Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، درباره آسیب‌های کنکور، اظهار کرد: بر اساس حیطه روانشناختی، کنکور باید یک ابزار مناسب برای تشخیص متقاضیان مستعد برای ورود به دانشگاه‌‌ها و مراکز دانشگاهی باشد که متأسفانه امروز شاهد چنین امری نیستیم. 

وی افزود: تبعات و اثرات منفی که از قِبَل کنکور بر پیکره نظام علمی کشور وارد می‌شود به حدی است که هم خانواده‌ها و هم دانش‌آموزان و متقاضیانی که به دنبال کنکور هستند دائماً در استرس به سر می‌برند و این امر باعث شده آسیب‌های روحی و روانی زیادی به اقشار جامعه وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

* آسیب‌‌های ناشی از کنکور در کوتاه مدت بروز نمی‌کند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ممکن است آسیب‌های ناشی از کنکور در کوتاه مدت بروز نکند اما در بلند مدت ضربه‌‌های روحی و روانی دانش‌آموزان که بعضی مواقع هم نشانه‌های این آسیب‌ها در قالب خودکشی، افسردگی و بی‌قراری بروز می‌کند، دانش‌آموزان را گرفتار می‌کند و به تبع آن خانواده‌ها هم دائماً در استرس هستند؛ بنابراین نظام کنکور در کشور باید جای خودش را به یک نظام کارآمدتری بدهد که آسیب‌ها را نداشته باشد. 

اسماعیلی افزود: به دنبال این هستیم که کنکور از کشور رخت بربندد و جایش را به نمرات در مقاطع تحصیلی مدارس بدهد. در کشورهای پیشرفته دنیا هم پذیرش راحت‌تر است و برای ادامه تحصیل هیچ معامله‌های صورت نمی‌گیرد. کسانی که بخواهند تحصیلات خود را ادامه دهند باید مصمم باشند و اگر نتوانند این مسیر را ادامه دهند از گردونه مراکز دانشگاهی خارج می‌شوند. به عنوان مثال کنکور مانند قیف می‌ماند و در کشور ما قسمت تنگ قیف برای ورود به کنکور در نظر گرفته شده و خروجی برای اکثر دانشجویان مهیا است اما در کشورهای پیشرفته، ورودی راحت‌تر است و خروجی سخت‌تر. 

وی گفت: یادگیری و نمراتی که دانش‌آ‌موزان در مقاطع مختلف تحصیلی در چندین سال به دست می‌آورند در شیوه برگزاری کنکور متفاوت عمل می‌شود. کنکور به صورت تستی است و گاهی دانش‌آموزان با مواردی مواجه می‌شوند که در طول تحصیل نیاموخته‌اند.

* پشت پرده کنکور چه کسانی سود می‌برند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: کلاً کنکور استرس‌زا است و قطعاً پشت این قضیه عده‌ای سود می‌برند. اما در این میان برخی آموزشگاه‌ها و مسؤولان ذی‌ربط و سودجویانی هم هستند که خارج از این گردونه تبلیغ و تکثیر جزوات می‌کنند و با هزینه‌های گزاف به دانش‌آموزان می‌‌فروشند که از این وضعیت دلگیر هستیم و باید خاتمه یابد. 

اسماعیلی اضافه کرد: در کمیسیون تلفیق یک بندی برای تمام مؤسسات و آموزشگاه‌هایی که به هر نحوی فعالیت آموزشی می‌کنند آورده‌ایم تا ملزم به پرداخت مالیات شوند. 

وی افزود: در سیستم آموزش و پرورش برخی فعالیت‌های فوق برنامه، جزوات و کتاب‌های آموزشی مورد تأیید نیست که اینها همان مافیایی هستند که مدارس و دانش‌آموزان را تحت تأثیر خود قرار داده‌اند و باید برچیده شوند. 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: باید مطالبی که معلم بر اساس نظام بودجه‌ای کتاب‌ها تدریس می‌کند، محور قرار گیرد. در حال حاضر حجم انبوهی از مطالب خارج از کتاب را وارد مغز دانش‌آ‌موزان می‌کنیم که باعث سردرگمی و دل‌نگرانی در آنها شده است. 

اسماعیلی افزود: در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به دنبال سازوکار مناسب در این زمینه هستیم تا بتوانیم دست سودجویان و دلالان را از بازار کنکور قطع کنیم. 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی دانش آموزان آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۷۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید جمال سجادی پور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان آموزش، نظارت و ورود قاطع به میدان مبارزه با مواد مخدر در شهرستان میبد از سوی این شورا تاکید کرد.


سجادی پور بابیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی از جمله آموزش و پرورش که تعلیم و تربیت ۲۶ هزار نفر دانش آموز را برعهده دارد و ورزش و جوانان متولی امور جوانان است باید پای امور جوانان باشند افزود: شبکه بهداشت باید با آموزش و تبین، آسیب‌های خودکشی و طلاق و دیگر آسیب‌های اجتماعی را با ارائه راهکار‌های مناسب کاهش و شورا و شهرداری از بودجه‌های فرهنگی در رفع آسیب‌ها هزینه کند.


فرماندار میبد به نقش فضای مجازی در شکل گیری بسیاری از آسیب‌ها اشاره و تصریح کرد: اگر آسیبی دانش آموزان و جوانان ما را درجامعه به بیراه می‌برد ضعف دستگاه‌های ماست و باید با نظارت و آموزش و مشاوره این آسیب‌ها از سیمای جوان و جامعه ما زدوده شود.


وی گفت: دستگاه‌های فرهنگی و همه کسانی که تربیونی در اختیار دارند از این ظرفیت‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • گلایه داوطلبان از عدم فعالسازی گزینه ثبت نام آزمون ترمیم معدل در سایت مای مدیو