Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تلاش فناوران ایرانی، انواع ابزارهای الکترونیکی درون‌چاهی و سرچاهی ایران‌ساخت شد و در اختیار صنایع قرار گرفت.

دست‌یابی به ایده‌های نو، تمرکز بر پژوهش و فناوری‌های روز دنیا و ارتباط تنگاتنگ با صنعت را هدف قرار دادند و از سال 90 فعالیت خود را زیرنظر مرکز تخصصی دانشگاه نفت اهواز و پارک علم و فناوری خوزستان آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاصل این تلاش فناورانه تولید دو محصول اندازه‌گیری دما و فشار درون‌چاهی است.

شرکت دانش‌بنیاد آریا ایرانیان، با اتکا به دانش بومی و به‌کارگیری علوم نوین صنعتی با فناوری بالا و تجاری سازی دستاوردهای علمی توانسته نیاز صنایعی مانند نفت، گاز و پتروشیمی را مرتفع کند. بنا به گفته حمیدرضا رفیعی‌زاده مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، مجموعه آریا ایرانیان به عنوان بنگاهی اقتصادی و دانش‌محور در این صنایع فعالیت می‌کند. این شرکت پیشرو در تولید محصولات متنوع و ارائه خدمات فنی و مهندسی در پروژه‌های گوناگون است.

وی افزود: طراحی، ساخت و تعمیر ابزارهای الکترونیکی درون‌چاهی و سرچاهی مورد استفاده در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی را هدف گرفتیم. ابزاری که با فناوری بالا در زمینه اندازه‌گیری دما و فشار درون‌چاهی کاربرد دارد.

این فعال فناور در ادامه بیان کرد: این محصول یک ابزار درون چاهی است که برای اندازه‌گیری فشار و دمای چاه‌های نفت و گاز مورد استفاده قرار می‌گیرد که اطلاعات دما و فشار را در خود ذخیره می‌کند. پس از روی سطح آمدن، اطلاعات مورد نظر از آن بازیایی می‌شود.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: ما به دنبال کسب ارزش حداکثری از طریق توسعه و گسترش زنجیره ارزش و افزایش مزیت‌های رقابتی و پایدار در سطح ملی و بین‌المللی هستیم.

به گفته وی، استفاده از آخرين استانداردها و ضوابط اجرایی، بهره‌گيری از فناوری نوين، ارائه ایده‌های خلاق، بهره‌گيری از دانش و تجارب متخصصان و كارشناسان، ارتقای کیفیت، تقویت تولید، توزیع و فروش و صادرات به كشورهای هدف با كمك توسعه ارتباطات قوی و توسعه فناوری مهم‌ترین هدفی است که در شرکت پیگیری می‌شود.

به گزارش «انرژی امروز» از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رفیعی‌زاده همچنین بیان کرد: محصول دیگر ما در عملیات‌های مشبک‌کاری در چاه‌های نفت و گاز برای جلوگیری از انفجارهای ناخواسته در حین عملیات کاربرد دارد. با توجه به اینکه چاشنی‌های الکتریکی به امواج رادیویی و بارهای الکتریکی ساکن حساس هستند این سیستم  به‌گونه‌ای طراحی شده است که امواج را در مدار خود تخلیه می‌کند و مانع رسیدن این امواج به چاشنی الکتریکی می‌شود. این محصول ریسک و خطرات عملیات‌ها را کاهش می‌دهد.

 

برچسب هااندازی گیری دما و فشار درون چاه‌های نفت و گاز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو چاه های نفت و گاز درون چاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود.

مرتضی نصوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از وظایف اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان، پیش‌برد فعالیت‌های شهرداری در راستای توسعه کالبدی اکوسیستم کارآفرینی شهر است، این موضوع در طرح شورای اسلامی شهر با عنوان تقویت تولید و خدمات دانش‌بنیان در مدیریتی شهری تصویب شد و شهرداری موظف است از فضاهایی که در اختیار دارد به شکلی استفاده کند تا توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته همکاران ما در حوزه مدیریت پژوهش فضاهایی را شناسایی کردند تا بتوانیم شاهد این توسعه باشیم، افزود: در یکی از بخش‌ها با کمک سازمان فرهنگی شهرداری، تعدادی فرهنگ‌سرا به این کار اختصاص پیدا می‌کند، سال گذشته در منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان فعالیت را آغاز کردیم، مقدمات انجام شده و مرکزی تحت عنوان «مرکز نوآوری اصفهان پیش‌رو» در ضلع شمالی این دانشگاه خواهیم داشت.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: در نظر داریم سال جاری با همکاری شرکت متروی اصفهان، یکی از ایستگاه‌های خط یک مترو را به مرکز نوآوری اختصاص دهیم، موافقت اولیه دریافت شده و مشغول دریافت مجوز هستیم.

نصوحی با بیان اینکه کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود، گفت: اولویت در این فضاها با موضوعات مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم شرکت‌هایی در این فضاها جذب شوند و حضور داشته باشند که کسب و کاری که قصد توسعه آن را دارند، متناسب با نیازهای مجموعه مدیریت شهری باشد.

کد خبر 747464

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد