Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، سورنا ستاری روز سه شنبه در مراسم رونمایی از فرآورده ها و دانش فنی محصولات زیست فناوری دو شتابدهنده دانش بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: در حال حاضر بیش از یک میلیارد دلار واردات مواد اولیه دارویی در کشور داریم که بسیاری از آنها در داخل قابل ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای تامین مواد اولیه در کشور برنامه مفصلی را از یک سال گذشته برای تولید محصولاتی که بیش از ۲ میلیون دلار واردات داشته اند، برنامه ریزی کرده است. این برنامه ریزی با توجه به ظرفیت فوق العاده ای که در زیست فناوری و حوزه بیوتک و مهندسی شیمی در کشور وجود دارد، صورت گرفته است.  

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با ابراز خوشحالی از شکل گیری اکوسیستم نوآوری و فناوری افزود: ارتباط بین کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان با شتابدهنده ها اتفاقات بزرگی است که در کشور در حال انجام است و این نشان دهنده فرهنگی است که در این زمینه در کشور در حال شکل گیری است.

ستاری گفت: در زمینه بیوتکنولوژی نیز در حال حاضر ایران در منطقه دارای شرکت های بزرگی است که سالی چند صد میلیارد تومان برای تحقیق و توسعه توسط بخش خصوصی در این زمینه سرمایه گذاری می شود.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به تفاوت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینه‌ تحقیق و توسعه با بخش دولتی افزود: در بخش خصوصی کارآفرینانی داریم که برای پژوهش از سرمایه خود هزینه می کنند و این امر با عملکرد بخش دولتی که از پول مردم در خصوص پژوهش هزینه می کند، بسیار متفاوت است است. همچنین دلیل این را که از فعالیت بخش خصوصی محصول بیرون می آید، می توان همین مساله برشمرد.

وی گفت: کسی که در بخش خصوصی سرمایه خود را برای تحقیق و توسعه هزینه می کند نظارت آن نیز با بخش دولتی فرق می کند. در واقع بخش خصوصی نسبت به سرمایه خود دلسوزتر است.

ستاری شرکت های دانش بنیان، شتابدهنده ها و اعضای اکوسیستم نوآوری کشور را سربازان در زمینه تحریم خواند و گفت: در حال حاضر اعضای این اکوسیستم تعداد زیادی اشتغالزایی در کشور ایجاد کرده اند و همچنین تعداد زیادی از اقلام وارداتی که برای حوزه سلامت کشور نیاز است، توسط این شرکت ها صورت گرفته و در حال انجام است.

برچسب‌ها سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان ها سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان ها اخبار کنکور علمی و فناوری ریاست جمهوری معاونت علمی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال

تین نیوز

در جلسه ای که با حضور مدیر کل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن، مدیر کل سیر و حرکت راه آهن، مدیرکل راه آهن اصفهان، مدیر بخش حمل و نقل مجتمع فولاد مبارکه و مدیر عامل شرکت توکا ریل برگزار شد، افزایش حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن برنامه ریزی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل ریل نیوز، عابدین هادی نژاد مدیرکل بازرگانی داخلی هدف از این نشست را افزایش حمل ریلی مواد اولیه به فولاد مبارکه و محصولات فولادی برای صادرات از این مجتمع ذکر کرد و گفت: موضوعات مختلفی در زمینه ارتقاء و بهبود همکاری های سه جانبه بین شرکت راه آهن، شرکت فولاد مبارکه و شرکت حمل و نقل ریلی فعال در حمل و نقل ریلی محمولات مجتمع در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

هادی نژاد افزود: در این نشست عوامل موثر در سرعت بازرگانی محمولات این شرکت در مسیرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نظارت و پیگیری لازم برای اجرای صحیح طرح قطار باری کامل، شناسایی و رفع مشکلات اجرای آن از جمله رعایت دستورالعمل های بارگیری و باربندی محصولات فولادی، حذف توقف های غیر ضروری در سطح ادارات کل مناطق و … از سوی طرفین انجام شود.

وی گفت: این جلسه گام مهمی برای تقویت همکاری های این دو صنعت است و انتظار داریم نتایج آن را در پایان سال ۱۴۰۳ در قالب افزایش حمل مواد اولیه و همچنین حمل محصولات تولیدی این مجتمع به مقاصد مختلف و رضایت مندی مشتری شاهد باشیم. در این راستا برنامه ریزی شده است حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن افزایش داشته باشد.

مدیرکل بازرگانی داخلی راه آهن گفت: شرکت فولاد مبارکه بزرگ ترین و مهم ترین تولیدکننده فولاد کشور است و نقش کلیدی در صنعت ریلی کشور دارد. این شرکت در حمل مواد اولیه و محصولات خود در شبکه ریلی در رتبه اول قرار داشته و با حمل حدود ۷.۸ میلیون تن بار (۵.۳ هزار میلیارد تن کیلومتر) در سال ۱۴۰۲حدود ۲۱ درصد از کل حمل ریلی بخش داخلی را پوشش می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • اوزونیدیس: رتبه پنجم و هفتم تفاوت ندارد، مهم ساختن تیم است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها