Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فریدون رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در تشریح ویژگی‌های ویروس جهش یافته کرونا اظهار داشت: از ویژگی‌های این ویروس خاصیت جهش یافتگی ژنتیکی آن است.

او افزود: این ویروس با استفاده از خاصیت سرایت پذیری بالا در بازه زمانی بسیار کوتاهی در سراسر جهان گسترش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

روند شیوع بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری افزایشی است

رحمانی اضافه کرد: هرچقدر که ویروس افراد بیشتری را مبتلا کند، تکثیر پیدا کند و گردش بیشتری داشته باشد به همان نسبت قابلیت جهش یافتگی آن تشدید می‌شود.

او با بیان اینکه قطعاً طی شیوع بیماری کرونا ویروس در مناطق مختلف بار‌ها جهش‌های متعددی داشته است ادامه داد: معروف‌ترین نوع جهش یافته آن نوع انگلیسی است که با سرعت زیادی در حال سرایت به نقاط مختلف جهان است.

رحمانی با ابراز نگرانی نسبت به اینکه در شرایطی که شاهد سیر نزولی بیماری و در شرایطی مشابه خردادماه هستیم و مردم حساسیتشان نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کمتر شده است گفت: با ورود ویروس جهش یافته به کشور با معضل جدی مواجه خواهیم شد.

او افزود: این در حالی است که درگیر شدن جوانان‌تر‌ها و کودکان بر شدت نگرانی‌ها می‌افزاید.

رحمانی اضافه کرد: بالاتر بودن سرعت انتشار ویروس در افراد با سنین پایین و خاصیت انفجاری ویروس در جامعه و بروز عوارض حادتر و قدرت سرایت پذیری بیشتر آن، همگی از ویژگی‌هایی است که به نگرانی‌های ویروس جهش یافته انگلیسی دامن می‌زند.

او با بیان اینکه در ویروس قبلی، سیر انتقال بیماری با سرعت کمتر و در ابتدا خانواده و اطرافیان نزدیک فرد مبتلا و بعد از ۲ تا ۳ هفته علایم بارز و به مرور حاد‌تر می‌شد گفت: در ویروس جهش یافته هر فرد آلوده به طور همزمان می‌تواند حدوداً ۶ نفر را آلوده کند.

رحمانی افزود: همچنین در ویروس قبلی علایم در فرد مبتلا به تدریج با تب، لرز، تنگی نفس و به مرور با درگیری ریوی بروز پیدا می‌کرد، ولی در نوع جهش یافته آن به سرعت علایم به سمت وخیم شدن و درگیری شدید ریوی پیش می‌رود.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ویروس جهش یافته کرونا دستورالعمل های بهداشتی ویروس جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این بالگرد علاوه برآنکه با سرعت ۴۰۰ کیلومتر برساعت و ۵۰ درصد سریع تر از نمونه های فعلی پرواز می کند، ۲۵ درصد سوخت کمتری مصرف می کند.

شرکت ایرباس هلی کوپترز در سال ۲۰۱۳ میلادی با ابزار آزمایشی X۳ رکورد سرعت بالگرد را شکست، به طوریکه سرعت آن به ۴۷۲کیلومتر برساعت رسید. اکنون شرکت با هلی کوپتر جدید خود قصد دارد همان فناوری را در پروژه تحقیقاتی اروپاییClean Sky ۲ برای بازار تجاری به کار گیرد و همزمان آن را به وسیله پروازی کارآمدتر و حافظ محیط زیست تبدیل کند.

هرچند هلی کوپتر جدید که ریسر(Racer) نام دارد، ظاهری مشابه نمونه های معمول در بازار دارد اما برای پرواز با سرعت بالا طراحی شده است. آئرودینامیک این هلی کوپتر برای سرعت های زیرسرعت صوت بهینه شده و از سوی دیگر سیستم پیش رانش ۲ موتور دارد که روی جعبه های بال ها تعبیه شده اند تا هنگام پرواز با سرعت ۵۰ درصد سریعتر از هلی کوپتر های معمول نیروی لیفت را فراهم کنند.

دلیل این امر آن است که هلی کوپترها در سرعت بالا با مشکلات زیادی روبرو می شوند زیرا هنگامیکه پروانه های هلی کوپتر می چرخند، یک طرف به سمت جلو و سمت دیگر به طرف عقب حرکت می کند. در سرعت پایین چنین امری تاثیر زیادی ندارد اما در سرعت بالا چنین تمایز ممکن است عملکرد ابزار را در هم بریزد.

برای اجتناب از چنین امری هلی کوپتر ریسر هنگامیکه به سرعت بالا می رسد، اتکا به پروانه ها را ۱۵ درصد کاهش می دهد و کنترل را به موتورهای به جلو پیش راننده و جعبه های روی بال ها واگذار می کند. علاوه بر آن ۲ موتور Aneto-۱X توسعه یافته اند که بخشی از سیستم جدید هیبریدی-برقی- حافظ محیط زیست هستند. با کمک این بحش یکی از موتورها در وضعیت کروز می تواند خاموش شود. این به معنای انتشار دی اکسید کربن کمتر و کاهش ۲۵ درصدی مصرف سوخت به ازای هر مایل است.

به گفته ایرباس هلی کوپتررز نخستین پرواز نمونه اولیه ریسر ۳۰ دقیقه طول کشید.

کد خبر 6088918 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند