Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  آیا موجودات فضایی وجود دارند؟ اگر پاسخ به سوال مثبت باشد، آن‌ها در کجا سکونت دارند؟ برای پاسخ به این پرسش، شما را با هفت منطقه احتمالی محل زندگی موجودات فضایی آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

۷. سحابی اوریون

از درخشان‌ترین سحابی‌ها در فضا می‌توان به سحابی اوریون اشاره کرد که حتی می‌توان آن را در بعضی اوقات در آسمان شب، با چشم غیر مسلح نیر رصد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سحابی حدود ۱۵۰۰ سال نوری با زمین فاصله دارد. در این سحابی موادی، چون متانول، مولکول‌های آب، مونوکسید کربن و هیدروژن توسط تلسکوپ فضایی کشف شده است که همه این موارد آن را تبدیل به یکی از هفت منطقه احتمالی محل زندگی موجودات فضایی تبدیل کرده است.

برخی از دانشمندان بر این باور هستند که کشف چنین موادی می‌تواند محل زندگی مناسبی برای موجودات فضایی در سحابی اوریون باشد.

۶. سیاره‌های Exoplanets

در فضای بی کران و خارج از منظومه شمسی، سیاره‌های مختلفی وجود دارند که همانند زمین هستند که می‌تواند در لیست محل‌های احتمالی زندگی موجودات فضایی قرار بگیرند. چنین سیاره‌هایی در کنار خود از خورشید بهره می‌برند که همین عامل می‌تواند شرایط زندگی موجودات فضایی را فراهم سازد.

تعداد زیادی از این سیاره‌ها هر ساله توسط دانشمندان کشف می‌شود که بررسی‌ها نشان می‌دهد که در آن‌ها بیابان‌هایی وجود دارد. بر اساس برآورد‌های ناسا، حدود ۴۰ میلیون سیاره با محیط مشابه زمین و قابل سکونت در فضا وجود دارد که می‌تواند محل زندگی موجودات بیگانه باشد.

۵. قمر Enceladus

این قمر به عنوان ششمین قمر بزرگ سیاره زحل محسوب می‌شود که در آن شرایط حیات وجود دارد و به همین دلیل دانشمندان آن را محلی برای زندگی موجودات بیگانه می‌دانند. دانشمندان در سطح آن کربن، هیدروژن، اکسیژن، آب و متان و ترکیبات عالی شناسایی کردند که همه این موارد شرایط زندگی در سطح این قمر کافی است.

بیشتر بخوانید

آخرین ردپای فرازمینی‌ها در سال ۲۰۲۰/ از مولکول‌های آلی تا سیگنال‌های رادیویی مرموز

۴. قمر Titan

قمر تایتان به عنوان بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل شناخته می‌شود که بررسی‌ها نشان می‌دهد که احتمال زندگی بیگانگان در آن به دلیل وجود شرایط آب و هوایی سرد، بسیار اندک است. اما گروهی از دانشمندان وجود آب و متان در این سیاره را دلیل خوبی وجود حیات می‌دانند. گفتی است که دمای این قمر -۱۸۷ درجه است، اما با این وجود در آن ترکیبات عالی شناسایی شده که برای وجود حیات مناسب است.

۳. قمر کالیستو

قمر کالیستو به عنوان دومین قمر بزرگ سیاره مشتری منصوب می‌شود که در گذشته دانشمندان آن را قمر مرده مشتری می‌دانستند. کالیستو از آب و میدان مغناطیسی برخوردار است و همچنین در سطح آن اسید‌های آمینو و کربن وجود دارد و قطعات سنگی این قمر از مواد معدنی و ترکیبات عالی بهره می‌برد.

البته سطح سیاره از تابش کمی برخوردار است، اما شواهد نشان می‌دهد که این سیاره برای سکونت موجودات فضایی مناسب است.

۲. قمر اروپا

قمر اروپا هم جزو قمر‌های سیاره مشتری به شمار می‌رود که از منظم‌ترین سیستم خورشیدی بهره می‌برد. با توجه به برخورداری این قمر از آب و اکسیژن، می‌توان گفت محل احتمال زندگی موجودات فضایی محسوب می‌شود. این قمر سطح یخ زده از آب دارد و دانشمندان اقیانوس‌های زیرزمینی را در این قمر شناسایی کردند.

برخی نیز احتمال می‌دهند در زیر دریا زندگی موجودات بیگانه وجود دارد. محققان سعی دارند تا سال ۲۰۲۲ برای این قمر یک کاوشگر ارسال کنند تا به صورت کامل قمر اروپا را مورد بررسی قرار دهد.

۱. مریخ

سیاره مریخ مدتی است که به صورت ویژه از سوی محققان مورد بررسی قرار می‌گیرد تا در آن شواهدی برای وجود موجودات فضایی کسب کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که در سیاره مریخ درصد زندگی بالاست و حتی آن را یک سیاره با آثار باستانی می‌دانند. محققان در سال‌های آینده نیز مریخ را مورد بررسی قرار خواهند داد.

تاکنون کشف رودخانه‌هایی خشک، یخ، مواد معدنی، آب و مقداری متان نشانه‌هایی از زندگی در سطح مریخ را نشان می‌دهد.

منبع: تن تاپ

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موجودات فضایی موجودات فضایی زندگی موجودات فضایی نشان می دهد سیاره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۷۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف گاز متان در سیاره سرخ

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ناسا گازی را در مریخ شناسایی کرده که توسط موجودات زنده روی زمین تولید می‌شود و با این کشف، دانشمندان درباره ذخایر پنهانی سیاره گیج شده‌اند.

مریخ نورد کنجکاوی ناسا بار‌ها متان را در مریخ، به ویژه در نزدیکی محل فرود آن در داخل دهانه گیل با عرض ۹۶ مایل (۱۵۴ کیلومتر) شناسایی کرده است.

بنابر داده‌های به دست آمده، متان در مریخ رفتار نامنظمی دارد. فقط در شب یافت می‌شود و به صورت فصلی در نوسان است و به طور غیرمنتظره‌ای به سطوح ۴۰ برابر بیشتر از حد معمول افزایش می‌یابد. 

نکته قابل توجه دیگر این است که متان به مقدار قابل توجهی در جو مریخ وجود ندارد و در سایر مناطق سیاره سرخ در نزدیکی سطح نیز رصد نشده است.

گروهی از محققان ناسا به رهبری الکساندر پاولوف، دانشمند حوزه سیاره‌شناسی می‌گویند، احتمالا متان زیر نمک جامد قرار دارد و تنها زمانی از آن خارج شود که دما در مریخ افزایش یابد، بدین شکل که دمای زیاد در طول روز پوسته را تضعیف می‌کند و به آزادسازی این گاز منجر می‌شود، امکان دیگری که در نظر گرفته می‌شود این است که وزن سنگین مریخ‌نورد کنجکاوی هنگام حرکت آن بر روی سطح پوسته را می‌شکند و به متان اجازه انتشار می‌دهد.

تا کنون تشخیص متان در جوی مریخ موضوع حیاتی برای دانشمندان و محققان بوده است، چراکه وجود این گاز ممکن است نشان‌دهنده وجود فعالیت موجودات زنده بر روی سیاره باشد، اما به نظر می‌رسد که این نوع از گاز که توسط کنجکاوی شناسایی شده نشان فعالیت موجودات زنده نیست و احتمالاً از فعالیت‌هایی نظیر تجزیه آلی مواد زیرسطحی برمی‌آید. به عبارت دیگر، ممکن است  مریخ‌نورد کنجکاوی در حقیقت برخورد متان را از زیرسطح مریخ شناسایی کرده باشد.

این یافته‌های جدید می‌تواند به دانشمندان کمک کند تا بهتر درک کنند که متان در مریخ از کجا می‌آید و چگونه تولید می‌شود؛ این موضوع می‌تواند به بررسی ماهواره‌ها و نهاد‌های دیگر برای تحقیقات آینده درباره این سیاره بیانجامد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات