Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@22:40:55 GMT

کیش به الگوی طرح های زیست محیطی کشور تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۹۷۳۳

کیش به الگوی طرح های زیست محیطی کشور تبدیل شود

غلامحسین مظفری در آیین بهره برداری از طرح تصفیه و صادرات روغن پسماند خوراکی بر ضرورت حمایت همه جانبه از بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان فعال در عرصه محیط زیست و ترویج فرهنگ بازیافت برای تبدیل کیش به پایلوت طرح های زیست محیطی کشور تاکید کرد و گفت: با وجود اینکه نخستین محموله از نظر حجم و ارزش ریالی رقم بالایی ندارد اما به لحاظ اهمیت و جایگاه طرح به ویژه برای کیش به عنوان جزیره سبز و دوستدار محیط زیست بسیار ارزشمند و قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آغاز این فعالیت ارزشمند علاوه بر ارز آوری، اشتغالزایی و افزایش صادرات، نقش مهمی نیز در حفظ محیط زیست دارد و نمونه خوبی از تلاش جزیره کیش برای تبدیل شدن به الگوی موفق ملی در زمینه اجرای طرح های زیست محیطی و حمایت از فعالیت های نو آورانه شرکت های دانش بنیان است.

 مظفری ابراز امیدواری کرد با تلاش جوانان با انگیزه کشورمان در جهت انتقال دانش و فناوری روز دنیا در زمینه تصفیه کامل روغن های پسماند خوراکی به زودی شاهد راه اندازی کامل خط تولید بایو دیزل از روغن های پسماند خوراکی در جزیره کیش باشیم.

به گفته مظفری راهبرد سازمان منطقه آزادکیش در برنامه های میان مدت و بلند مدت تبدیل این جزیره به مقصد مطلوب گردشگری و سکونت برای ساکنان و گردشگران است و یکی از مهم ترین عوامل موثر در تحقق این اهداف توجه جدی به مقوله محیط زیست و جلب مشارکت افراد جامعه برای رونق فعالیت های زیست محیطی است.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به حضور داوطلبانه ساکنان کیش در برنامه های زیست محیطی تاکید کرد: بی تردید با اطلاع رسانی گسترده و افزایش سطح آگاهی جامعه در خصوص مزایای تصفیه روغن های پسماند خوراکی، ساکنان کیش با مشارکت فعال خود استمرار اجرای این طرح و توسعه آن را تضمین می کنند.

حجت الاسلام و المسلیمن احمدی مدیر کل حقوقی و پارلمانی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد نیز در این جلسه اجرای این طرح را گام موثری در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: خود باوری و توجه به توانمندی های جوانان کشور که از مهم ترین دغدغه های رهبر معظم انقلاب و مسئولان نظام است گام اصلی در تحقق اقتصاد مقاومتی است.

حجت الاسلام و المسلیمن احمدی اجرای موفق این طرح در جزیره کیش را موجب بالندگی منطقه و مایه مباهات دانست و افزود: این که جوانان با انگیزه کشور با توکل به خدا و ظرفیت های بومی منطقه چنین فعالیت اقتصادی ارزشمندی را راه اندازی کرده اندکه هم زمان با صرفه اقتصادی به سلامت افراد و محیط زیست نیز کمک می کند در خور تحسین است و باید از آن حمایت کرد.

وی با تقدیر از توجه مدیرعامل سازمان منطقه آزادکیش به تقویت فعالیت شرکت های دانش بنیان در منطقه اظهار داشت: در منطقه آزاد کیش به مبحث اقتصاد مقاومتی توجه خوبی شده است و باید با حمایت از فعالیت شرکت های دانش بنیان و جوانان با انگیزه به رونق اقتصادی کشورکمک کرد.

ابوالفضل طیبی مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش نیز با اشاره به اهمیت بهره برداری از طرح تصفیه روغن های پسماند خوراکی در حفظ محیط زیست ارزشمند کیش اظهار داشت: در مراحل ابتدایی طرح روغن های پسماند از هتل ها و رستورانها جمع آوری می شود اما با توجه به حجم بالای مصارف خانگی، مشارکت مردم نقش مهمی در موفقیت اجرای این طرح دارد.

وی ابراز امیدواری کرد در سایه سیاست های حمایتی سازمان منطقه آزاد کیش، تعامل بخش خصوصی و مشارکت ساکنان فهیم جزیره کیش شعار کیش شهر عاری از پسماند تحقق یابد.

شاه پسند عضو هیات مدیره شرکت پترو ایمن شریف سرمایه گذار و مجری طرح با اشاره به سوابق فعالیت های این شرکت در عرصه آموزش های تخصصی حوزه محیط زیست و پسماند در سطح ملی و بین المللی گفت: این شرکت فعالیت خود را در جزیره کیش از سال۹۸ آغازکرد و با هزینه ۵ میلیارد تومان به مرحله بهره برداری رسید.

وی با بیان این که در حال حاضر بخش زیادی از روغن های پسماند خوراکی کشور در چرخه تامین خوراک دام و طیور مصرف می شود که برای سلامت افراد مضر است گفت: رها شدن روغن های پسماند خوراکی در شبکه فاضلاب شهری نیز موجب فرسودگی و تخریب این شبکه و تحمیل هزینه های گزاف می شود.

شاه پسند تصریح کرد: تصفیه روغن های پسماند خوراکی و تبدیل آن به بایودیزل علاوه بر حفظ سلامت افرادو محیط زیست ارزآوری خوبی داشته و راهکارخوبی برای تامین سوخت پاک است.

وی افزود: در جزیره کیش به طور میانگین روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ لیتر روغن پسماند تولیدمی شود که در مجموع ماهیانه ارسال یک محموله صادراتی به وزن ۲۴ تن امکان پذیر است.

بنابر اعلام شاه پسند، بومی سازی دانش و تجهیزات لازم برای تصفیه مرحله دوم بر مبنای پارامترهایی ممکن خواهد بودکه ازطریق آنالیز روغن صنعتی ارسالی از کیش به آلمان در این کشور و طی دو مرحله در دو فصل سال ازجمله زمستان و تابستان ممکن خواهد شد .

وی با بیان اینکه اجرای این طرح در شمار فعالیت های فناورانه است گفت: پس از تعیین پارامترهای لازم و بومی سازی دستگاه، شرکت پترو ایمن با خریداری و انتقال دانش و دستگاه های لازم، زمینه اجرای کامل طرح بازیافت روغن های پسماند خوراکی در جزیره کیش و تبدیل آن به سوخت پاک را دراین منطقه فراهم می کند.

بر اساس این گزارش نخستین محموله صادراتی روغن تصفیه و فراورش شده حاصل از بازیافت روغن های پسماند خوراکی که با کسب مجوزهای لازم محلی و بین المللی از کیش به آلمان صادر می شود ۲۰ تن وزن داشته و ارزش فعلی آن ۱۰ هزار یورو برآورد شده است.

برچسب‌ها کیش مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش کیش مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش اخبار کنکور روغن های پسماند خوراکی شرکت های دانش بنیان سازمان منطقه آزاد زیست محیطی منطقه آزاد کیش اجرای این طرح جزیره کیش محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ گفت: خودرو‌های عرضه غذا برای فعالیت نیازمند دریافت مجوز هستند و فعالیت آنها بدون رعایت اصول، علاوه بر مشکلات ترافیکی و زیست محیطی با ایجاد سد معبر در فضا‌های شهری تجاوز به حقوق شهر و شهروندان محسوب می‌شود.

علی اصغر طاهری افزود: بر این اساس، طرح ساماندهی فعالیت این مشاغل سیار با هماهنگی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران آغاز شده است.

معاون شهردار منطقه ۲ گفت: در این طرح مشاغل سیار که در مکان‌های نامناسب فعالیت می‌کنند به مکان‌هایی با شرایط مناسب و بدون ایجاد مشکلات ترافیکی و زیست محیطی منتقل می‌شوند.

علی اصغر طاهری افزود: رعایت قوانین و مقررات ترافیکی به‌منظور جلوگیری از ترافیک در سطح معابر، در نظرگرفتن فاصله استاندارد و مناسب نسبت به بافت مسکونی، اماکن دولتی و اداری، رعایت مقررات شهری و زیست‌محیطی و توجه به زیبایی بصری و سیمای شهر و مطلوب از‌جمله نکاتی است که همه متصدیان خودرو‌های عرضه غذا ملزم به رعایت آن هستند و در غیر این صورت از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌شود و مجوزشان تمدید نخواهد شد.

دیگر خبرها

  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • بوکایو ساکا: کریستیانو رونالدو الگوی من و بسیاری از بازیکنان دنیای فوتبال است