Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمانیان گفت: مناطق ناسالم تهران مانند باغ آذری، فرحزاد، هرندی و خلازیر از سرانه مطلوب امکانات شهری و خدمات اجتماعی فاصله گرفته اند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد رحمانیان معاون اول دادستان تهران در نشستی که با حضور دستگاه‌های ذی ربط در حوزه آسیب‌های اجتماعی پیرامون وضعیت برخی از مناطق تهران از جمله مظاهری، باغ آذری، فرحزاد، هرندی، خلازیر، دولتخواه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در دادستانی تهران برگزار شد با تاکید بر لزوم افزایش ارتقای سطح هماهنگی و اقدامات دستگاه‌ها بیان کرد: متاسفانه این مناطق کم برخوردار یا ناسالم تهران از سرانه مطلوب امکانات شهری و خدمات اجتماعی فاصله گرفته اند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت این مناطق از ابعاد مختلف قابل بحث و بررسی است، افزود: وضعیت مناطق کم برخوردار از ابعاد مختلف امنیتی، روابط اجتماعی، فرهنگی و ... قابل بررسی است و باید دید چرا این مناطق مبدا شکل گیری آسیب‌های اجتماعی شده اند.

معاون اول دادستان تهران با بیان اینکه شکل گیری این مناطق در شان نظام جمهوری اسلامی نیست، اظهار کرد: متاسفانه در این مناطق شاهد خرید و فروش موادمخدر، حضور معتادان متجاهر، اتباع بیگانه غیرمجاز، مزاحمت برای نوامیس مردم و بعضا خرید و فروش مشروبات الکلی هستیم که نگران کننده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه راهکار‌های اجرایی برای رفع معضلات اجتماعی در این مناطق اشاره کرد و ادامه داد: دستگاه‌های مختلف خدمات رسان و همچنین دستگاه‌های حاکمیتی مانند استانداری و فرمانداری در این مناطق زحماتی کشیده اند، اما متاسفانه شاهد وضعیت نامناسبی در این مناطق هستیم که باید برای رفع این مشکلات و معضلات تمامی دستگاه‌ها هماهنگ با هم ورود کنند.

رحمانیان با اشاره به وظایف دادستانی در حوزه احیای حقوق عامه و پیگیری آن بیان کرد: یکی از موضوعات اساسی در بحث حقوق عامه موضوع برخورداری این مناطق کم برخوردار از امکانات و توانمندی‌هایی است که باید در اختیارشان قرار گیرد و در صورت تحقق این امر بستر ایجاد آسیب‌های اجتماعی از بین می‌رود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم و حقوق عامه دادستانی تهران اقدامات لازم برای رفع مشکلات این مناطق را به چند دسته تقسیم کرد و گفت: یکی از این اقدامات در این حوزه اقدامات کاربری است که با ایجاد و تاسیس فرهنگسرا، پارک، بوستان و مکان‌های فرهنگی انجام شدنی است تا خدمات فرهنگی و اجتماعی را به صورت مطلوب به مردم ارائه دهد.

وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که محیط سالم نشود تلاش‌ها به نتیجه نمی‌رسد، اظهار کرد: یکی دیگر از اقدامات اساسی که باید در این مناطق انجام شود سالم سازی محیط است که متاسفانه در حال حاضر شاهد استعمال موادمخدر به صورت علنی، خرید و فروش اسلحه و... هستیم از این رو دستگاه‌های انتظامی و امنیتی باید نسبت به سالم سازی محیط اقدام کنند.

رحمانیان با تاکید بر لزوم انجام اقدامات به صورت قرارگاهی توضیح داد: در حال حاضر در این مناطق اقداماتی انجام شده، اما متاسفانه نتایج مطلوبی به دست نیامده است از این رو باید فعالیت‌ها به صورت قرارگاهی و با مدیریت واحد توسط دستگاه‌ها انجام شود از این رو برای ١٣ دستگاه ١٠٠وظیفه احصاء شده که تمامی این وظایف، وظایف قانونی دستگاه هاست و مکاتبات لازم با این آن‌ها انجام شده است.

معاون اول دادستان تهران با اشاره به اینکه دادستان از باب مدعی العموم انجام وظایف دستگاه‌ها را دنبال می‌کند، اظهار کرد: دادستانی به دنبال برخورد قهری نیست و معتقدیم این مسائل در یک فضای مسالمت آمیز باید مرتفع شود البته باید در نظر گرفت که فراتر از وظایف قانونی مسئولیت شرعی و وجدانی ماست.

وی گفت: دادستانی تهران به دنبال رفع آسیب‌های اجتماعی این مناطق با همکاری و تعامل است و در مرحله آخر از ضمانت‌های اجرایی استفاده می‌کند از این رو همه باید کمک کنیم تا مشکلات این مناطق حل شود.

رحمانیان در ادامه به جمع بندی نتایج این نشست پرداخت و ادامه داد: تا زمانی که این مناطق باشند به طور حتم مناطق دیگر هم از امنیت اجتماعی، اقتصادی و ... با مشکل رو به رو خواهند بود.

وی گفت: بر این اساس باید تا اردیبشهت ماه سند توسعه و ارتقای امنیت و رفع آسیب‌های اجتماعی این محلات تهیه شود و دستگاه‌های ذی ربط وارد شده و با اختصاص اعتبار از مراکز علمی کمک بگیرند.

معاون اول دادستان تهران با بیان اینکه تا زمان تهیه این سند باید از جزیره‌ای عمل کردن خودداری شود؛ تاکید کرد: بر این اساس باید برای این قرارگاه کمیته‌هایی تعریف تا اقدامات به صورت منظم و منسجم دنبال شود.

وی همچنین خواستار جلوگیری از توسعه این مناطق شد و اظهار کرد: متاسفانه شاهدیم برخی به اراضی ملی در این مناطق تجاوز کرده و دستگاه‌های خدمات رسان هم به این افراد خدماتی از جمله برق، گاز و ... ارایه داده اند که باید در این راستا نیز دقت نظر شود.

رحمانیان به موضوع فعالیت ضایعاتی‌ها هم اشاره کرد و گفت: چرا قانون مدیریت پسماند به خوبی اجرا نمی‌شود این جای سوال است چرا به دادستانی اعلام نمی‌شود یا اگر اعلام شده، اما مجازات‌ها بازدارنده نبوده اعلام کنند تا موضوع بررسی شود.

وی همچنین خواستار همراهی کردن مردم برای تحقق این امر شد و ادامه داد: اگر این مناطق را گل و بلبل کنیم، اما مردم همراه نباشند بی فایده است از این رو باید از ظرفیت‌های نیرو‌های مقاومت بسیج استفاده شود، زیرا موتور محرک این کار مردم هستند.

معاون اول دادستان تهران خواستار آموزش مهارت‌های اجتماعی مردم این مناطق شد و افزود: در این حوزه بهزیستی، سازمان نظام روانشناسی و... باید ورود کنند و مهارت‌های اجتماعی را به آن‌ها آموزش دهند.

وی همچنین به مدیران دستگاه‌هایی که به وظایف قانونی خود عمل نمی‌کنند هشدار داد که دادستانی با مدیرانی که در انجام وظایف خود سهل انگاری کنند برخورد می‌کند و هیچ مسامحه‌ای ندارد.

در این نشست مسئولان دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری، فرمانداری، سپاه و... مشکلات و مسائل خود را مطرح کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هوای ناسالم هوا دادستان مناطق تهران معاون اول دادستان تهران آسیب های اجتماعی خرید و فروش دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!

زی‌سان: یوهان اشترویس، دریانورد بخت برگشته هلندی در عصر حکومت شاه سلیمان صفوی (اسفند ۱۰۲۶ – ۸ مرداد ۱۰۷۳ خورشیدی/ فوریه ۱۶۴۸ – ۲۹ ژوئیه ۱۶۹۴ میلادی) به عنوان برده وارد ایران می‌شود. او ماجرایی خواندنی را از تعداد زیاد حمام‌ها و علاقه ایرانیان به حمام کردن را روایت می‌کند.

به گزارش «زی‌سان»، یوهان اشترویس در ۱۶۲۸ م / ۱۰۳۸-۱۰۳۷ ق یا ۱۶۲۹ م / ۱۰۳۹-۱۰۳۸ ق در روستایی به نام رومر در نزدیکی آمستردام هلند متولد شد. او روایتی جالب از تفاوت رفتار ایرانیان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل با بردگان را نقل می‌کند. 

او پس از چند مرحله گشت و گذار در شرق آسیا، مدیترانه، اروپا و شمال آفریقا، از بد روزگار در جریان سکونت در روسیه تزاری، با شورش قزاق‌ها مواجه شد. او و همراهانش برای فرار از دست شورشیان از آستراخان فرار و رهسپار ایران شدند که در میانه راه از سوی تاتار‌ها به اسارت در آمدند. 

بیشتر بخوانید علاقه زیاد ایرانیان به حمام کردن در ۴۰۰ سال قبل! روایت خواندنی برده هلندی از فرهنگ چندهمسری در میان ایرانیان ۴۰۰ سال قبل اگر بپذیری ختنه شوی و مسلمان، این دو زن زیبا را به تو می‌بخشیم! 

تاتار‌ها اشترویس را به بازرگان ایرانی به نام حاجی محمد صالح فروختند. این بازرگان نیز در سال ۱۶۷۰ این دریانورد هلندی را به عنوان برده به تاجر ثروتمند دیگری به نام حاجی بایران علی از اهالی دربند می‌فروشد. اشترویس در جریان اقامت در ایران اطلاعات ارزشمندی را از ایران آن دوران (عصر شاه سلیمان صفوی) ارائه می‌دهد. 

گزارش‌هایش در مورد خودکشی، قتل، اعدام، روسپی‌گری، دزید، راهزنی و رباخواری و... تصویری گویا از مسائل ایران آن دوران به خصوص در شهر‌های شماخی و دربند است. البته اشتروس توصیفی جالب و خواندنی را از شمال تا جنوب ایران -از اردبیل تا گمبرون (بندرعباس) - ارائه می‌دهد. 

نکته قابل توجه روایت‌های این هلندی بخت برگشته این است که او به عنوان برده در ایران حضور داشته و هیچ‌گونه فرصتی برای ارتباط با اصحاب قدرت نداشته است. روایت او تصویری واقعی از بطن جامعه ایران حدود ۴۰۰ سال قبل است. 

در ادامه روایت اشترویس از تفاوت رفتار ایرانیان با بردگان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل را می‌خوانید:

«ساکنان دربند به خرید و فروش برده اشتغال دارند و برده کالای اصلی و تقریباً تنها کالایی است که در آن شهر معامله می‌شود. برده‌ها را از تاتار‌ها خریداری می‌کنند و همه آنها را به ایران میفرستند و از این طریق درآمد هنگفتی به دست می‌آورند. با برده‌هایی که برای خرید و فروش به اینجا میآورند مانند حیوانات وحشی رفتار می‌کنند. 

هنگامی که می‌خواهند برده‌ای را خریداری کنند او را عریان می‌کنند و مانند خوک و گوساله به بدنش دست می‌زنند. با برده‌ها بسیار بی رحمانه رفتار می‌کنند و اگر ترس ضرر مالی نباشد، احتمالاً بسیاری از آنها جان‌شان را از دست می‌دهند. همان طور که قبلاً گفته شد مردم این منطقه طبیعتاً فرومایه و بد اخلاق اند.

با این حال ایرانی‌ها در قیاس با تُرک‌ها چندان با برده‌ها بدرفتاری نمی‌کنند. وقتی در گالی‌ها (اشاره به دورانی که روی کشتی‌های کوچک ونیزی ملوان بود) بودم به این تفاوت پی بردم. 

ایرانیی‌ها در قیاس با مردم الجزایر، تریپولی، تونس و سایر شهر‌های بربر‌ها نیز با برده‌ها بهتر رفتار می‌کنند. در آن مناطق با برده‌ها رفتار بدتری دارند و آنها را وادار می‌کنند دین‌شان را ترک کنند. گزارش‌های کسانی که به دست آن مردم بی رحم اسیر شدند، این ادعا را اثبا‌ت می‌کند.»

tags # تاریخ ایران ، صفویان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • بررسی قرارداد خرید ۴۰ هزار دستگاه اتوبوس، ون و تاکسی از چین 
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • احکام شرعی | حکم خرید و فروش سگ
  • فروش اینترنتی دارو
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر