Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، صمد رفیعی سخنگوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی در حوزه‌های دام و شیلات، گلخانه و گیاه پزشکی مجوز‌ها را صادر می‌کند. ما صدور مجوز‌های کشاورزی را راهی برای هدایت سرمایه‌های مردم به سمت تولید می‌دانیم و اگر می‌خواهیم در این زمینه موفق عمل کنیم باید در صدور مجوز‌ها تسهیل ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: سازمان نظام مهندسی تلاش کرده است که صدور مجوز‌ها را تسهیل کند و هیئت مقررات زدایی به خوبی همکاری کردند و خیلی از قوانین دست و پا گیر حذف شده است.

این مقام مسئول گفت: در صدور مجوز‌ها خیلی از ارگان‌ها دخیل هستند هر فردی که می‌خواهد وارد بخش کشاورزی شود باید از چهار مرحله عبور کند. اولین مرحله اخذ پروانه تاسیس، دومین مرحله تسهیلات بانکی، مرحله سوم مجوز احداث و در آخر هم مجوز بهره برداری است که مرحله اول و آخر را سازمان نظام مهندسی انجام می‌دهد.

وی ادامه داد:، اما بقیه اخذ مجوز‌ها را دیگر ارگان‌ها صادر می‌کنند به طور مثال یک فرد می‌خواهد شروع به فعالیت کند به راحتی مجوز تاسیس را می‌گیرد، ولی برای دریافت تسهیلات بانکی و مجوز‌های احداث باید کفش آهنین به پا کند و شاید حدود یک سال زمان ببرد که مجوز‌ها را اخذ کند.

این مقام مسئول بیان داشت: در بخش پروانه تاسیس یک فرد حدود ۱۴ روز زمان می‌خواهد تا این پروانه را از سازمان نظام مهندسی اخذ کند و یا در بخش دامداری وقتی فردی می‌خواهد پروانه تاسیس را بگیرد ۲۹ روز طول می‌کشد تا این پروانه برای او صادر شود.

او گفت: برای صدور مجوز گلخانه، سازمان نظام مهندسی زمین ۳۰۰ متر بالاتر را مجوز می‌دهد و پایین‌تر از این متراژ را وزارت جهاد کشاورزی مجوز می‌دهد.

وی ادامه داد: سازمان نظام مهندسی هیچ وقت نمی‌خواهد نیرو‌ها و یا دانش آموخته هایش را به کشاورزان و کار آفرینان تحمیل کند بلکه ما به دنبال تسهیل فعالیت کارآفرینان و کاهش هزینه آن‌ها هستیم.

این مقام مسئول گفت: ما ۱۵ هزار مهندس فنی داریم که صاحبان مشاغل می‌توانند از آن‌ها برای بهبود کسب و کارشان استفاده کنند، ولی این را قبول داریم که همه این مهندسان در یک سطح نیستند و اگر صاحبان مشاغل از آن‌ها راضی نباشند می‌توانند در خواست بدهند و یک مهندس دیگر به کمکشان بیاید.

او بیان داشت: ما سامانه ای در نظام مهندسی کشاورزی آماده کرده ایم به نام سامانه سما که کار آفرین می‌تواند مهندسی را که می‌شناسد را هم انتخاب کند تا او به کسب و کارش کمک کند.

رفیعی گفت: همه کارشناسانی که کارآفرینان می‌خواهند از آن‌ها بهره ببرند باید عضو سازمان نظام مهندسی باشند این الزام به این دلیل به وجود آمده که اگر کارشناسی که از طرف سازمان نظام مهندسی معرفی شد و طرحش باعث متضرر شدن کار آفرین بود سازمان نظام مهندسی باید پاسخ گو باشد.

وی ادامه داد: عضویت در نظام مهندسی به سرعت و در صورت کامل بودن مدارک فرد طی ۲۴ ساعت انجام می‌شود.

او گفت: اگر بخواهیم مثالی از فعالیت کارشناسان نظام مهندسی بگوییم این است که یک تولید کننده مرغ در آذربایجان غربی داشتیم که چندین میلیارد هزینه کرده بود، ولی زیان ده شده بود و وقتی کارشناس ما به آن تولیدی رفت وضعیت کسب و کارش بهبود پیدا کرد.

رفیعی ادامه داد: به تازگی یک مصوبه تسهیل از هیئت مقررات زدایی ابلاغ شده که به کار آفرین کمک می‌کند با یک تعهد محضری کارش را شروع کند و در گیر استعلامات نباشد و در حین شروع کار باید استعلاماتش را بگیرد و هم زمان کارش را انجام دهد. البته ما دنبال این موضوع بودیم که این استعلامات به طور کلی حذف شود.

او گفت: ۲۳ بهمن با استان‌ها مکاتبه‌ای انجام داده ایم و تعهد محضری بر روی سامانه‌های سانکا و سما بارگزاری شده و کارآفرینان می‌توانند از این تعهد نامه‌ها استفاده کنند.

وی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی مجری دستوراتی است که از طرف دولت ابلاغ می‌شود. لازم به ذکر است به تبصره ۴ هم اشاره کنم خیلی از فرآیند‌ها را قفل کرده است و ما مکاتباتمان را انجام داده ایم که این تبصره تغییر کاربری اراضی برای تولید کننده‌ها مشکل ساز شده است. البته در حال حاضر خیلی از استعلامات حذف شده است فقط استعلامات برق و گاز مانده که آن‌ها هم به تدریج کاهش می‌یابد و در پایان اقدام دیگری که انجام داده ایم ایجاد وحدت صدور مجوز‌ها است که می‌تواند کمک خوبی به تولید کننده‌ها انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بخش کشاورزی تسهیلات بانکی سازمان نظام مهندسی کشاورزی صدور مجوز ها مجوز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۹۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدعلی نیک‌بخت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع میوه و سبزی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود. ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیک‌بخت با اشاره به شیوه وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار کالاهای اساسی، گفت: تامین از طریق تولید داخل را دنبال می‌کنیم به همین دلیل سیاست حداکثرسازی و یکنواختی تولید محصولات کشاورزی را دنبال می‌کنیم تا نوسانات کمی و قیمتی به حداقل برسد. همزمانی عید نوروز و ماه رمضان فشار زیادی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد کرد، اما با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده با کشاورزان، عرضه محصول به بازار و قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی عرضه به اندازه کافی انجام شود قیمت متعادل می‌شود. تک تک محصولات در بخش‌های تولید، عرضه و نظارت را دنبال می‌کنیم. مازاد نیاز کشور را بدون محدودیت صادر می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی در سال ۱۴۰۳ گفت: پیوند بین صنعت، بازرگان و تجارت با بخش تولید و کشاورزی را طبق تجربه سال گذشته ادامه می‌دهیم. صنایع غذایی به عنوان بخشی از زنجیره که مسوولیت فرآوری محصولات خام مواد کشاورزی را بر عهده دارد، مورد توجه جهاد کشاورزی است. این صنایع به خدمت تولیدکنندگان درآید. به عنوان مثال انواع میوه، سبزی‌جات و سیفی‌جات امکان فرآوری، عرضه به بازار داخل و صادرات را دارد.

نیک‌بخت ادامه داد: به صورت مرتب با صاحبان صنایع کشاورزی جلسه داریم و آنان را تشویق به خرید محصولات مازاد کشاورزان می‌کنیم تا این هدف‌گذاری انجام شود. برای محصولاتی چون برنج، چای و دانه‌های روغنی در تلاشیم دولت خرید تضمینی را انجام ندهد، بلکه بازرگانان وارد کننده یا کارخانجات تولید کننده را وارد به انجام این کار کنیم. به عنوان مثال اعلام کردیم ۷۰ هزار تن دانه روغنی را بازرگانان و وارد کنندگان روغن یا دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری کنند.

وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار میوه، گفت: هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد. گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229149 برچسب‌ها میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی