Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته حجت‌الاسلام صادقی نیارکی، ایمن‌سازی جوانان در برابر تهدیدات فضای مجازی امری ضروری است و امروزه کنترل جوانان مورد توجه قرار گیرد در غیر این صورت آثار مخرب و منفی بر روی جوانان خواهد گذاشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دادگستری استان زنجان، رئیس کل دادگستری استان زنجان در جلسه ستاد کنترل آسیب‌های اجتماعی با مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در حوزه کنترل آسیب‌های اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: هدف از تشکیل ستاد هم‌افزایی و هم پوشانی دستگاه‌های متولی در حوزه کنترل آسیب‌های اجتماعی است و اقدامات انجام شده در این بخش کافی نیست، بایستی برنامه‌ریزی متناسب با آسیب‌های اجتماعی استان تدوین و اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی و اولویت‌ها در مراکز استان‌ها متفاوت است، افزود: استان زنجان در برخی از حوزه ها نسبت به سایر استان‌ها شرایط بحرانی ندارد مثلا در حوزه طلاق استان رتبه 26 کشوری را دارد، بنابراین برای سال 1400 با نظرخواهی اعضای ستاد، آسیب‌ها و اولویت‌ها احصا شود.

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه مشخصه مهم جلسات ستاد کنترل آسیب‌های اجتماعی خروجی موثر و اجرای مصوبات و برنامه‌هاست، تأکید کرد: تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و جلوگیری از رشد آن مورد اهتمام ستاد  قرا بگیرد.

 

صادقی نیارکی اظهار داشت: ایمن‌سازی جوانان در برابر تهدیدات بخصوص تهدیدات فضای مجازی امری ضروری است و  امروزه کنترل جوانان با توجه به دسترسی آسان به فضای مجازی  و تهدیداتی که از خارج کشور هدایت می‌شود مورد توجه قرار گیرد در غیر این صورت آثار مخرب و منفی بر روی جوانان خواهد گذاشت.

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: برای سال آینده 15 برنامه فوق‌العاده در حوزه پیشگیری از مرکز ابلاغ شده که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در بازده زمانی مشخص اجرا خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه با پیگیری معاونت اجتماعی دادگستری استان  و تلاش و همکاری اداره بهزیستی استان در سامانه تصمیم حوزه طلاق در 11 ماه گذشته از سال، 14 درصد سازش داشتیم  و در این بازده زمانی تعداد 2هزار و 16 زوج معادل 36 درصد انصرافی از طلاق داشیم که آمار بسیار خوبی است.

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان زنجان مدیریت فضای مجازی دادگستری استان زنجان فضای مجازی کنترل آسیب های اجتماعی دادگستری استان زنجان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود

محمدمهدی اعلایی شنبه هشتم اردیبهشت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هرچه سریعتر صورت گیرد، معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

وی بیان کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تأیید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: «طرح نماد» جزو طرح‌های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش‌آموزان به‌کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه‌های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند و لازم است در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان انجمن‌های مختلفی تأسیس شود تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

اعلایی در پایان گفت: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار مؤثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه «یانس‌آباد» است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد