Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@20:56:38 GMT

فاضلاب خانگی در منطقه ۲۲ تهران به جوی‌ها می‌ریزد

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۸۴۴۱

مرتضی رحمان زاده شهردار منطقه ۲۲ در این جلسه که در ساختمان شهرداری این منطقه برگزار شد، گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات زیست محیطی منطقه ۲۲ با توجه به داران بودن استانداردهای شهری دنیا نبود سیستم فاضلاب است و از سوی دیگر در شهرک‌های مسکونی این منطقه به دلیل شرایط جغرافیایی احداث چاه فاضلاب ممکن نیست و باید از سیستم سپتیک (مخزن جمع آوری فاضلاب) استفاده کرد که متأسفانه انبوه سازان مسکن نیز آن طور که باید در سالیان گذشته این سیستم را در پروژه‌ها طراحی نکرده‌اند و موجب سر ریز آب فاضلاب خانگی به نهرهای معابر این منطقه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمان زاده عنوان کرد: آب فاضلاب خانگی شهرک‌های شمالی بزرگراه شهید همت وارد نهر آب معابر این منطقه می‌شود و نهایتاً در بلوار شهید جوزانی در شمال محدوده دریاچه شهدای خلیج فارس در زمین‌های بایر رها می‌شود و این محدوده تبدیل به یک برکه آب فاضلاب شده است که مشکلات زیست محیطی بسیار زیادی را برای شهروندان منطقه ۲۲ به وجود آورده است.

شهردار منطقه ۲۲ در این جلسه خاطرنشان کرد: موضوع رها شدن آب فاضلاب خانگی در معابر در فصل بهار و تابستان به دلیل شرایط گرمای هوا وضعیت نامطلوب‌تری به خود ایجاد می‌کند و این در حالی است که منطقه ۲۲ به عنوان قطب گردشگری تهران تعریف شده و این منطقه از کلانشهر پایتخت، هوای پاک‌تری نسبت به دیگر مناطق برخوردار است و انتظار شهروندان و شهرداری این است که شرکت فاضلاب به شکل ویژه به این موضوع ورود پیدا کند و این مشکل را برطرف کند.

وی یادآور شد: شهرداری همواره در اجرای پروژه‌های خدماتی در کنار نهادهای خدمات رسان بوده، از همین رو شهرداری این آمادگی را دارد که با تعامل با شرکت فاضلاب این مشکل را برطرف کند.

در ادامه این جلسه محمد رضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از وضعیت نامطلوب رها شدن آب فاضلاب خانگی شهرک‌های شمالی بزرگراه شهید همت به معابر ابراز تعجب کرد و خواستار برطرف شدن هرچه سریع‌تر این مشکل شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این جلسه عنوان کرد: از اینکه شهرداری منطقه ۲۲ این موضوع را پیگیری و مطرح کرده نشان می‌دهد که به موضوع شهری و مشکلات زیست محیطی ساکنان تهرانی توجه دارد و حتماً شرکت آب و فاضلاب استان تهران این موضوع را بررسی می‌کند تا هرچه سریع‌تر این معضل برطرف شود.

وی ادامه داد: تصفیه خانه فیروز بهرام مناطق غرب تهران از جمله منطقه ۲۲ را پوشش می‌دهد و در صورت راه اندازی کامل فاضلاب کشی در این منطقه شاهد برطرف شدن این مشکل خواهیم بود.

در پایان این جلسه شهردار منطقه ۲۲ به همراه معاونان و مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان تهران و مدیران این مجموعه از وضعیت رها شدن آب فاضلاب شهرک‌های شمالی در نهر معابر منطقه و برکه ایجاد شده فاضلاب بازدید کردند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب استان تهران آب فاضلاب خانگی منطقه ۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جلال علمدار در این نشست که با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان و نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: در حال حاضر در حدود ۳۱ درصد از مجموعه شهری یزد (شهر‌های یزد و حمیدیا) تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری قرار دارد و شرکت آب و فاضلاب به صورت میانگین در هر روز ۲۹ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در شبانه روز فاضلاب را جمع آوری و تصفیه می‌کند. 
 جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و مقرر شد پیگیری‌های لازم از سوی شرکت آب منطقه‌ای یزد به منظور انتقال کامل پساب تخصیص یافته انجام و قسمتی از پساب نیز برای تعادل بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی شهر یزد استفاده شود.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • معارضات پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر برطرف شد
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر