Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اگرچه در مورد دو خطه برقی اصفهان- اهواز گفته می شود این خط آهن به عنوان کوتاه ترین مسیر ریلی موجب اتصال مرکز به بنادر جنوب غربی کشور است که نقش مهمی در تقویت ارتباط استراتژیک شمال و جنوب کشور و توسعه شبکه ریلی کشور دارد. اما یک کارشناس حمل و نقل معتقد است با توجه به هزینه بسیار زیاد این پروژه، مذاکراتی که برای ساخت آن انجام می شود و وعده هایی که برای اجرای آن مطرح می گردد اگر برای مردم آب نشود برای برخی نان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز، راه آهن دوخطه برقی اصفهان- اهواز، 510 کیلومتر طول دارد و طبق آخرین مطالعات صورت گرفته دارای 86 کیلومتر تونل و 15.5 کیلومتر پل است و در طول مسیر 10 ایستگاه درجه 2 و هشت ایستگاه درجه 3 دارد.

یک کارشناس حمل و نقل در مورد این پروژه با بیان این که ساخت 86 کیلومتر تونل بسیار سنگین است، افزود: 40 سال است سازمان برنامه و بودجه، شرکت راه آهن و شرکت ساخت، نتوانسته اند اعتبار مورد نیاز  آن را فراهم کنند و شاید 40  سال دیگر هم بگذرد و  چنین اعتبار این پروژه تامین نشود.

وی با تاکید بر این که مذاکره برای اجرای این پروژه، اگر برای مردم آب نشود برای برخی نان می شود، عنوان کرد: برقی کردن خط آهن بندرعباس به تهران به مراتب مهم تر بوده و اولویت های بیشتری هم از نظر باری و هم از نظر مسافری دارد.

این کارشناس عنوان کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده،  هزینه این پروژه حدود 4 میلیارد یورو و تامین آن بسیار دشوار است مگر آن که از روش استقراضی استفاده شود که در این صورت دیگر نمی توان نام سرمایه گذاری بر روی آن گذاشت بلکه وام است.اما پرسش این است اقساط چنین وامی چقدر می شود؟ اقساطش از اعتبارات شرکت راه آهن بیشتر می شود پس سازمان برنامه نمی تواند آن را بپذیرد مگر آنکه زور خیلی پرزور باشد.

وی وعده اجرای چنین پروژه ای را همچون بقیه وعده ها و اجرا نشدنی دانست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شرکت راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل راه آهن برقی راه آهن برقی اصفهان اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • (ویدئو) مردم را با واردات خودرو‌های برقی سرکار نگذاریم
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است