Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی معتمد معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی در نشست خبری امروز پیرامون خرید حمایتی کشمش اظهار کرد: امسال سال آور باغات کشمش بود به طوری که تولید کشمش به ۲۸۵ هزار تن رسید.

او افزود: برآورد‌ها حاکی از آن است که تا پایان سال صادرات زعفران به ۱۴۰ هزار تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتمد میزان تولید کشمش در سال ۹۷ را ۲۱۲ هزار و ۱۵۰ تن و تولید کشکش در سال ۹۸ را ۲۷۳ هزار و ۱۶۵ تن اعلام کرد و افزود: بنا بر آمار در سال گذشته ۱۲۰ هزار تن کشمش با ارزش بالغ بر ۱۶۴ میلیون و ۲۷۱ هزار دلار به بازار‌های هدف صادر شد.

بیشتر بخوانید

اختصاص تسهیلات بدون سقف به صادرکنندگان کشمش

این مقام‌مسئول ادامه داد: امسال تولید کشمش فرآوری شده به ۲۸۵ هزار تن رسید که اضافه شدن ۷۶ هزار و ۵۰۰ تن محصول از سال قبل با عرضه مازاد در مقابل تقاضای ثابت منجر به افت قیمت شد، به همین خاطر دولت وارد شد تا محصول مازاد را جذب صنعت و صادرات کند.

معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به جذب محصول مازاد در صنعت و صادرات بیان کرد: در گذشته شیوه مداخله سازمان مرکزی تعاون روستایی بر پایه خرید تضمینی یا خرید حمایتی بود یا اینکه کارخانه‌ها اقدام به خرید محصول از کشاورزان می‌کردند و مابه التفاوت قیمت کارخانه و قیمت حمایتی را به کشاورزان می‌دادیم که این ۲ روش برای مدیریت ۲۰ هزار تن کشمش اعتبارات قابل توجهی نیاز دارد.

به گفته او، با برگزاری جلسات مشترک با صادرکنندگان به دنبال به حداقل رساندن دخالت‌های دولت هستیم، به همین منظور اتحادیه خشکبار موافقت کردند که تسهیلات ۹ ماهه یا یک ساله با نرخ ۱۰ درصد در اختیارشان قرار دهیم و برای این موضوع ۱۶ میلیارد تومان بودجه از سازمان برنامه و بودجه دریافت کردیم که در برابر اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی خرید تضمینی رقمی نیست.

پرداخت تسهیلات ۱۶ میلیارد تومانی به کارخانه‌ها برای مدیریت مازاد تولید

معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه بازار کشمش با پرداخت ۱۶ هزار میلیارد تومان مدیریت می‌شود، گفت: مازاد تولید امسال نباید به سال آینده منتقل شود و از آنجا که امکان تازه خوری محصول در بازار وجود ندارد، از این رو باید جذب صادرات و صنعت شود.

معتمد در پایان تصریح کرد: با توجه به پرداخت تسهیلات ۱۶ میلیارد تومانی برای صادرات و فرآوری، مداخله دولت به حداقل رسیده است و با ابلاغ آن طی یک هفته اخیر در شهرستان ملایر ۵ کارخانه به بانک معرفی شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خرید تضمینی محصولات کشاورزی صادرات زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن