Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-29@19:11:35 GMT

مادری که با وجود سرطان، جنینش را نجات داد

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۵۰۶۹

مادری که با وجود سرطان، جنینش را نجات داد

فداکاری مادری ۲۱ ساله مبتلا به سرطان که برای نجات جان جنینش شیمی درمانی انجام نداد سوژه رسانه‌ها شد.

به گزارش شریان نیوز،از مادر همیشه به عنوان نماد فداکاری و عشق بی‌دریغ یاد می‌شود. مادرها در زندگی فداکاری‌های زیادی می‌کنند و در بعضی موارد نیز به خاطر فرزندانش حاضرند حتی از جان خود نیز بگذرند.

 

خبری در فضای مجازی در مورد فداکاری یک مادر منتشر شد که همه را تحت تاثیر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبر در مورد مادری جوان بود که در میانه راه بارداری متوجه شده بود که سرطان دارد. پزشکان از  این زن که در هفته ۱۶ بارداری خود قرار داشت درخواست کردند که مراحل درمان سرطان خود را شروع کند. شروع شیمی‌درمانی برای این زن مستلزم این بود که جنین خود را سقط کند!

 

این مادر قبلا یک کودک خود را سقط کرده بود و دچار آسیب‌هایی شده بود. او اگر این دفعه بچه را سقط می‌کرد دیگر نمی‌توانست مادر شود. او ترجیح داد که درمان خود را دیرتر آغاز کند تا بتواند کودک خود را به دنیا بیاورد. پزشکان به او توصیه کردند که اگر درمان خود را زودتر شروع نکند ممکن است که بیماری او رشد کند و دیگر نشود جلوی پیشرفت آن را گرفت؛ اما این مادر فداکار گفت که اگر بتواند کودکش را به دنیا بیاورد، از دست دادن جانش برایش اهمیتی ندارد.

الی به دکترها گفت: هیچ فرصتی در این کره خاکی وجود ندارد که بخواهم نوزادم را سقط کنم. من سرطان را تا آنجا که بتوانم از ذهنم دور می‌کنم و تمرکزم را به روی بچه می‌گذارم. نمی‌توانستم صبر کنم که مادر شوم.

در اکتبر ۲۰۱۹ بیماری لنفوم هوچکین در مرحله دو در او تشخیص داده شد. چند روز پس از به دنیا آمدن فرزند سالمش به نام کانی با وزن ۱۲ پوند، اسکن‌ها نشان داد که سرطان الی بدتر شده است. وی گفت: من از تصمیمم پشیمان نیستم و با توجه به انتخاب دوباره همان تصمیم را گرفتم. او بالاخره مراحل شیمی‌درمانی خود را شروع کرد.

در دور چهارم شیمی درمانی او شجاعانه عکس‌هایی از ریزش موی خود را به اشتراک می‌گذاشت. اسکن‌ها نشان می‌داد که بدن الی به خوبی به درمان پاسخ می دهد. وی در سپتامبر ۱۲ دوره شیمی درمانی را به پایان رساند.

منبع: شریان

کلیدواژه: شیمی درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

دکتر حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه های شهید باهنر کرمان و ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دکتر هاشمی پور در حوزه فناوری دارای یک شرکت دانش بنیان با تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. 

وی دارای فعالیتهای اجرایی متعدد در سطح ملی و استانی است. همچنین در حوزه ارتباط با صنعت پروژه های صنعتی متعددی با صنایع مختلف دارد که نتایج عملی و کاربردی داشته است.

دستاورد مجموعه این فعالیت ها منجر به آن شد که در سال ۱۴۰۱ از سوی وزارت عتف، دانشمند برتر کشور در حوزه ارتباط با صنعت معرفی شود.

گفتنی است: طی مراسمی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه با حضور مسئولین کشوری در دانشگاه تهران از دکتر هاشمی پور به عنوان استاد نمونه کشوری تقدیر و تجلیل خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • استفانو پیولی: برای کسب این نتیجه فداکاری کردیم؛ سعی می کنیم رده دوم را حفظ کنیم
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد