Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@14:43:43 GMT

پلاک‌های دزدی واگذار نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۹۰۸۷

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا گفت: پلاک‌هایی که دزدیده می‌شوند، وارد لیست سیاه هم می‌شوند و به هیچ وجه واگذار نخواهند شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  سرهنگ علی محمدی، رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا در مورد نحوه واگذاری پلاک ایران ۱۱ هم گفت: در تهران ما کدپلاک‌های ۱۱، ۲۲، ۳۳، ۴۴، ۵۵ تا ۹۹ را واگذار کرده بودیم و وقتی که این پلاک‌ها تمام شد کد‌های ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ را واگذار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه مجموع ظرفیت فعلی پلاک‌ها ۶۲ میلیون عدد است، گفت: ما ۵۵ میلیون این پلاک‌ها را در کل کشور واگذار کرده بودیم که از این ۵۵ میلیون پلاک، ۳۲ میلیون آن جدا شده و ۲۳ میلیون فقط روی خودرو‌ها نصب شده بود و اگر واگذاری پلاک‌ها با این فرآیند ادامه می‌یافت، شاید در خیلی از استان‌ها تا یک سال آینده پلاک‌ها تمام می‌شد.
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور گفت: بهترین کار این بود که پلاک‌هایی را که بیش از یک سال است واگذار شده، اما استفاده نشده است به چرخه واگذاری برگردانیم و این چرخه ادامه خواهد داشت.
سرهنگ محمدی با بیان این که پلاک‌ها شخص محور است نه خودرو محور، گفت: جرایم رانندگی و عوارض شهرداری و ترافیکی خودرو به کد ملی شخص تخصیص داده می‌شود لذا تمام سوابق پلاک تا لحظه آخری که در اختیار شخص قبلی بوده به نام اوست و از لحظه واگذاری به بعد به اسم شخص جدید لحاظ می‌شود. برچسب ها: پلاک های دزی ، پلاک گذاری ، خوردو ، رئیس پلیس ، راهور ناجا

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: پلاک گذاری خوردو رئیس پلیس راهور ناجا پلاک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود پارکینگ یکی از معضلات استان قم است

رئیس پلیس راهور استان قم گفت:یکی از معضلات استان قم کمبود پارکینگ است، و این موضوع علاوه بر شهروندان موجب آزار مسافران و زائران حرم کریمه اهل بیت(ع) شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سرهنگ غلامرضا صدفی در دیدار آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور اظهار داشت: پلیس راهور در دو بخش خدماتی و عملیاتی فعالیت دارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 46 درصد افزایش خدمات داشتیم، افزود: به 107 هزار نفر در حوزه صدور گواهینامه خدمات دادیم.

رئیس پلیس راهور استان قم بیان کرد: طبق تحقیقات انجام شده افرادی که گواهینامه ندارند، وسیله نقلیه خود را بیمه نیز نمی‌کنند که در همین راستا طرح صدور آسان گواهینامه را اجرا کردیم که در قالب این طرح سال گذشته توانستیم 11 هزار و 500 راکب موتور سیکلت را گواهینامه دهیم.

وی با بیان اینکه این اتفاق در رشد بیمه نیز اثرگذار بود، عنوان کرد: 250 هزار موتورسیکلت در استان قم وجود دارد که متاسفانه حوادث متعددی را خلق می‌کنند.

صدفی افزود: راکبان موتورسیکلت سال گذشته 42 درصد از تصادفات را به خود اختصاص دادند که این آمار نسبت به سال قبل دو درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به اینکه در عرصه شماره گذاری افزایش خدمات را داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: استان قم در عرصه رضایت مندی نیز توانست رتبه دوم کشوری را کسب کند.

رئیس پلیس راهور استان قم با بیان اینکه در سطح شهر قم اقدامات خوبی توسط شهرداری درحال رقم خوردن است، تصریح کرد: ازجمله این اقدامات می‌توان به هوشمند کردن تقاطع‌ها و نصب دوربین‌ها اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از معضلات استان قم کمبود پارکینگ است، گفت: این موضوع علاوه بر شهروندان موجب آزار مسافران و زائران حرم کریمه اهل بیت(ع) شده است.

سرهنگ صدفی با بیان اینکه در سطح شهر قم پارکینگ‌ها باید به صورت ویژه مدنظر قرار بگیرند، گفت: فضاهای مناسبی در سطح شهر قم وجود دارد که می‌تواند به محلی برای استراحت و پارکینگ زائرین تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه در بحث اعمال قانون هر سال نسبت به سال گذشته، افزایش داریم، بیان کرد: در سال 1402 نسبت به سال 1401 حدود 20 درصد افزایش برخورد با تخلفات را داشته‌ایم.

رئیس پلیس راهور استان قم با بیان اینکه پلیس تلاش خود را برای برخورد با تخلاف انجام می‌دهد، اظهار داشت: در مباحثی مانند استفاده از کلاه ایمنی و عدم استفاده از تلفن همراه نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم.

وی با اشاره به اینکه 39 درصد تصادفات در داخل شهر قم عدم توجه به جلو است، عنوان کرد: در عرصه فرهنگ‌سازی اقدامات متعددی را دنبال کردیم که یکی از این اقدامات ارائه آموزش به دانش آموزان در مدارس است.

سرهنگ صدفی افزود: در این بخش نیز در سال گذشته توانستیم حدود 12 هزار دانش آموز را آموزش دهیم که به عنوان همیار پلیس فعالیت داشته باشند.

وی با بیان اینکه همچنین آموزش‌هایی در فضای مجازی انجام دادیم، عنوان کرد: افرادی که به صورت مکرر تخلف تجاوز از سرعت غیر مجاز داشته باشند از طریق شماره پلاک شناسایی شده و حتما باید در دوره آموزشی ویژه شرکت کنند.

رئیس پلیس راهور استان قم گفت: درخواست داریم که تمام وظیفه فرهنگ سازی بر عهده پلیس نباشد و سایر مجموعه‌ها نیز نسبت به این موضوع حساسیت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • کمبود پارکینگ یکی از معضلات استان قم است
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • فیلم| دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد