Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@22:40:14 GMT

آلمان ارتش میانمار را تهدید به تحریم کرد

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۷۲۸۸

آلمان ارتش میانمار را تهدید به تحریم کرد

وزیر خارجه آلمان پیش از حضور در نشست اتحادیه اروپا در بروکسل، ارتش میانمار را که کنترل حکومت را در این کشور در دست گرفته به تحریم از سوی این اتحادیه تهدید کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان امروز دوشنبه اوضاع در میانمار را نگران‌کننده توصیف و این کشور را به تحریم به تهدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، ماس پیش از دیدار با وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: آماده ایستادن و تماشا کردن نیستیم. از همه کانال‌های دیپلماتیک برای فشار به منظور کاهش تنش در میانمار استفاده خواهیم کرد، اما در عین حال، به عنوان آخرین چاره، تحریم‌هایی را علیه رژیم نظامی در میانمار آماده خواهیم کرد.

پیشتر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده هم به ارتش میانمار هشدار داد. بلینکن در واکنش به کشته‌شدن دو معترض به کودتای میانمار توسط ارتش این کشور، گفت آمریکا اقدامات سخت و قاطعانه خود علیه نظامیان کودتاکننده در میانمار را ادامه می‌دهد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در صفحه توئیتر خود نوشت: «ایالات متحده به اقدامات محکم علیه کسانی که دست به خشونت ضد مردم برمه (میانمار) زدند، ادامه می‌دهد؛ آنچنان که آن‌ها (مردم) خواستار احیای دولت دموکراتیک خود هستند. ما کنار مردم برمه ایستاده‌ایم».

این اظهارات بلینکن، ده روز بعد از آن مطرح شده که دولت جدید آمریکا اولین تحریم‌های خود را علیه ارتش میانمار و فرماندهان نظامی که دست به کودتا زدند، اعمال کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز با به‌روز رسانی تحریم‌ها علیه دو فرمانده نظامی ارشد میانمار، هشدار داد اگر خشونت علیه تظاهرات‌کنندگان و معترضان به کودتا ادامه یابد، تحریم‌ها تشدید می‌شود.

کودتای میانمار بامداد ۱۳ بمهن‌ماه (به وقت تهران) اتفاق افتاد. ارتش اندکی بعد از انتشار گزارش‌هایی درباره بازداشت «آنگ سان سوچی»، رهبر حزب حاکم میانمار (حزب «اتحادیه ملی دموکراسی») و دیگر رهبران این حزب اعلام کرد که قدرت را به دست گرفته است.

حزب «اتحادیه ملی دموکراسی» به رهبری سوچی در ۲۳ آبان ماه با کسب ۸۳ درصد از آراء در انتخابات پارلمانی میانمار پیروز شده بود.

بعد از آمریکا، وزیر امور خارجه انگلیس نیز اعلام کرد شماری از سران دولت کودتا در میانمار را به خاطر نقض حقوق بشر مورد تحریم قرار داده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارتش میانمار هایکو ماس کودتای میانمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پیتر استانو روز شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس(توئیتر سابق) تاکید کرد: اتحادیه اروپا به حفاظت از استقلال دیوان بین المللی کیفری و یکپارچگی اساسنامه رم متعهد است.

وی ضمن بازنشر بیانیه دیوان بین‌المللی کیفری درباره «استقلال و بی‌طرفی» این مرجع قضایی افزود: تهدید دادگاه یا مقامات آن غیرقابل قبول است.

دیوان بین‌المللی کیفری دیروز (جمعه) با انتشار بیانیه‌ای، به کسانی که این نهاد قضایی بین‌المللی و کارکنان آن را تهدید می‌کنند هشدار داد که چنین اقداماتی ممکن است «حمله به اجرای عدالت» تلقی شود. در این بیانیه با اشاره به اینکه دادگاه در چارچوب وظایفی دارد، تلاش می‌کند تا با همه طرف‌های ذی‌نفع تعاملی سازنده برقرار کند تصریح کرد که استقلال دادگاه نباید تضعیف شود. دیوان بین‌المللی کیفری بر همین اساس خواستار پایان فوری اقداماتی شد که مانع فعالیت دادگاه و باعث ارعاب کارکنان آن می‌شود.

در این بیانیه اشاره‌ای به منبع تهدیدها و ارتباط آن با پرونده خاصی نشده است؛ اما چندی پیش پایگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع مطلع گزارش داد که اعضای کنگره ایالات متحده، دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرده‌اند که از صدور قرار بازداشت برای مقام‌های (رژیم) اسرائیل خودداری کند.

به گفته این منابع مطلع که نخواستند نام‌ آنها فاش شود، اعضای کنگره آمریکا به دیوان بین‌المللی کیفری هشدار داده‌اند که در صورت صدور حکم بازداشت علیه مقام‌های اسرائیلی با واکنش آمریکا مواجه خواهد شد.

به نوشته آکسیوس، اعضای کنگره آمریکا اعلام کرده‌اند که در حال کار روی قوانینی هستند که در صورت صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین‌المللی کیفری علیه مقام‌های رژیم صهیونیستی، آن قوانین را اجرا کنند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که احتمال دارد حکم بازداشت مقامات این رژیم از سوی دیوان بین المللی کیفری مخفیانه صادر شود.

از سویی روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارنوت به نقل از یک مقام صهیونیستی گزارش داد که احتمال دارد حکم بازداشت مقامات این رژیم توسط دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه مخفیانه صادر شود و آنها تنها پس از سفر به خارج از اراضی اشغالی از آن مطلع شوند.

بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، دولت آمریکا در تلاش است تا از صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی توسط دیوان لاهه جلوگیری کند.

با وجود اینکه رژیم اسرائیل اتهام نسل‌کشی در غزه را رد می‌کند، اما دیوان بین‌المللی دادگستری با بررسی شکایت دولت آفریقای جنوبی مبنی بر نسل‌کشی این رژیم در غزه موافقت کرده و در حال بررسی این پرونده است؛ مساله‌ای که باعث انزوای بی‌سابقه صهیونیست‌ها در مجامع بین‌المللی شده است.

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه شهرک‌نشینان صهیونیست
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه