Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه در نشست عادی خود امکان اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه را به‌دلیل محکومیت الکسی ناوالنی به زندان و سرکوب گسترده هواداران وی در دستور کار قرار می‌دهند.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، قرار است آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس در این نشست شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکان تحریم مقام‌های روسیه تنها دو هفته پس از سفر جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به مسکو مطرح می‌شود. آقای بورل و سرگئی لاوروف جمعه دو هفته پیش و در یک کنفرانس مطبوعاتی گفته بودند که «رایزنی میان مسکو و بروکسل با وجود همه اختلاف‌ها ادامه خواهد یافت.»

با این حال اخراج دو دیپلمات اروپایی از روسیه، انتقال الکسی ناوالنی به زندان و سرکوب گسترده معترضان مناسبات میان دو طرف را در روزهای گذشته بیش از پیش بحرانی کرده است.

یک مقام آگاه دیپلماتیک روز یکشنبه به خبرگزاری روزتیر گفت: «تنها راه آزادی الکسی ناوالنی اعمال تحریم‌های سخت علیه رهبران مسکو است.» خبرگزاری فرانسه هم به نقل از یک دیپلمات دیگر اروپایی گزارش کرد که انتظار می‌رود در نشست روز دوشنبه، وزرای خارجه ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا بر سر تحریم رهبران روسیه به توافق برسند و پس از آن، کارشناسان فهرست افرادی که باید مجازات شوند را تهیه کنند.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه هفته گذشته در گفت‌و‌گو با یک رسانه داخلی، احتمال قطع روابط میان مسکو و بروکسل را منتفی ندانسته و اتحادیه اروپا را به بدبینی شدید نسبت به روسیه متهم کرده بود.

الکسی ناوالنی، منتقد سرسخت ولادیمیر پوتین شامگاه یکشنبه ۱۷ ژانویه و در بدو ورود به فرودگاه مسکو بازداشت شد. آقای ناوالنی سه ماه قبل بر اثر مسمومیت با آنچه عامل اعصاب نوویچوک عنوان می‌شود، برای درمان به آلمان منتقل شده بود. حکم دو سال و نیم حبس تعلیقی وی به‌دلیل نقض شرایط آزادی مشروط به اجرا گذاشته شده است. در هفته‌های گذشته، پلیس روسیه بیش از هزار نفر از معترضان به بازداشت این چهره برجسته اپوزیسیون را بازداشت کرده است.

برچسب هااتحادیه اروپا (EU) الکسی ناوالی پساتحریم روسیه سرگئی لاوروف

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اتحادیه اروپا EU پساتحریم روسیه سرگئی لاوروف آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو الکسی ناوالنی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۵۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات