Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا اعلام کرد: واکسن‌های کرونای شرکت‌های فایزر و مُدرنا عوارض جانبی کمی دارند و بیشتر این عوارض جدی نیستند.

این مرکز در بیانیه ای مطبوعاتی افزود: عوارض جانبی مرتبط با تزریق این واکسن های کرونا به میزان تقریبا یک عارضه در هر ۲ هزار دوز گزارش شده است و بیش از ۹۰ درصد این عوارض در دسته عوارض «غیر جدی» قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 داده ها نشان می دهند که سردرد شایع ترین عارضه جانبی و به دنبال آن خستگی و سرگیجه قرار دارد.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا همچنین اعلام کرد: اگرچه ۱۱۳ مورد مرگ نیز پس از دریافت این واکسن ها گزارش شده است، اما هیچ یک از این موارد مرتبط با تزریق واکسن نبوده و حدود ۶۵ درصد از این تلفات مربوط به ساکنان خانه های سالمندان بوده است.

طبق اعلام این مرکز این یافته ها براساس ۱۳.۸ میلیون دوز اولیه واکسن کرونای شرکت های فایزر- بایون تک و مُدرنا به دست آمده است که از ۱۴ دسامبر ۲۰۲۰تا ۱۳ ژانویه ۲۰۲۱ (۲۴ آذر تا ۲۴ دی ۹۹ ) در آمریکا تزریق شدند.

این مطالعه نشان داد که در مورد هر ۲ واکسن های کرونا فایز و مدرنا که باید در ۲ دوز تزریق شوند و برای استفاده در اواسط دسامبر مورد تایید قرار گرفتند، کمتر از هفت هزار عارضه جانبی گزارش شده است.  

این مرکز در این بیانیه تصریح کردند: ارایه دهندگان خدمات بهداشتی و دریافت کنندگان واکسن می توانند در مورد بی خطری واکسن های کرونای شرکت های فایزر-بایون تک و مدرنا اطمینان داشته باشند.  

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، کمتر از ۱۰ درصد از عوارض جانبی گزارش شده جدی و یا تهدید کننده زندگی تلقی می شوند، این رقم شامل کمتر از ۱۰۰ مورد آنافیلاکسی، یا یک واکنش آلرژیک شدید است که در مورد هر دو واکسن گزارش شده است.

این  مرکز افزود: از عوارض جانبی غیر جدی، ۲۲ درصد سردرد، ۱۷ درصد موارد خستگی و ۱۷ درصد سرگیجه گزارش شده است. بررسی پیگیری بیش از ۱.۶ میلیون دریافت کننده واکسن نشان داد که بیش از ۷۰ درصد آنها پس از دریافت واکسن فایزر و یا مُدرنا، درد در محل تزریق را تجربه کرده اند. تقریباً یک سوم دریافت کنندگان تب و ۳۰ درصد گزارش کردند که طی هفت روز از دریافت هر یک از این دو واکسن دچار سردرد شده اند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا اعلام کرد: تقریباً ۸۰ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که پس از دریافت دوز دوم واکسن فایزر، درد در محل تزریق را تجربه کرده اند، در حالی که ۵۴ درصد خستگی را گزارش کردند، ۴۷ درصددرد عضلانی داشتند و ۴۳ درصد از سردرد رنج می بردند. این اعداد پس از دریافت دوز دوم واکسن بسیار بیشتر از دوز اول واکسن بود، اما همه آنها غیر جدی در نظر گرفته شدند.

این مرکز افزود: اطلاعات مربوط به عوارض جانبی دوز دوم واکسن مُدرنا در دسترس نبود، زیرا دوز دوم این واکسن  پیش از پایان این مطالعه در روز ۱۳ ژانویه هنوز تزریق نشده بود. با این حال، داده ها نشان داد که میزان عوارض جانبی بدنبال تزریق دوز اول برای هر دو واکسن مشابه بود.

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، دو دوز واکسن مُدرنا که برای استفاده در روز ۱۸ دسامبر تایید شد، به فاصله ۲۸ روز تزریق می شوند. این در حالی است که ۲ دوز واکسن فایزر که برای استفاده در روز ۱۱ دسامبر مورد تایید قرار گرفت، به فاصله ۲۱ روز تزریق می شود.

ایرنا/

برچسب ها: عوارض جانبی ، واکسن ، کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mue

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: عوارض جانبی واکسن کرونا مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها گزارش شده پس از دریافت عوارض جانبی واکسن ها واکسن م دوز دوم م درنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۵۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان