Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سقز، کامیل کریمیان در راس هیاتی متشکل از معاونان عمرانی و برنامه‌ریزی و رئیس صنعت، معدن و تجارت و نمایندگی بلور کاوه در سقز از کارخانه‌های شرکت کاوه سودا، تولیدکننده کربنات سدیم سبک و سنگین و شرکت شیشه آسا فلوت، تولیدکننده انواع شیشه‌های فلوت، آینه و رفلکس واقع در شهرک صنعتی ورجوی بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مذاکره و معرفی ظرفیت‌های سقز از لحاظ سرمایه‌گذاری در صنایع شیشه و بلور به دلیل برخوردار بودن سقز از معدن غنی در حوزه سیلیس و در راستای جذب سرمایه‌گذار و جلوگیری از خام‌فروشی معادن و فرآوری محصولات معدنی از اهداف این بازدید است،

فرماندار ویژه شهرستان سقز عنوان کرد: با توجه به قرارگرفتن این شهرستان در شاهراه ارتباطی، نزدیکی به مرزها و دارابودن بازارچه‌ها مهم صادراتی و اقتصادی باشماق، سیرانبند و سیف و منطقه ویژه اقتصادی، همچنین زیرساخت‌های مهمی چون فرودگاه سقز، سرمایه‌گذاری این مجموعه برای سرمایه‌گذار و شهرستان دارای مزیت و توسعه اقتصادی است.

در این بازدید که مدیرعامل و رئیس مجموعه شیشه و بلور کاوه مراغه فرماندار و هیات را همراهی می‌کردند، گفت: با توجه به ظرفیت‌های سقز در حوزه صنایع معدنی مرتبط با صنایع شیشه، هیاتی از کارشناسان معدن در حوزه بلور و تولید شیشه برای بازدید از معادن سیلیس و ظرفیت‌سنجی شهرستان به سقز اعزام می‌شوند.

گفتنی است، صنایع شیشه کاوه، دارای تولیدات؛ شیشه تخت، ظروف شیشه‌ای، بلوک شیشه‌ای، جوش شیرین، پتروشیمی، شیشه مشجر، کربنات سدیم، بطری و جار است.

این گروه صنعتی، محصولات خود را به بیش از 50 کشور جهان از جمله کشورهای اروپایی، آسیای، خاورمیانه، و آفریقایی صادر می‌کند.

این شرکت دارای بزرگترین واحد تولید متانول در جهان است که کارخانه آن در بندر دیر استان بوشهر قرار گرفته است.

گروه صنعتی شیشه کاوه در سال ۱۳۶۱ با هدف تأمین انواع ظروف شیشه‌ای خانگی فعالیت خود را با تأسیس کارخانه بلور شیشه در شهر صنعتی کاوه آغاز کرد.

این سازمان در سال ۱۳۷۹ فعالیت‌های خود را در زمینه تولید شیشه گسترش داده و کارخانه شیشه تخت و آیینه  ایران فلوت را راه اندازی کرد و شروع به تولید شیشه های فلوت با آخرین فن آوری‌های ساخت شیشه نمود. این محصول بواسطه شیشه گداخته روی بستر قلع مایع بدست می‌آید.

این مجموعه هم اکنون با بیش از ۳۵ سال تجربه به عنوان بزرگترین تولید کننده شیشه و بلور در بخش خصوصی در کشور ایران و منطقه شناخته می‌شود. در حال حاضر فعالیت‌های این گروه در چهار حوزه کسب و کار شامل بلور یا ظروف شیشه ای ، شیشه‌های تخت، مواد اولیه صنعت شیشه و صنایع پتروشیمی دسته بندی می‌گردند.

بر اساس آخرین اطلاعات و به گفته مسئولان این شرکت بیش از 12 هزار نفر در گروه صنعتی شیشه و بلور کاوه مشغول کار هستند.

انتهای پیام/2330/74

منبع: فارس

کلیدواژه: شیشه سرمایه گذاری آذربایجان شرقی صنعت شیشه و بلور شیشه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

کد خبر 6092680 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی