپیوتر استاندارد دریایی، آنتن بیسیم، پردازش تصویر و اتوپایلوت است.

وی با اشاره به ساخت نرم افزار شبیه ساز هدایت نرم افزاری شناور توسط فناوران این شرکت در این باره توضیح داد و افزود: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها (ویژه سنتورهای کنترل از راه دور)طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کند.

فتوره چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی موثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه اند، دست می یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان فهم الکترونیک از دوربین ضدانفجار به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت نام برد و گفت: این شرکت دوربین های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی ودفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.

وی درباره مشخصات این محصول توضیح داد و گفت : بدنه این محصول از جنس استیل و آلومینیوم دریایی و کاملا ضدآب است به طوری که باعث شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکستگی داشته و قابل نصب بر روی ادوات دفاعی نیز است. رنج دمایی این محصول از صفر تا ۶٠ درجه سانتی گراد است.

این مدیر دانش بنیان با اشاره به ساخت پایه های پایدار و شبیه ساز نوسانات دریایی در این شرکت گفت: شبیه سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریا از اهداف ساخت این محصول است. راستی آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی های رایانه ای و تجهیزات بازی های مکانیکی از دیگر موارد استفاده این شبیه ساز به شمار می رود.

کد خبر 6089403 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی