Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین دلشاد در گفتگو با مهر در خصوص احتمال تعطیلی و واگذاری به بخش خصوصی مرکز گذری کاهش آسیب بجنورد، اظهار کرد : مرکز کاهش آسیب (DIC) مرکزی برای معتادانی است که قادر و یا حاضر به ترک دائم نیستند و رفتارهای پرخطری را از خود بروز می‌دهند. این مراکز به منظور کنترل و کاهش آسیب‌های آنان به جامعه و سایر افراد و در راستای ترغیب آن‌ها برای درمان تأسیس و اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: این خدمات شامل آموزش، خدمات سرنگ و سوزن، انجام تست HTV، توزیع کاندوم، تشخیص و مراقبت و درمان بیماری مقاربتی، بیماری سل و خدمات درمان جایگزین با متادون است.

وی با اشاره به اینکه مراکز کاهش آسیب (DIC) مجوز فعالیت را از وزارت بهداشت دریافت می‌کنند، افزود: از شروط راه اندازی این مراکز داشتن حداقل ۵۰ بیمار با سابقه تزریق مواد مخدر و استفاده از سرنگ و سوزن در یک سال گذشته و استفاده از خدمات متادون درمانی تا سقف ۱۰۰ بیمار است.

دلشاد بیان داشت: در شرایطی که تعداد افراد گروه هدف که مواد را به صورت تزریقی مصرف می‌کنند کمتر از استاندارد مد نظر برای راه اندازی یک مرکز گذری مستقل باشد یا پراکندگی پاتوق‌ها در سطح شهر، فراتر از پوشش جغرافیایی یک مراکز کاهش آسیب باشد، در نتیجه DIC به تیم سیار مستقل تغییر کاربری خواهد داد تا مادامی که تعداد گروه هدف مجدداً افزایش یابد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: سالانه منابع مالی از سوی دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر و این معاونت برای راه اندازی و تداوم فعالیت کاهش آسیب اختصاص می‌یابد و ارائه خدمات و دستورالعمل‌ها و تخصیص اعتبار مربوطه از طرف وزارت بهداشت ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: از آنجا که این اعتبارات از طرف وزارت بهداشت کاهش پیدا کرد و چندین مکاتبه در راستای تغییر کاربری مرکز DIC به تیم سیاری مستقل دریافت شد، دانشگاه علوم پزشکی طی جلسه‌ای با ساغ (سازمان امنیت غذایی) و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان تصمیم بر این گرفتند که به مدت یک سال به شرط اینکه بودجه از سایر منابع استان (شهرداری و … ) تأمین شود این مرکز علی رغم باطل شدن مجوز از طرف وزارت بهداشت ابطال همچنان فعالیت داشته باشد.

دلشاد بیان کرد : یک سال از فعالیت مرکز و از آخرین مکاتبه وزارت مبنی بر تعطیلی DIC گذشت ولی تأمین اعتبار لازم صورت نگرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: با تغییر کاربری مرکز DIC به تیم سیار مستقل، تمامی برنامه‌های DIC به قوت خود در قالب تیم سیار باقی است و روزانه به مدت ۴ ساعت در مناطق پرخطر شهر، پاتوق‌ها و بازدید انجام می‌شود و خدمات ذکر شده به جز درمان با متادون ادامه دارد.

وی در انتها با بیان اینکه یکی از خدمات مرکز DIC راه اندازی MMT است، گفت: با لغو مجوز فعالیت مرکز DIC، مراکز MMT نیز قانونا باید تعطیل شوند و بیماران نیازمند به همراه پرونده به مرکز DIC بهزیستی تحویل داده خواهند شد.

کد خبر 5153602

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ترک اعتیاد ویروس کرونا زلزله کرمانشاه سی سخت آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل زمین لرزه شیراز مشهد عکس استانها شهرکرد دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت راه اندازی کاهش آسیب مرکز DIC

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، قباد محمدی  افزود : با راه اندازی این ۲ دستگاه تعداد دستگاه‌های تصویربرداری پیشرفته در مراکز درمانی استان کرمانشاه به پنج مورد افزایش یافته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.
وی گفت: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم می‌باشد که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌گردد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان به همراه داشته باشد.
محمدی افزود: با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یک دستگاه MRI سه تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب راه اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم